КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 17 974
  • 300
  •   1
Отговори
# 270
Подарявам

# 271
lenak, много благодаря! Супер точна, както винаги!
Аз пак да кажа, че ми е много приятно да намирам брошурите тук! Heart

# 272
Ако някой няма да използва своя купон за 0.02 лв, ще помоля на мен 🤗

# 273
И аз благодаря за брошурите тук!😊
Видях нагледно какво значи да се изсипват монети с шепите на каса на самообслужване.🤪 Една жена извади няколко несесера и започна да сипва шепа по шепа...
Аз за първи път забелязах, че на везната има червен стикер с надпис, че максималното допустимо тегло е 40 кг. Не знам дали е отскоро или не съм забелязала преди. Докато чаках след жената с монетите, видях стикера (голям е) на една от камерите и ми стана интересно какво пише и прочетох. Тя жената беше и с немалко покупки - доста хлябове, котешки тоалетни или кучешка храна и разни други. Делеше на няколко сметки - вероятно заради теглото (чух касиерката да казва, че нещо нямало да мине така на тази каса). И несесерите ги редуваше - макар че ми се стори, че от тях изсипваше всякакви по вид монети. Изобщо нямам навик да обръщам толкова внимание кой какво прави на касата пред мен😅, но ми привлече вниманието с тези несесери, много покупки, бавенето и с постоянните коментари на служителката към нея...

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 15:13 от dolce miele

# 274
И аз благодаря за брошурите тук!😊
Видях нагледно какво значи да се изсипват монети с шепите на каса на самообслужване.🤪 Една жена извади няколко несесера и започна да сипва шепа по шепа...
Аз за първи път забелязах, че на везната има червен стикер с надпис, че максималното допустимо тегло е 40 кг. Не знам дали е отскоро или не съм забелязала преди. Докато чаках след жената с монетите, видях стикера (голям е) на една от камерите и ми стана интересно какво пише и прочетох. Тя жената беше и с немалко покупки - доста хлябове, котешки тоалетни или кучешка храна и разни други. Делешв на няколко сметки - вероятно заради теглото (чух касиерката да казва, че нещо нямало да мине така на тази каса). И несесерите ги редуваше - макар че ми се стори, че от тях изсипваше всякакви по вид монети. Изобщо нямам навик да обръщам толкова внимание кой какво прави на касата пред мен😅, но ми привлече вниманието с тези несесери, много покупки, бавенето и с постоянните коментари на служителката към нея...
Благодаря за новата брошура. Ехе, как няма да направи впечатление някой да вади несесери и да изсипва монети.

# 275
Здравейте, качествени ли са халатите за баня, които в момента са в брошурата? На Аглика видях, че са.

# 276
  • При децата ми
Толкова беше и при нас, но пропуснах, скоро купувах и имам цяла торбичка във фризера.
Оплаквам се, че трети ден не мога да нацеля немския хляб от брошурата, все е свършил.

Хубав ли е този немски хляб?

# 277
На мен ми харесва, но все пак вкусът е нещо индивидуално.

# 278
Подарявам! ДАДЕН Е
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 19:14 от slan4ize76

# 279
  • София
Някой забеляза ли, че на касите на самообслужване вече не може в брой?!? Бях днес в Kaufland Дружба (говоря за София) и персонала отсече че можело САМО И ЕДИНСТВЕНО с дебитна карта, и ме пратиха да си вися чинно на нормалните каси където си бяха сериозни опашки. След мен още няколко човека като мен без банкова сметка искаха да платят в брой - и хоп! - и те отпратени от касите на самообслужване!. Dizzy Face
Интересното е, че на сайта им https://www.kaufland.bg/moyat-kaufland/uslugi/vavezhdane-na-evroto.html пише, че плащането в брой ще е в левове до 31-ви декември и само в евро от 1-ви февруари, и единствено за Януари 2026 пише че касите на обслужване няма да имат плащане  в брой. Обаче днес беше 14-ти ноември и изведнъж - няма повече в брой?!? Ако нямаш дебитна карта - бързо плащане и минаване не ти се полага… Rage

# 280
Да не би да е имало технически проблем с една или повече каси?

# 281
  • София
Не, машините изглежда са били настроени да приемат плащания единствено с банкова сметка/дебитна карта и това си е... Flushed Някой да е пробвал днес друг филиал в София?

# 282
Черното грозде навсякъде ли е намалено на 1,62?
В понеделник го купих от нашия К по 5.99.
Днес минах през съседите, там голяма евтиния. Simple Smile

# 283
Това е било вечерно намаление.

# 284
Вчера пазарувах в Бургас и си платих в брой на касите на самообслужване.

Общи условия

Активация на акаунт