Кога ще научим кой е бащата на Аслъ и Мелике?
Да не съм го пропуснала в бъркотията от персонажи?!?!?
А тази неочаквана връзка между Метин и Хюлия за мен е "партенка" -
няма как да си я обясня... И нарочна е даден на финала на епизода.
Истината оставва за слеедващия еп.9.

Същото се отнася и до истинските чувства на Арас към Аслъ.
До момента той правеше невъзможното да не показва истинските си чувства.
И изведнъж... бум!... истината измлиза наяве! Но дали ще го разберем
още тази неделя? Не ми се вярва...
Във всеки случай това изобилие от сниммки с кадри от еп.8 е един вид извинение
от сценаристите за бъркотията, в която са ни потопил..

Горната снимка е от Истанбул, след като Керем се е върнал от краткото си посещение в Дубай.
Дали ще видим скоро фотосесията или е много тайна? В сп. L"OFFICIELE ли ще бъде?
Допускам го, след като Инан е бил в Дубай с Керем...
Една стара новина с развитие в моментаа

https://www.instagram.com/p/DQeS2lWiHMD/?hl=bg&img_index=1
31 октомври 2025 г.
Електронният спортен филм „Добрата игра: Началото“, от 2018 г. (на турски „Iyi Oyun“), с участието на Керем Бурсин @paladinodoro също и копродуцент на Braveborn Films @thebursin, е приет във финалистите на Фестивала на спортния филм Паладин д'Ор 2025 г., @braveborn, (Палермо 1-7 декември 2025 г.)
Режисьор: Umut Aral - Сценарий: Emre Sirel - Някои главни действащи лица: Керем Бурсин (Рюзгар), Мерт Язисио кунлу (Ченк 'Сифиралти' Гьоккая), Афра Сарашо Реглу (Ада), Оркун Иситмак (Бату 'Феном' Челик) и други.
Много съм щастлив и се надявам да видя Kerem Bürsin, известен със спорта, както и винаги привърженик на социалните въпроси, спонсорирани от Фестивала (приобщаване, борба срещу предразсъдъци и свободата на словото), в красивия град Палермо и на червения килим на най-възрастния Фестивал на спортното кино, наред с други Абсолютно престижен в сектора, неделя 7 декември 2025 г., от 18.00 ч. Червен килим и 20.30 ч. Финална церемония Гран Гала, Палермо, театър Гарибалди Политеама.
Slide/6: Репост Кредит видео @francesca.ticci.9 благодаря ви 🙏

💖💖💖💖💖

. Мислех, че като мине малко време, ще погледна на нея по друг начин, ама..... не се получава