Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 274
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Тези двете и с подкуп няма да ме накарате да ги гледам с Юстюндаато ,че и без него да е.

# 76
В неделя вечер гледах 7 серия с дублаж на руски, вчера я изгледах с руски субтитри. И все мисля, мисля Yum. И колкото и да мисля все до едни и същи въпросчета стигам... Защо, по дяволите. Аслъ си присвои ролята на майка? Защо и тя, и брат и, и сестра и се отнасят толкова неуважително към собствената си майка? От какво толкова са недоволни? Че ги е довела до момента, в който са взели хляба в ръцете си? И че когато те би следвало да вземат живота си в ръце, майка им си позволи да мисли и за себе си? Какво всъщност се опитаха да ни покажат СЦ?
Рейхан - великолепният манипулатор! Няма да спра да повтарям (както го правя още от първа серия) че тя е един завършен психопат, социопат и т.н. А за тях е толкова характерно добре прикритото зад загриженост незачитане на чуждите чувства и емоции, безцеремонното използване на другите за постигане на собствените егоистични и маниакални желания. Достатъчно е да се проследят само погледите и. Всичко това Рейхан ни го показа. Перфектна игра на актрисата!
Аслъ (пак ще се повторя) в моите очи бавно и сигурно се превръща в НЕположителен герой. Непростимо отношение към собствената й майка. Как пък веднъж не се поинтересува от нейните преживявания, как поне не се опита да потърси причините поради които майка й е постъпвала по един или друг начин... Донякъде съм разочарована от нейната героиня. Обичам Емре - не искам да виждам Емре - ще целуна Арас - ще се омъжа за Емре... "Не съм твоя дъщеря... гопожо Рейхан, госпожо Рейхан, не исках да кажа това"... Затова отново и отново ще казвам: Да й е честита на Аслъ златната психиатрия!
Арас - струва ми се някак неоправдано епизодичното участие на Керем. Почти всички със зле прикрити обвинения към него, че има вина за смъртта на Мелике без изобщо да се сетят и да помислят за него самия.
Емел няма какво да я коментирам - една нещастна млада жена, дъщеря сдъвкана от собствената и майка и изплюта да го живее този живот без капка увереност и самочувствие.
Бабуля Фиген - старо чучело със самочувствие на велик диктатор. Комбинатор и манипулатор като самата Рейхан.
Мерием - нещастна женица, омъжила се за парите на Метин.
И стигаме до Метин... Тъмен човек. Несподелена и неизживяна обсебваща любов, която води до жестокост и хладнокръвие, които трудно могат да се обяснят...
И да взема да спра да пиша, че кой знае какви ще ги накъдря YumGrinGrin

# 77
Кити, ти направо го отписа този сериал! Laughing
Ще започна от образа на майка Хюлия. Сигурно не й е за пръв път
да се връща призори в дома при децата си, напазарувала продукти, за да й сготвят!... децата!
Главно макарони и подообни тестени неща...
Видяхме колко лакомо нагъваха сготвеното от Рейхан... миличките.
Разбрахме от Аслъ, че Хюлия никога не се е омъжвала! Т.е. не се знае от кого
са  децата й - не ги чухме нито веднъж да говорят за евентуалния си баща (бащи).
Кой ги е възпитавал?  Докато е израсстнала малко Аслъ,
са се появили близнаците и малката е помагала за отглеждането  им.
Затова се чувства като тяхна  майка...Аслъ е израстнала с парите от продадееното бебе,
а близнаците - от какво? От мизелната заплата на някаква второстепеннаа актриса или певица,
или от подаяния на любомвнии? От какво? Само можем да допускаме.
Е как да я уважаваме?
Рейхан е едно нещастно бедно момиче, дете на градинаря в големия дом, попаднало
в ръцете на един злодей - брата на Фиген и син на фабрикант - изроден от парите на баща си,
и на когото никой не може даа се противопжстви. И какво ще излезе от това бедно момиче
Рейхан? Естествено  психически увреденона млада жена. Братовчед й Метин,
който е влюбен в нея, й помага по единствеения възможен начин,
след като тя ражда едн увредено бебе, което всеки момент ще умре. Което би я убило.
Факктически Метин я спасява с един много смел ход - купува й здраво бебе.
Помага му майка му, бабето Фииген. Само тя знае за този ход на Метин -
без нея той не би могъл да си го позволи - от нея са парите...
И така, Рейхан получава нов живот, отдавайки се на "своето" дете.
Не се знае как е умрял съпругът й злодей - убит ли е, или е станал жертва
на някакъв мафиотски скандал?!?!
Метин го женят за една грозна и  злобна жена, която той въобще не обича.
И става покровител и защитник на Рейхан и нейното дет.
И живее (еветуално) с чувството на вина за изтъргуваното бебе..
Ролята на малкия син на Фиген - Арас - е незначинелна. Като син на богата фамилия,
той е интелигентен, образован и добре възпитан, но си е един плейбой.
Ние не сме запознати особено с живота му. Едва сега в еп.7 разбираме за връзката му
с Дерия, за която Фиген е искала да го ожени, но там нещата са се разпаднали.
Израстнал е заедно с братовчедката си Мелике, от деца са заедно.
И там още не знаем какви точно са били отношенията им... Докато Млекие не стигне
да страшната истина!
И тогава на сцеата в големия дом се появява едно бедно момиче - Аслъ.
Арас  се заиграва с него, защото вижда колко е чиста и наивна,
но се пази да не я обиди... Той е разглезен, но е все пак със самочувствие и достойнство.
Може би прилича на баща си, за кого още нищо не знаем.
(Изобщо бащите в този сериал "не са на мода"!)

Искам да подчертая, че колкото и малка да е ролята на Керем, той я изпълнява перфектно!  Hands Clap

Ще продължа коментарите си в следващите дни.

За финал на този пост - едно албумче със страхотни колажи на Керем. Hands V

https://www.instagram.com/p/DQW-hrQiL-e/?hl=bg&img_index=1

https://www.instagram.com/p/DQW-hrQiL-e/?hl=bg&img_index=13

Спокойна нощ. Flowers Four Leaf Clover

💖💖💖💖💖

# 78
С какъвто се събереш такъв ставаш - важи на 💯 за Рейхан. Нищо не я оправдава за това, в което се е превърнала. Светът не се върти около нея. Има много жертви на домашно насилие, но това не означава, че и те трябва да станат насилници. А Рейхан е упражнявала психично насилие върху Мелике,  притискала я в менгеме, не се е отлепяла от нея, била е нейна сянка като преследвач на своята жертва. Тя не го осъзнава, защото когато е трябвало не е потърсила помощ. Сега прави същото с Аслъ, ще създава нова Мелике, сякаш е нейна играчка.

Това, че Метин е влюбен в леля си години наред също не го оправдава, че й е купил ново бебе, като играчка за размяна. Това е престъпление. С нищо не са по добри от Хюля.

Аз например мога да оправдая Хюля. Обича парите, меркантилна е, но всеки малко или много е такъв.
Не можела да готви... ами тези големи деца да си сготвят сами, вече не са малки, че да ги дондуркат, те всъщност с какво се занимават. Хюля е самотна майка, от никъде помощ, болно дете, още две ревящи в допълнение, ами и аз бих изпушила в един момент. Направо постъпвам в психиатрията. Добре, че си останах само с едно.
Единственото, което не мога да оправдая е, че е продала бебето.

7 епизод с превод
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/10/7-neron-angelov_28.html?m=1

# 79
Джу, изобщо не съм го отписала сериала! Напротив все по-интересно става.... все нови и нови членове на голямото фемили разкриват нередовните си страни, как на човек да не му е интересно GrinGrin. Само дето идва малко в излишък Grin.
Както по-преди писах - трудностите в живота не са оправдание за престъпление, каквото извършват Метин и бабето, Е.... при някои и така става, но по мое мнение така се получава при личности, коити функционират на доста ниско ниво. Колкото до близкороднинските влюбвания - ми явно при съседите това е повече от нормално, може пък и някъде да е заложено. Не за първи път гледаме подобна ситуация, а това пък си е вид престъпление Hands V.
Че децата на Хюлия набиват само макарони... ми може пък за това да им стигат средствата, щото гледам всичките са със смартфони. Когато не ти достигат средствата първо се лишаваш от това, което не ти е жизнено важно... Има и аналогови телефончета, даже и има завръщане към тях YumGrin. Много пъти казвах - не оправдавам за всичко Хюлия, но мога да намеря логично обяснение на някои от постъпките й. Оправдаваме Рейхан заради миналото й, обаче Хюлия сме готови да разпнем. Нито едната, нити другата са чисти като момини пазви, но при Рейхан манипулацията е завладяла цялата и същност.
Скрит текст:
Аз също съм загубила любим човек неочаквано и изобщо не навреме, но не ми е и даже минавала мисъл да го заместя с друг чрез манипулация като тази на Рейхан.
. По отношение на Фиген просто не знам какво още да кажа. Значи - имаш парички, купуваш си даже и човешката душа... ами жива и здрава е. И за нея ще дойде денят, когато ще трябва да се изправи пред съда на собствената си съвест. Мога да оправдая Хюлия, че е продала детето си - сама, изоставена от собствената си майка и най-вероятно "майсторът" на близначките, как да се справи. Потърси помощ от тази, на която природата е задала да се грижи за потомството. С едно тежко болно дете... По мое мнение тя искаше да даде болното дете за осиновяване, защото знаеше, че няма да може да го лекува и обгрижва адекватно. И по това, което ни показаха, мисля, че я измамиха като в последния момент и съобщиха, че ще вземат здравото дете. И какво и остава на нея - ами естествено, че ще вземе парите, за да може да осигури лечението на Аслъ. В края на краищата не говорим за официална процедура по осиновяване, а за незаконна комбинация, замислена от Метин и осъществена на практика от бабето. Та в този ред на мисли - кой с убеденост може да каже кой е прав и кой крив??? Аз няма да мога да съм толкова категорична Hands V.
Иска ми се дори и при толкова сюжетни линии, в които се оплетоха сценаристите, сериалът все пак да има още малко живот - поне за да се наслаждавам на актьорската игра Simple Smile.
И пак спирам, че като нищо ще закъснея за работа Nerd
Пожелавам ви ведър и спокоен ден! Flowers Four Leaf CloverNature High Brightness

# 80
Привет и добро утро

# 81
Добро утро момичета!
Снощи изгледах късно вечерта новия епизод на Сърцебиене. Благодаря от сърце за превода! 🌺

Епизода е изключително силен и въздействащ, поне за мен и наистина не разбирам този спад на рейтинга. Непонятно ми е. Изгледах го на един дъх и нито за минута не изпитах досада , да свършва по-бързо. Дори нямам търпение за следващия епизод и по-нататъшното действие на сериала.

А сега за епизода:
В тази серия Арас ми беше доста НЕ на себе си, стоеше ми като някой статист. Можеше и без него да минем буквално. Просто присъствие, без кой знае кви сцени с него, изражение и стойки. Не разбрах много замисъла от играта му тоя епизод, слаба работа. 🤣
Епизода обаче беше изцяло на Хюлия, та тя изнесе целия сериал на гърба си. Става ми все по-любима като персонаж с всеки изминал епизод. И почти за всичките постъпки мога да я оправдая и я разбирам. Живота за нея е бил изключително тежък и несправедлив! Изключително човечна. Видя се, че е имала труден живот, вярно, материалист е, но аз видях в играта и в очите й, че тя не беше окей да приема да продаде Аслъ, тя беше наистина объркана и се отказваше, но Аслъ разбира се, тъпа и проста на парче с его до небесата.  Хареса ми как в началото на епизода имаше много силен момент между двете майки и Аслъ. Болката на Хюлия от непростимото и немислимото изказване и постъпки на Аслъ, че Рейхан е нейната майка. Омаловажаването и незачитането на истинската. Изпитах и усетих болката на Хюлия как цяла вечер го изживява. Била пила, ами кой нормален човек няма да пие и да го изживее? Да разбереш, че имаш луда дъщеря и определено неблагодарна и неадекватна. И не само това, но и я съди, че била пила. А защо пие?! От никото някаква непозната заменя нея и й отнема функциите ! А как я е изгледала с всичките й болести и недостатъци , никой не я пита! Много е лесно да дойдеш и да вземеш готов и отгледан човек, който няма болест и проблем и да си присвоиш заслугите. Жалка картинка! На всичкото отгоре Аслъ повишава тон и държи сметка на майка си! А пред Рейхан върти мили очички! Безобразие и безочливост! Края на епизода дадоха много хубава ретроспекция с послание, че всичко се връща… Тук Хюлия си го заслужи, защото успя да се постави на мястото на Аслъ и да разбере каква болка е причинила, когато си тръгна преди няколко е епизода.  Просто страхотна Дениз Чакър, страхотна игра, кара те да повярваш в истиността!
Рейхан - направо ме плаши. Много я харесах като започваше сериала, но вече не ми харесва тази персона. Много си повярва и откровено вреди! Що за психопатия? Направо ме плаши! Дъщеря й била… Та тя забрави за своята дъщеря и я замени с лекота!!!!! Нямам думи. Нямам какво да кажа освен, че са се намерили една - друга с Аслъ. Трябвало е Аслъ да бъде от бебе при Рейхан, а не Мелике.
Мелике определено има темперамент на Хюлия, допада ми каква импулсивна е била и честна. Само не ми е известно и ясно от къде и как идва това съмнение, да си прави тестове дали е истински Алкан. Толкова ли лош е бил живота й, че да се чувства не на място? Според мен нищо не й е липсвало, но зная ли. Ако не беше станало това нещо, Мелике щеше веднага да обикне Хюлия и да отиде при нея, така както Аслъ направи и с двете ръце и двата крака се хвърли в обятията на Рейхан.
Аз започвам все повече да си мисля, че именно Метин е убиеца и започна да ме плаши този чавек какъв е долен. Та той дори повиши тон на майка си! И колко зловещо каза, че има чувства към Рейхан! Сто процента ще има развитие там и ще се съберат с нея, но и ще се разбере, че той е убиецът. А това каква любов е, да искаш да убиеш дъщерята на жената , която обичаш? Психарска любов…
Ако имаше нещо истинско в любовта му и нещо човечно в него, щеше да вземе болното дете. Така щеше да помогне и на Аслъ и на Хюлия, но не.
Откровено ме плашат Алканите, казвам Ви.

Аслъ - не я харесвам. Отвратителен и неблагодарен образ. Продължавам да твърдя и да вярвам, че Мелике трябваше да остане в сериала, а не Аслъ!

И малко отивам във фантастиката, но ще се окаже супер развой на събитията ако се окаже, че всъщност Мелике е жива.

Ами като цяло май е това.
Другия път направо по време на епизода ще си пиша мнението, че така май пропускам някакви детайли и мисли.

# 82
Не съм напълно съгласна с аргументите на Мира и Кити, но съм изключително доволна,
че в тази тема има пълнно съгласие всеки спокойно да показва мислите и разсъжденията  си.
И всички да се изслушваме и ако имаме контрааргументи, да ги споделим.
В крайна смеетка, всеки прави анализа си според своя личен опит.

Днес, според някои фенове, е рождения ден на Керем Сайер от ""В очакване на слънцето"
и ИГ е пълеен с ключови ссцени от този първи щедьовър на Керем Бюрсин
сллед завръщането му в Турция. Hands V

https://www.instagram.com/p/DQXL613iGRJ/?hl=bg&img_index=5

Днес е рожденият ден на Керем Сайер, дал живот на Керем Бърсин...
Честит рожден ден Сайер! 🥳
Докато празнуваме рождения ден на Керем Сайер, споделяме с вас няколко снимки
от зад камерата на Керем Бърсин в очакване на слънцето.

https://www.instagram.com/p/DQXL613iGRJ/?hl=bg&img_index=1

И да се върнем в днешно време.

Чудесна сряда с нашия Керем Брсин! Flowers Four Leaf Clover

💖💖💖💖💖

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 11:41 от jupetrov7

# 83
Пак аз Grin
Пропуснах да одумам сцената с двете майки в началото на серията. Потресаваща игра на Дениз!!!
Сега по същество Yum. По една или друга причина се оказваш (по нечия милост) в чужд дом.... с три деца, които твъъъъърде отдавна са преминали онази възраст, когато някои ще им казва кога да спят, кога да ядат и т.н. Попадаш в този чужд дом и започваш да налагаш правила. Айде де... Добре, че не съм актриса в ролята на Хюлия GrinGrinGrin. Стопанката на дома се прибира... дори и да е пияна, в този дом Рейхан е гост. Като не й харесва - как казваха? - "бум-друм" или нещо такова. Не ти харесва - събираш си партакешите и отиваш там, където ще ти подхожда на интелигентната физиономия. И какво толкова смущаващо намериха в думите на Хюлия "време е да пуснеш дъщеря си". Откога тръшкането е израз на прекомерна скръб... Хубав, лош, труден или лесен животът продължава. Номерът е да се справяш с него, дори и заради този, който вече не е до теб. Аслъто да го поначеша ли и него малко Grin. Не проумявам защо са решили да направят този персонаж толкова креслив. То ако с крещене се решаваха проблемите - отдавна всичките земни кълбета да са изпаднали в нирвана. Дотук започват да показват една страна от характерите на децата на Аслъ... неблагодарност. Не че са длъжни всеки час и ден да й благодарят, но има една много тънка линия, която не бива да се прекрачва...
Мои си мисли де Simple SmileHands V

ПП. Права си, Джу, човек не трябва да се чувства виновен, че изразява мнение Simple SmileFlowers Cherry Blossom
А Керем Сайер е персонажът, който фиксира погледа ми върху Керем Бюрсин. И с основание Simple Smile

# 84
Ето няколко прекрасни музикални клипчета с Керем. Gift Heart

https://www.instagram.com/p/DQY3hjBDapv/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DQWk_9pDHUi/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DQV6oPsgnTA/?hl=bg

https://www.instagram.com/romanoemilia9/reel/DQXnkTTjCX1/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DQY4onMDFOE/?hl=bg&img_index=1

https://www.instagram.com/p/DQY4onMDFOE/?hl=bg&img_index=2

„СВОБОДА“ - думите на Керем Бюрсин по случай 102-ата годишнина от Републиката в Турция,
отбелязвана днес, 29 октомври 🇪🇦🇹🇷

❤️💚❤️💚❤️

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 13:44 от jupetrov7

# 85
Илкер Аксум ще се присъедини към сериала в 8-ия епизод като герой „Халит“ и ще играе бившия съпруг на Хюля и бащата на Сезин и Мурат.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/carpinti-dizisine-flas-trans … um-geliyor/65910/

# 86
https://x.com/i/status/1983539899736403994

"Никой, който те познава дори малко, не може да не те обикне." #Чarpıntı нов епизод 2. промо! 8. епизод

# 87
Рейхан тотално е изперкала.
Мелике е открила семейството си.
Метин с Хюля ли е преспал...?

# 88
Със субтитри на руски

https://vk.com/video-216039216_456241386

Тя Рейхан изначално си е изперкала, закъде още Grin

Пак ни мятат насам-натам с този фраг, интересно ще е. Хюлия в атака GrinGrinGrin

# 89

— Понякога си мисля, че ако бях по-нормална, щеше да е по-лесно да ме обичаш.
— Невъзможно е някой да не те обича, ако те познава дори малко.
— Аслъ няма да остане в тази къща завинаги, така че не говори за заплахата на Арас.
— Видях Арас и Мелике.
— Какво?!
— Ограничителната заповед няма да ме спре да виждам дъщеря си!
— Едва сега ми хрумна да изпълня майчинските си задължения...
— Ще ти оскубя косите, жено!
— Ако беше видяла и говорила с Мелике още веднъж... Коя е тя?
— Разбра ли нещо? Какво?
— Тя е осиновена.
— Кой знае на каква майка е това дете?
— Ако бях на твое място, щях да следя отблизо другите деца.
— Трябва спешно да говоря с татко!
— Ако ми отнемеш дъщерята Рейхан, аз ще ви взема вашия син.

Общи условия

Активация на акаунт