КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 17 942
  • 300
  •   1
Отговори
# 285
Това е било вечерно намаление.

Не. В 15 ч.

# 286
Тогава гроздете е била за намалиение още в 15 часа или по-рано. Понякога и от сутринта.
Където написах "вечерно" да се чете "дневно". Само за вашия филиал.
При нас гроздето беше около 5-6 лева.

# 287
Възможно е да са имали по-големи количества от гроздето и да са решили да го намалят, за да се продаде по-бързо.

# 288
Здравейте, качествени ли са халатите за баня, които в момента са в брошурата? На Аглика видях, че са.

И аз се чудя. На хартиената брошура пише 2 броя!?. На сайта не.

# 289
Някой забеляза ли, че на касите на самообслужване вече не може в брой?!? Бях днес в Kaufland Дружба (говоря за София) и персонала отсече че можело САМО И ЕДИНСТВЕНО с дебитна карта, и ме пратиха да си вися чинно на нормалните каси където си бяха сериозни опашки. След мен още няколко човека като мен без банкова сметка искаха да платят в брой - и хоп! - и те отпратени от касите на самообслужване!.

Няма логика. Касите на самообслужване с плащане в брой, работят И с карта. Поне в двата К, в които евентуално влизам. За да не са Ви допуснали до тях, значи е някаква друга драмата.

# 290
Може да се плаща в брой на тези каси - проверено вчера.

# 291
За конкретния филиал не знам, но при нас на една, или две от смесените, може само с карта. Има бележки, вероятно са блокирали, иначе на другите 3 се плаща с пари.

# 292
Относно касите на самообслужване, преди няколко седмици бяха заградили всичките в Халите. Викам си , айдеее махнаха ги.
Обаче се оказа че са добавили нови 6 каси в средата просто са реорганизирали . Сега има 3 каси с кеш и карта и 9 каси само с карти.

# 293
Ако касата е от типа за плащане и в кеш, и с карта (различни са на вид от касите, където може да се плаща само с карта), тогава вероятно или е била блокирала, или просто отделенията за монети запълнени, или някакъв друг технически проблем е имало.
Аз идвам с въпрос- колко ориентировъчно струва пакет с пудра захар? И цената за какво количество е - пакет от половин или един килограм? Сигурно има и по-малки пакети. Не съм купувала от години пудра захар.😂 Също, ако можете да лрепоръпате и някоя марка, да не хруска.🙂

# 294
  • София
И класическа и пудра захар - Сладея на Захарни Заводи. Не знам дали я има в К, но вероятно я има. Пакетите са по 500 грама, фина е.

# 295
Пакетите са по 500 гр.
Цена около 2 лв.

# 296
Rebel, каква е цената на пудрата захар Сладея (откъдето я купуваш, защото в нашия Кауфланд няма)?
Има тази на Захира на нормална цена, става ли (за овалване на сладки ми трябва)?

Ако е нужно, ще я пресявам допълнително, стига да е достатъчно сладка. Иначе имаше още два вида в по-малки разфасовки (едната даже беше с ванилия), но цена от 20 лв/кг ми се струва множко.😃
Тази вечер от намаленията взех картофи по 29 ст./кг, брюкселско зеле 500 грама за 1 лев и тиквички по 92 ст./кг.

# 297
  • София
Rebel, каква е цената на пудрата захар Сладея (откъдето я купуваш, защото в нашия Кауфланд няма)?
Не знам цената, нито помня откъде съм купувал. Ползвам изключително рядко, със сигурност срокът ѝ е минал, но видимо и вкусово е ОК. Най-вероятно да са я пускали в Л.
Захира не бих купил - класическата им захар е пепелива и подслажда по-малко. От нея се слага по-голямо количество за да се получи същата сладост.

# 298
За овалване на сладки предполагам, че това няма да е проблем след пресяването. Не сме любители на много сладкото, все ще се усеща там някаква сладост.
Скрит текст:
В Лидъл има ли пудра захар в ПА?

# 299
dolce miele Има в Л. пудра захар в ПА. На Захира 500гр за 1,95лв.

Общи условия

Активация на акаунт