В такъв случай добре, че включването на Керем граничи с епизодично.Ха ха ха. С Хюлия?

ПП
След края на 7 серия ще кажа още малко.
1) Рейхан е чудовище, лишено от емпатия и всякакви подобни чувства, за майчина любов пък 'ич дума и лаф да не става. Хладнокръвно и жестоко измами и изнуди Хюлия. Разбирам, че срещу нея не стоеше светица, но по такъв циничен начин да се възползва от човешките слабости... пфу.
2) Метин - селския идиот, който най-накрая се изпъчи, че управлявал компании. Ама докато чакаха Аслъ нещо взе да не му е удобно в собствената кожа. Май върху него се стовари направеното. Бедна и дребна душица.
3) Аслъ - неблагодарница, забравила благодарение на кого ходи по земята и изживяваща се като съвестта на цялото семейство и околията. Изобщо не се опита да осмисли ситуацията, в която майка й беше безмилостно приклещена. И всъщност Хюлия не беше приела предложението на дуото и чакаше разговора с дъщеря си. Хюлия не е най-добрата майка на света и на годината и най-вероятно никога няма да бъде, но не заслужава това, което й причини собствената й дъщеря. В крайна сметка какво видяхме във фраговете... що така не видяхме сияеща от щастие Аслъ. Но пък видяхме злата физиономия на Рейхан.... оная със светлото бъдеще и добрия живот. Иде ми да се изразя каруцарски, ама още се стискам
.На фона на Метин, Рейхан и Аслъ бабето с перлите започва да изглежда като половин светица. Тя просто дава парите. А пък онези двамцата, близнаците, те пък хептен у бъзито.... недорасли философи

Пак подпалих, но реших да прегледам някои сцени - да не би нещо да съм пропуснала или да не съм разбрала правилно и... ето го резултата, писмения