КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 18 042
  • 300
  •   2
Отговори
# 225
Добре ме подсетихте за стотинките и Кауфланд, ние у дома си ги държим в скъпи, кожени кесии 🤣
Скрит текст:
Това беше един от най-готините и майтапчийски подаръци за абитуриентския бал на сина ми и наистина, една от кесиите я беше забравил. Добре, че са на по два лева и лесно ще се похарчат до НГ.

# 226
  • София
Като се говори за стотинки...
Къде в София има автомати за рециклиране и дават ваучер? Кенчета приемат ли се?
За Лидл и Кауфланд.

# 227
  • София
За Лидл и Кауфланд.
Приемат се кенчета. Списъци с магазините съм виждала в сайтовете им. Аз знам само няколко, които са ми удобни. Кауфланд до Пирогов, Кауфланд в Младост (онзи най-старият), Лидл на Искърско шосе, Лидл на Ботевградско шосе ( до Джъмбо), Лидл на Андрей Ляпчев.

# 228
Изобщо не си струва , лятото предадохме 82 кенчета и машината ми пусна 3 билетчета по 2 лв, т.е 6 лв . Чакаш на една опашка и накрая нищо. Отделно купоните имат 6 месеца срок на използване .

За Лидл и Кауфланд.

# 229
  • София
Мислех, че работи и с пвц бутилки...
25+ кена - не съм толкоз голям пияч, а и бирения сезон го приключих Joy

Пп. Закупена стока с Апп-а - колко дни му е срока за връщане, пак ли 30 дни?

# 230
Зависи с каква цел ги връщаш. Аз не нося заради парите, а заради рециклирането.
Днес за пръв път купих маслини в найлонов плик. Обаче не ме питаха как искам. Пред мен всички в кутии купуваха. Явно не знаят, или пък не ги вълнува.

# 231
  • София
Аз си рециклиран и на 20м от входа ми.
Просто не знаех какво точно дават ако ги занесеш чак до магазина.
Иначе за стъклените бутилки най ме е яд, че почти не ги издават. Последно преди 2-3 г съм връщал, но не помня каква марка бяха.

# 232
  • София
Мислех, че работи и с пвц бутилки...
25+ кена - не съм толкоз голям пияч, а и бирения сезон го приключих Joy
Да, и пластмасови бутилки се приемат (без олио и мляко). По 5 ст. на кенче/бутилка дават. Не са много, но хем е сигурно, че ще бъдат рециклирани (в момента има някакви скандали с разделното събиране на боклука в София), хем не виждам лошо да приспадна от сметката 4-5 лв. А на когото тези пари са му малко и не му трябват, може да натисне бутона за даряване.

Валидността на ваучера е 3 месеца и важи само за същия магазин, в който са върнати бутилките. На 10 лв. покупки могат да се приспаднат най-много 2 лв.

Последните стъклени бутилки върнах в ХИТ хипермаркет може би преди 2-3 г. Цената, на която ги изкупуваха беше доста висока. Имах няколко каси от Ариана и добре ги пласирах. Simple Smile Дори за касите ми дадоха някакви пари. Тогава питах и във Фантастико, но даваха по-малко стотинки и имаше ограничение в количеството. Трябваше и на момента да се купи нещо, за да ги приспаднат. В ХИТ дават ваучер, който използваш, когато ти е удобно.

# 233
Дева, ти ли им каза да сложат маслините в плик?
Аз ходих за яйца, но нямаше. Само една кора с 15 броя имаше...и със счупени от тях незнайно колко броя, но на око вероятно поне 5-6 яйца.🤪 Утре ще се пробвам пак. Но взех пилешки бутчета, картофи и някои канцеларски неща. И два буркана с кисели краставички - с оранжев стикер - и почти никаква течност в бурканите (бурканите иначе здрави, но капачките им бяха поочукани; за първи път виждам буркани с кисели краставички в това състояние, а имаше и страшно много буркани). Ще се изядат бързо, така че не ми пречи липсата на саламура, тъкмо тежаха по-малко.🙂

# 234
Да, Долче. Питах дали може в пликче.

# 235
Купувах маслини и аз , никой не ме пита в каква опаковка да ги сложи. Следващия път ще питам. А торбичката заплаща ли се?

# 236
Не се заплаща. Нали това е идеята, да не се дават излишни пари всеки път за кутии.

# 237
  • София
Има ли някаква отделна брошура или страница в сайта, където са показани нещата с отстъпка с карта? Онзи ден случайно взех 1 котешка тоалетна тяхна марка и се оказа, че на касата излиза с почти 2 лв по-евтино. Сигурна съм, че в брошурата я нямаше, защото всеки път специално се оглеждам за нея. На етикета в магазина пишеше редовната цена.

# 238
  • оттам, откъдето започва България
В брошурата цената на котешката тоалетна 5 кг е 3.99 лв.

# 239
  • София
В брошурата цената на котешката тоалетна 5 кг е 3.99 лв.
Това е обикновеният бентонит в хартиена торба. Аз купувам силно слепващ се в кутия от 7,49 лв. Мисля, че е 6 литра. Отстъпката на каса беше 1,88 лв.

Общи условия

Активация на акаунт