КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 36 905
  • 588
  •   4
Отговори
# 525
  • Пловдив
Да спада,трябва да се потвърди.

# 526
Маслото от 1-ва страница, дето е на 3.99лв. е от Милки груп, не че очаквах да е друго. Пакетирали са го тук, кой знае какво има в него.

# 527
  • shumen
Аз такова масло бях взела преди време и беше мухлясало.От тогава спрях да взимам.
Днес взех кофа с портокали и излезе точно 7 килограма.

# 528
  • София
Днес появява ли ви се коледния календар в приложението? При мен го няма.

# 529
Какво стана последно с Ариана-та, някой пробва ли дали иска удостоверяване на възраст или не?

Чудя се дали да ходя само за това, че другите награди не ми допаднаха, а вече доста оборот им направих покрай тези купони... демек успешна им е коледната кампания.Sweat Smile

# 530
  • София
Какво стана последно с Ариана-та, някой пробва ли дали иска удостоверяване на възраст или не?

Чудя се дали да ходя само за това, че другите награди не ми допаднаха, а вече доста оборот им направих покрай тези купони... демек успешна им е коледната кампания.Sweat Smile
Искат възраст. Излиза един красив червен надпис. Simple Smile Но жената на касите беше любезна и нищо не ми каза, че минах с 4 кенчета. Simple Smile

При мен хич не е успешна кампанията. Взимам си нещото за 2 ст и излизам. Simple Smile Но аз не съм свикнала да пазарувам в Кауфланд. От години пазарувам в Лидл и Била, а те са на 2-3 минути разстояние от Кауфланд. Не ми пречи да ги обиколя всичките и да взема това, което харесвам. Само се ядосвам на липсата на шкафчета за заключване на багаж в точно този Кауфланд. Не знам защо ги махнаха. Така се налага да се съобразявам с реда, в който ги посещавам. Simple Smile

Все пак днес имате ли късметче от календара? Да не би само мен да ме наказват, че не пазарувам и други неща? JoyJoyJoy

Редактирам - при поредното поглеждане дали има календар, реших да сменя кой е любимият ми магазин. След смяната му, календарът се появи. Simple Smile

# 531
  • При децата ми
Аз имам късмет. Ето този купон се пада днес.

# 532

Искат възраст. Излиза един красив червен надпис. Simple Smile Но жената на касите беше любезна и нищо не ми каза, че минах с 4 кенчета. Simple Smile

При мен хич не е успешна кампанията. Взимам си нещото за 2 ст и излизам. Simple Smile Но аз не съм свикнала да пазарувам в Кауфланд. От години пазарувам в Лидл и Била, а те са на 2-3 минути разстояние от Кауфланд. Не ми пречи да ги обиколя всичките и да взема това, което харесвам. Само се ядосвам на липсата на шкафчета за заключване на багаж в точно този Кауфланд. Не знам защо ги махнаха. Така се налага да се съобразявам с реда, в който ги посещавам. Simple Smile

Все пак днес имате ли късметче от календара? Да не би само мен да ме наказват, че не пазарувам и други неща? JoyJoyJoy

Редактирам - при поредното поглеждане дали има календар, реших да сменя кой е любимият ми магазин. След смяната му, календарът се появи. Simple Smile

Joy И аз на този принцип си изготвям маршрутите...
При нас повечето шкафчета са с изпочупени заключалки, а малкото останали са перманентно заети, та затова.

Нямам проблем и аз да си излеза само с продукт за 2ст, а преди и с такъв за 1ст.... Само, че като отида с колата и гледам да използвам да натоваря още нещо, че да ми се рентира ходенето. Ако съм пеша не се оглеждам толкова. Stuck Out Tongue Winking Eye

За три кенчета ще ходя евентуално аз и малко ми е неудобно, ама дано попадна на любезен служител и дано все пак има и от бирата де...

# 533
Днешния купон не ми мина. Нямаше отстъпка.

# 534

Аз го активирах сутринта, а сега го няма никъде и проблема не е само при мен

# 535
Топеното сирене от купона е супер минавка, добре че взех само едно.

# 536
  • София
Аз го активирах сутринта, а сега го няма никъде и проблема не е само при мен
Освен да е имало някакъв технически проблем и затова при мен не е имало календар. Появата му просто е съвпаднала със смяната на "любимият" ми магазин. Към 11,20 часа активирах купона и засега си е там. Пробвайте наново да активирате.

Хубави ли си тези фъстъци? Малко странна ми се вижда комбинацията с мед. Simple Smile

Точно си пийвам портокалова сода и тъй като не е непосредствено след лимона, определено ми харесва. Simple Smile

# 537
Много са хубави фъстъците. Но се бях зарекла, че повече от тях няма да купувам. Изчезват за нула време. Blush

Къде стои тази Ариана? Не я открих вчера. Но пък имаше от моите бонбони Линдор. Доволна съм, 6 и нещо излизат.

# 538
Нямаше я тая Ариана, питах и служител. Пита някой друг, свършила.

# 539
  • София
Къде стои тази Ариана? Не я открих вчера. Но пък имаше от моите бонбони Линдор. Доволна съм, 6 и нещо излизат.
При нас беше на рафтовете с бира, но магазинът е малък и няма струпани стекове с напитки между рафтовете, както е в големите филиали. Познах я по празното място, но навътре бяха останали няколко кенчета. Със сигурност вечерта вече е нямало.

Общи условия

Активация на акаунт