Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 219
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
Хюлия отива при Фиген да говори с нея.
Бакалъм какво ще стане.

# 46
Ужас! Рейхан прекрачва всякакви граници... Затова още от първа серия повтарям, че тя нахлува в чуждия живот направо с калните налъми.

# 47
Отишла в чужда къща и се шири все едно нейна за чужди деца ще решава какво ще учат и правят и държи сметка ,че ходила при Метин - нагла еййй извади покерфейса на Пембето.

# 48
Абе тия хора пижами нямат ли??? С каквито дрехи миткат по улицата и с тях лягат в чаршафите. Да не говорим за ползването на баня GrinGrin

ПП. У бабето най-хубавото нещо са... перлите на врата Yum

# 49
Кити не дири логика в ТР дизи.
25 млн предложиха на Хюлия.
Аслъ е научила ,че Мелике е правила ДНК тест

# 50
Рерйхан е чудовище! А Аслъ  неблагодарница. Айде да и е честита на Аслъ златната психиатрия.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 22:48 от kyty

# 51
Рейхан и Метинката са лика прилика муцка просто повдига ми се.

# 52
Ще има трейлър. Диди, ще го преведеш лш?

# 53
Чудя се сега ли да пиша или да почакам до утре, та да ми мине беса GrinGrin

Метин ми изглежда и се държи като човек, способен на убийство, когато е обсебен от невъзможна любов. Въпреки че не ми се иска и той да е психар. Но засега ми е трудно да измисля що за злополука е тази с Мелике... Хубаво - излезе от пътя, ама си беше в ред при срещата с Метин. Освен да ни пързалят с поредността на събитията.

Между другото някой схвана ли какъв е дълбокият смисъл от появата на Дерия??? Или покрай сватбата Ситаре е закъсала с участия и са и протегнали приятелска ръчичка.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 23:03 от kyty

# 54

Хич не ме е жал за Аслъ хак е да живее като Мелике Алкан.

Х:Отново го направи Хюлия.Отново продаде бебето си.
Ф:Даде пари на майката на онова момиче и я доведе тук.Още от самото начало ти си тази която натиска грешното копче Рейхан.
Р:Да помогнах и да се сдобие със свободата си. И да дадох пари.
- Платиха се пари по случай ,че Рейхан ще си купи нова играчка ли?
Р:Лека по лека и ти ще се заемеш с промяната на стаята.
А:Става г-жо Рейхан.
Р: Не е ли малко официално с тази госпожа?
А:Как мога друг начин да ви наричам?
Р:Майко...
С:Я се погледни само толкова ли искаш да приличаш на Мелике?
Р:Изчерпваш ми търпението!
С:Нека! Това момиче не стока на никого от вас.
А:Махай се оттук!
Р:Остави ги да вървят.
Ф:Истинската майка на онова момиче е Хюлия. Дори и света да купиш няма как да промениш тази истина.
Х:Мразя те!
Ф:В тази къща има правила които всички трябва да спазваме. Това което има между теб и синът ми няма да се случи никога докато ти си в тази къща.

# 55
x BlackRose x the guardian team Simple Smile, благодаря!
Мдааа, става интересно... Аслъ и тя психясва, дотолкова, че Арас да се окаже в нейната стая GrinGrin

# 56
x BlackRose x the guardian team Simple Smile, благодаря!
Мдааа, става интересно... Аслъ и тя психясва, дотолкова, че Арас да се окаже в нейната стая GrinGrin
Диди ,моля! ;д

Баба Гюлса нали не е замесена в сценария на дизито въпреки ,че метна 90 хвалби мислех че търси нов кандидат за внучката си че така и не я огря с Мерт горката.

# 57
Диди, голямо сладурче си! Hands Ok Hand

Всъщност, най-големият психар е Метин! Хладнокръвен, спокоен въпреки че знае всиччко!
След него е бабата Фиигет, на върха е братъът на Фиген.
И заради всички тях, Рейхан психясва, а слеед нея и Аслъ!
Но както обикновено става - хитрата сврака с двата крака. Тоава се отнася за Аслъ.
В края на трейлъра, Арас влиза в спалнята на Аслъ... Страхотен финал на трейлъра!

Но и алчността на Хюлия няма край! Макар и да се усети накрая, но твърде късноо!

Брутален епизод и трейллър! Утре - повече.

Дано е лека нощта ви!

💖💖💖

Последна редакция: пн, 27 окт 2025, 00:20 от jupetrov7

# 58
Искам само да кажа че не желая Арас с Аслъ.Точка.Не ме интересува че двамата са главни.Аслъ се превърна във възможно най противната главна от доста сериали които съм гледала.До нея Рейхан вървят ръка за ръка.Надявам се да намерят друго момиче на Арас.

# 59
Цитат на: x BlackRose x the guardian team Simple Smile
[/quote
Диди ,моля! ;д

Диди, вземам си бележка от забележката  😋 🙃 и с нетърпение очаквам рейтинга. Не мога да обясня защо, но ме преследване едно неприятно усещане. Дано греша, дано този път интуицията ме подвежда 🙏🤞

Общи условия

Активация на акаунт