Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 314
  • 733
  •   1
Отговори
# 90
Рейхан е издействала ограничителна заповед за Хюлия... Може ли да се изразя нецензурно.... Тази жена потъва все повече във фантазния си свят. Откачена история. Няма да питам как е станало това. Както каза Диди логика и обективност в турско дизи не трябва да се търси. Все по-често ми се мярка мисъл дали пък Мелике не е жива..... (човече се чеше по главата) Grin

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 18:00 от kyty

# 91
Мелике ги е открила, но не им е казала

# 92
От всичко видяно до сега мога да кажа че Рейхан е луда и  психопат,но Аслъ е още по-луда да седи в тая къща залепена за тази куку.
Дано Мелике е жива,и да има борба между двете сестри за Арас като в мексиканска сапунка 😄,и накрая Мелике да и вземе Арас под носа.Амин 😂😂😂

# 93
От всичко видяно до сега мога да кажа че Рейхан е луда и  психопат,но Аслъ е още по-луда да седи в тая къща залепена за тази куку.
Дано Мелике е жива,и да има борба между двете сестри за Арас като в мексиканска сапунка😄,и накрая Мелике да и вземе Арас под носа.Амин 😂😂😂
Определено ме развесели, Ани SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 94
Кой от тези всичките статии е Илкер Аксум?

# 95
Дано Мелике е жива,и да има борба между двете сестри за Арас като в мексиканска сапунка😄,и накрая Мелике да и вземе Арас под носа.Амин 😂😂😂
Определено ме развесели, Ани SatisfiedSatisfiedSatisfied
Ми така де 😂Той Керем реално е далеч от главен в тая история и сериал. Малко кат статист  с тук-там екранно време.😁Момчето със цел си е избрал тоя проект.Както виждаме обикаля си за снимки в Дубай ,Испания по света и у нас😄Има си време щото няма толкова сцени на снимачната площадка.Та идеално си му е.Неговата роля в тоя сериал е с кой ще го бъде  от двете близначки ако и първата се окаже жива.Фифи даже не я броя.😂

# 96
Ми така де 😂Той Керем реално е далеч от главен в тая история и сериал. Малко кат статист  с тук-там екранно време.😁Момчето със цел си е избрал тоя проект.Както виждаме обикаля си за снимки в Дубай ,Испания по света и у нас😄Има си време щото няма толкова сцени на снимачната площадка.Та идеално си му е.Неговата роля в тоя сериал е с кой ще го бъде  от двете близначки ако и първата се окаже жива.Фифи даже не я броя.😂

SatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfiedSatisfied
Цитат на: jupetrov7

[quote

Актьор, който ще се появи в серията като баща на близнаците

# 97
Ако Мелике е жива значи доктора я е крил през цялото време и той е бащата на близначките. Измислих го. 😁

# 98
Ако Мелике е жива значи доктора я е крил през цялото време и той е бащата на близначките. Измислих го. 😁
Трябва да ни вземат за сценаристи да видиш рейтина им как ще литне 😂

# 99

Момичета, тази вечер сте във вихъра си. Разчекнаха ми се устата от кикот Satisfied

# 100

Абсолютно. Все пак совите не са това, което са...😀

# 101
Знаете ли какво си помислих.... Обикновено комедиите и ромкомите на комшиите завиват накъмто тежък кахър. Сега ми се струва, че драмата успешно завива към нескопосана комедия.Nerd В такъв случай добре, че включването на Керем граничи с епизодично.

# 102
Трагикомедия! 😆

Ще започна вече и на Мерием да симпатизирам. 🙄
Но Мелике и Бириджик са ми в топа.

Тези двете куку и пипи. За Рейхан е ясно, но Аслъ няма никакъв срам. Ограничителна заповед срещу майка й и тя да е ОК с това. 🤦

# 103
Знаете ли какво си помислих.... Обикновено комедиите и ромкомите на комшиите завиват накъмто тежък кахър. Сега ми се струва, че драмата успешно завива към нескопосана комедия.Nerd В такъв случай добре, че включването на Керем граничи с епизодично.
Него ще го видим само накрая пред олтара 😂Въпроса е коя булка ще се появи.Това е мистерията 😁

# 104

В статията на Бирсен по горе има 2 негови снимки.

Ето го

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 19:31 от Miraland

Общи условия

Активация на акаунт