Керем Бюрсин в Çarpınti - личен и професионален живот (тема 127)

• 23 378
  • 733
  •   1
Отговори
# 120
Разкриват ни тайните една по една във всяка следваща серия.
Кога ще научим кой е бащата на Аслъ и Мелике?
Да не съм го пропуснала в бъркотията от персонажи?!?!?

А тази неочаквана връзка между Метин и Хюлия за мен е "партенка" -
няма как да си я обясня... И нарочна е даден на финала на епизода.
Истината оставва за слеедващия еп.9. Laughing

Същото се отнася и до истинските чувства на Арас към Аслъ.
До момента той правеше невъзможното да не показва истинските си чувства.
И изведнъж... бум!... истината измлиза наяве! Но дали ще го разберем
още тази неделя? Не ми се вярва...
Във всеки случай това изобилие от сниммки с кадри от еп.8 е един вид извинение
от сценаристите за бъркотията, в която са ни потопил..

Горната снимка е от Истанбул, след като Керем се е върнал от краткото си посещение в Дубай.
Дали ще видим скоро фотосесията или е много тайна? В сп. L"OFFICIELE ли ще бъде?
Допускам го, след като Инан е  бил в Дубай с Керем...

Една стара новина с развитие в моментаа

https://www.instagram.com/p/DQeS2lWiHMD/?hl=bg&img_index=1

31 октомври 2025 г.
Електронният спортен филм „Добрата игра: Началото“, от 2018 г. (на турски „Iyi Oyun“), с участието на Керем Бурсин @paladinodoro също и копродуцент на Braveborn Films @thebursin, е приет във финалистите на Фестивала на спортния филм Паладин д'Ор 2025 г., @braveborn, (Палермо 1-7 декември 2025 г.)

Режисьор: Umut Aral - Сценарий: Emre Sirel - Някои главни действащи лица: Керем Бурсин (Рюзгар), Мерт Язисио кунлу (Ченк 'Сифиралти' Гьоккая), Афра Сарашо Реглу (Ада), Оркун Иситмак (Бату 'Феном' Челик) и други.

Много съм щастлив и се надявам да видя Kerem Bürsin, известен със спорта, както и винаги привърженик на социалните въпроси, спонсорирани от Фестивала (приобщаване, борба срещу предразсъдъци и свободата на словото), в красивия град Палермо и на червения килим на най-възрастния Фестивал на спортното кино, наред с други Абсолютно престижен в сектора, неделя 7 декември 2025 г., от 18.00 ч. Червен килим и 20.30 ч. Финална церемония Гран Гала, Палермо, театър Гарибалди Политеама.

Slide/6: Репост Кредит видео @francesca.ticci.9 благодаря ви 🙏

💖💖💖💖💖

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 00:59 от jupetrov7

# 121
Зад кадър 8 серия

# 122

Честит нов месе ноември и много весел уикенд с Кереем! Flowers Four Leaf Clover

Бих искала да посветя този мой пост на предстоящия епизод, защото след като се запознах с резюмето, устаноових, че връзката между Аслъ и Арас вече се развива в  по-ясна посока
и мисля, че е времее да им дадем ново име на кино-двойка - АслАрас-
Съгласни ли сте?

Като видях тази силна прегръдка и ласкавата ръка на Арас/Кеерем, която нежно  изтрива сълзите на Аслъ,
ми хрумна именно това. Нова любов на АслАрас! ❤️

Действието в еп.8 търпи и друго развитие - появява се нов перконаж. Не го познавам,
но се надявам да има добър принос и качесствено изпълнение.

И така... започва се...

Скрит текст:
И понеже днес е Архангелова задушница...
Бог да пости на  нашите скъпи покойници!

Hands Pray Hands Pray Hands Pray

До утре вечер - среща на канал Стар TV.

ЛЕКА НОЩ!

https://www.instagram.com/p/DQhyNZzDboA/?hl=bg

💖💖💖💖💖

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 23:26 от jupetrov7

# 123
"Рейхан Алкан"

Вай, бащата на близнаците мафиотски бос ли го раздава... Идва да прибира Аслъ...

# 124
Много харесвам Илкер Аксум - добре дошъл е дано го видим в целия му блясък и да имат сцени с Керем.

# 125
"Рейхан Алкан"

Вай, бащата на близнаците мафиотски бос ли го раздава... Идва да прибира Аслъ...

Ами май е за предпочитане мафиот да има, та белким намалят сцените с маниакалната Рейхан. Тръгнаха от сърдечна трансплантация, за да натикат драгия зрител във фантазния и неадекватен обсесивен свят на уж съсипана от загуба майка. Която обаче е съвсем адекватна, когато трябва да манипулира околните в свой интерес. А пък Аслъто наистина май трябва някой да я прибере и да й набие в канчето простата истина.

# 126
И на мен този актьор ми харесва, има харизма. А и ще му ходи да бъде мафиот, визията му е точно за такъв типаж. 😎
Освен на Аслъ и на Рейхан да набие канчето викам 😁

Нови въпроси - защо този Халит е стоял далеч от живота на децата си, поне така изглежда. С Хюля може и да са се развели, но децата му... носят нейната фамилия, не им ли е помагал през всичките тези години.
Аслъ не е негова дъщеря, но след като се е оженил за майка й предполагам, че я е приел за такава, а после... И така 🫣

# 127
Всичко може да изиграе той дано мафиоза си му има и комедийни елементи ,че много го обичам асъл в тази сфера всяка година си гледам Ябанджъ Дамат почти. ;д

# 128
Само заради въпросната сцена и музикалното й оформление си заслужава гледането на серията.😙

И заради това тук

и пеещата Хюля.

Крайно време е Метин да се откопчи от болната любов към Рейхан.

Нощните разходки на Арас са друга тема

# 129
Рейхан да хване мафиоза а Хюлия - Метин ще е голям смях. ;д

# 130
Разбирам, че ще има и екшън сцени точно с Арас и мафиозния бос,
щом се отнася за Аслъ.
А може Арас да го познава от предшните си силови връзки...
Интересно, Хюлия  дали не го е повикала за помощ?

Но първо, да се заредим с усмивките на Керем!

https://www.instagram.com/p/DQghG3pDc3k/?hl=bg

https://www.instagram.com/p/DQgxEIKDe97/?hl=bg

Триптих с Керем неглиже. Laughing Но верен на девиза си:

"БЪДИ КАКЪВТО ИЗГЛЕЖДАШ, ИЗГЛЕЖДАЙ КАКЪВТО СИ."

И все пак днес е неделя и смее в добро настроение, защото сме с Керем цеелия ден!

А сцената пред дома Алкан си я бива! Hands V

💖💖💖💖💖

# 131
Приятно гледане ✨️

# 132
Здравейте!
Започна повторението на 7. серия и пак ме стегна шапката.... заради Рейхан де Grin. Мислех, че като мине малко време, ще погледна на нея по друг начин, ама..... не се получава Grin

# 133
Приятно гледане момичета Ще е труден ден от към рейтинг .Има и дерби днес,  и сериала на Енгин почва който между другото ми хвана окото.Вие мислите ли да го погледнете?

# 134
Леле, много рано започна.... и телефона и взе...

Рейхан е чудовище, а Аслъ е световна патка

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 20:20 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт