КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 36 905
  • 588
  •   4
Отговори
# 495
  • София
А може ли и снимка? Ако някой има свободен купон, бих го използвала.🙂

# 496
В Кючук Париж няма чипс и сода, но Линдор има от всички видове.

# 497
Моята сода е третата в списъка.
Няма я на картинката.

# 498
  • оттам, откъдето започва България
При нас нямаше чипс. Взех един пакет от зелената опаковка, със сметана и лук, но талонът не го хвана и го върнах. Сода също нямаше. За късмет намерих една с лимон, хвърлена в коша с намаленията. Ментовите бонбони даже не ги погледнах, у дома харесваме "ледените" на ДМ и други рядко купуваме.

Имах купон за 15% на сирена и колбаси и щях да вземам сирене Елена от витрината, но беше страшно меко и трошливо. Такова ли е сега, преди не беше така като че ли? Взех Беленско вместо това на същата цена, досега не съм купувала от него.

Сирене Елена от нашата витрина нито е меко, нито трошливо. Точно си е както трябва.
Два пъти ползвахме купон за -15% продукти от витрина за: сирене Елена, моцарела твърда Германияя 16,89 лв. и филе Елена. Доволна съм. Simple Smile

Чипс нямаше.

# 499
В крайна сметка успях да взема сода с купон, но я няма на изображението. Дори момичето на касата смяташе, че е различен артикул от купона, но мина на 2 стотинки. Яд ме е, че нямаше лимон и мохито, след като четох тук добри отзиви за тази сода. Ще видим какъв ще е портокалът.

# 500
  • Mostly in my mind
Не съм я опитвала. По принцип много рядко пия газирани напитки, но такива за 1-2 стотинки ги вземам. Simple Smile
Лоли, искаш ли още чипса?
Нямаше при нас.

# 501
Подарявам

# 502
  • Г. О.
Здравейте. Ако някой има купон за бонбони и няма да го ползва, с радост ще го взема. Меденки при нас нямаше.

# 503
Пращам ти за бонбони.

# 504
Докога е валиден купонът за содата? Ако е поне до утре, приемам още свободни купони!🙂
Аз успях да взема тази вечер с портокал /не съм търсила дали има от другите видове, защото бързах/.

# 505
В крайна сметка успях да взема сода с купон, но я няма на изображението. Дори момичето на касата смяташе, че е различен артикул от купона, но мина на 2 стотинки. Яд ме е, че нямаше лимон и мохито, след като четох тук добри отзиви за тази сода. Ще видим какъв ще е портокалът.
И аз исках от другите, но намерих само портокал zero, ама по-добре от нищо. Чипс нямаше и не съжалявам, понеже иначе щях да го взема...Sweat Smile
Но все пак си е много гадно да пускат купони и да ги няма артикулите. То за малко и без содата да си тръгна, че бяха само пет кенчета подхвърлени, които едвам открих след три обиколки.

# 506
Подарявам купони за бонбони и топено сирене. Имам на две карти.

# 507
Подарявам купон за сода.

# 508
  • София
Благодаря, че похвалихте содата! Взех различни видове. Мохитото и лимонът много ми харесаха. Портокалът не толкова, но и той става. Simple Smile

# 509
Благодаря, че похвалихте содата! Взех различни видове. Мохитото и лимонът много ми харесаха. Портокалът не толкова, но и той става. Simple Smile
Айде, недей сега да ни дразниш тези дето увиснахме на портокала...Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

Между другото днес следобяд го изпих "нулевия" портокал и на фона на други газирани ми се стори доста добър, изненадана останах.

В тази връзка да похваля Кауфландци, че ми бяха отпуснали купон -25% за DevinBublz.
Преди време от техните игри бях взимала за 1ст от малките бутилки и ми харесаха. Та все им се каня, ама според мен доста висока цена им държат Девин, та купончето много ме зарадва.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт