Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 260
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Каквото и да е, грешките са си негови.

Нови промо кадри

# 31
То вече се вижда да ти кажа,не че на него му пука  де ,но толкова хейт напоследък Керем отдавна не е ял😂Но както се казва няма лоша реклама.

# 32
То вече се вижда да ти кажа,не че на него му пука  де ,но толкова хейт напоследък Керем отдавна не е ял😂Но както се казва няма лоша реклама.

Извинявам се за вАпроса,  но какво пропуснах (покрай всичките домашни аварии 🫢). По каква причина г-н Бюрсин отнася много хейт 🤔? Не че нещо, ама да не съм назад от събитията, че... 😁😁

# 33
То вече се вижда да ти кажа,не че на него му пука  де ,но толкова хейт напоследък Керем отдавна не е ял😂Но както се казва няма лоша реклама.

Извинявам се за вАпроса,  но какво пропуснах (покрай всичките домашни аварии 🫢). По каква причина г-н Бюрсин отнася много хейт 🤔? Не че нещо, ама да не съм назад от събитията, че... 😁😁
Ее покрай новата булка дето била златотърсачка,много си отваряла устата и такива неща.Некви стари неща изнамират  на Керем, че едва ли  не той по такива жени не си падал и куп още глупости свързани  и с русата му бивша  дето даже не ми се споменава.И пак казвам че на него хич не му дреме като гледам.Нека си живее човека както прецени,но на мен тази връзка си ми намирисва на PR .

И още една неприятна новина за нашия сериал.Сериала на Енгин официално започва в неделя.Конкуренцията става жестока за нас.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 15:46 от *Ани*

# 34
На промоснимките за еп.7 забелязвам, че Керем е изключително красив! Gift Heart

Това не е съвсем ясно...

Едно  ретро в черно-бяло.

Засилена реклама на международното изложение на раазвлекателното кино в Дубай! Hands V

И... да вървим към Стар ТВ и 20.00 часа.
Аз очаквам интересни и неочаквани обрати...

💚💚💚

# 35

Ее покрай новата булка дето била златотърсачка,много си отваряла устата и такива неща.Некви стари неща изнамират  на Керем, че едва ли  не той по такива жени не си падал и куп още глупости свързани  и с русата му бивша  дето даже не ми се споменава.И пак казвам че на него хич не му дреме като гледам.Нека си живее човека както прецени,но на мен тази връзка си ми намирисва на PR .

Ох бе... Будната съвест на човешкото общество пак е заговорила Grin  И Керем си премести... Nerd

За конкуренцията, Ани, си много права. Срещу Енгин трудно се устоява, тъй като той и сам е в състояние да изнесе един сериал. Интересно ще е... да видим. Засега очаквам с нетърпение новата серия, другото после ще го мислим... явно на СЦ трудно им се удава това Nerd

# 36
Ани, Кити, заа кой Енгин става дума - Енгин Йозтюрк или Енгин Аккюрек?
Толкова ли са популярни? Или да не био да са по-талантливи от Керем?
Лично аз не бих дала нито един от шедьоврите на Керемм
заа някой от най-хитоите сериала на двамата!

Но това е турската публика и не можем да искаме нещо друго...
Във всеки случай,  нито един от сериалите на тези двамата
не е по-популярен  в световен мащаб от тези на Керем! Hands V

Същото е и за филмите на Керем!
Например за филма "Ефлатун"". Един истински шедьовър! Hands Clap

„Ефлатун“ с Керем Бюрсин е пътешествие в душата, филм, който се впуска в дълбините на човешките емоции с деликатност и интензивност. Керем вдъхва живот на крехък, но силен герой, портрет на надежда и болка, преплетени като цвят и светлина, които се гонят в несигурна зора.

Филмът е визуална поезия, глътка живот, която говори за разбити мечти, устойчивост и мълчалива среща със себе си. Всяка сцена е стих, който докосва сърцето, всеки поглед е разказ за скрита истина. Да гледаш „Ефлатун“ означава да загубиш себе си и да се намериш, да усетиш тежестта на неизказаните думи и лекотата на прошката.

Преживяване, което остава вътре, като цвета и самото име — „Ефлатун“ — което извиква свят, окачен между реалността и съня, където красотата изниква от крехкостта, а смелостта блести в сенките.

Коментарът еу иизлишен!

💖💖💖💖💖💖

# 37
Не само Акюрек е там и на Лизге момчето е в сериала и той си има публика а сериала им изглежда интересен попадам на промото като си гледам Шербета лично аз ще го погледна на запис.

# 38

Приятно гледане!

# 39
Дрислата Аслъ (без извинения)... Дали пък нямат някаква кръвна връзка с Рейхан - приличат си по фазите на лудост.

Всъщност Аслъ два пъти живее заради близначката си...
И пак се допълвам - ако не е Дениз Чакър... не знам как щяха да се оправят! Страхотна игра прави!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 20:26 от kyty

# 40
Бога ми като излезне Фигеница искам да сменя канала.

Меликето дали не е оставила някакъв запис за застраховка за сега нищо голямо не стана в епизода
Лудата Рейханка нямала да се върне във вилата без Аслъ. ;д

# 41
И Рейхан, но още повече Аслъ пресолиха манджата.
Вече Хюлия ми е любимка

# 42
Ни моа Рейханица планува Аслъ да живее с нея тя ще изучи и издържа и това го казва пред родната и майка егати и безочието.
Аслъ отиде да се разделя с Емре бакалъм.

# 43
Леле... ама тя Рейхан е с тотално разстроено психично здраве. Перфектната ненормалница...А за Аслъ думите ми свършиха.
От такава сериозна, важна и щекотлива тема като донорството направиха.... не знам какво направиха.... Демек всеки трансплантиран излиза от коловоза.
Е не.... актрисата в ролята на Рейхан много си приличала с героинята. Е ке умрам....

И пак се питам - за кой ли път - по каква причина Мелике е тръгнала да изяснява кои са истинските и родители.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 21:45 от kyty

# 44
Дали Метин нямаа да издължи и ако наистина обича юреййхан, е рдно да я пощади
и да й разкрие ;ялата истина.
Но за мен най-важното е коя част от истината е известна на Арас.
Така като го гледам, така замислен и отчужден, той очевидно знае поне част
от истината.

Много добър онлайн превод. Обещават ни повече сцени с Арас,
още в този епизод. Hands Ok Hand

Очаквам и да видая какво ще е решението на Аслъ- как да покаже обичта си
и на двете майки.  Много тежка задачча за едно младо момиче!

Но съм сигурна, че финалът на сериала ще бъде наистина финал, няма да ни оставят
да гадаем какво би било...

Приятно гледане на втората половина на 7 еп.

Общи условия

Активация на акаунт