КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 36 842
  • 588
  •   4
Отговори
# 510
Нова серия имат Девин, но в Кауфланд не съм ги виждала още.
С пробиотици, с фибри, с колаген и още някаква напитка.

# 511
  • Mostly in my mind
Къде стои тази сода? Не успях да я открия аз, но сигурно е била изчерпана.

# 512
Къде стои тази сода? Не успях да я открия аз, но сигурно е била изчерпана.

До газираните напитки от предния купон са при нас.
Има кока кола, пепси, до тях са на кауфландската марка и до тях содите.

# 513
  • София
В магазина, в който пазарувахме беше до кенчетата на Green. Дори от ровене се бяха смесили. Но купонът май изтече. Мисля, че беше до днес.

# 514
Днешният купон за 2 ст Ариана минава ли на каса на самообслужване без да идва служител за потвърждение?
Че не ми се чака, а сутрин работи само 1 нормална каса и опашките са до млечната витрина..

# 515
Безалкохолна би трябвало да минава.

# 516
Понякога не минава бирата дори да е без алкохол и съм чакала служител.
 Явно зависи как е въведена в системата, може би са по групи и ако е в графа бира, а не безалкохолни и ще активира изискването за разрешение. Малко на късмет си е, но пък от доста време има такива каси и може и да са оправили тези грешки.

# 517
Аз имах продукт, който трябваше да се потвърди и когато си маркирах картата, потвърди автоматично възрастта.

# 518
Здравейте! Ако някой няма да използва купона за Ариана, аз бих го взела. Може да ми пишете на лично!
Успешна седмица на всички!

# 519
Аз имах продукт, който трябваше да се потвърди и когато си маркирах картата, потвърди автоматично възрастта.

Не е от вашата карта, а от устройството на служителя.

# 520
Здравейте подарявам Ариана кен и ментови бонбони до днес
Ариана подарен

Последна редакция: пн, 08 дек 2025, 13:09 от resi

# 521

Не е от вашата карта, а от устройството на служителя.
Бях сама на каса. Маркирай си продуктите, изписа ми възрастово ограничение, маркирах си картата  и ми изписа ,че е потвърдено. Не е идвал служител.

# 522
  • София
Вече дистанционно го правят служителите.

# 523
Потвърждавам, служителите дистанционно потвърждават артикули нужни маркиране над 18г..

# 524
  • София
И все пак въпросната Ариана спада ли към алкохола или не? Simple Smile Когато отида на каса на самообслужване с няколкото семейни карти и маркирам по 1 кенче на сметка, ще ме гледат ли на "кръв"? Joy

Общи условия

Активация на акаунт