КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 826
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Подарен
Имам за дъвки

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 17:05 от brillante

# 646
Здравейте, не следя К, не ходя и не пазарувам от него, нямам карта/приложение, но ме посъветваха и в него да проверя за детски спален комплект от плик и калъфка за възглавница с приказни герои за момиче. Дали има в момента някъде в София или не сте засичали?
Благодаря предварително! Simple Smile
Вижте в Jysk:
https://jysk.bg/spalnya/spalno-belyo/detsko

# 647
Боб на Статев има ли в някой от пловдивските магазини?
В Тракия няма
Скрит текст:

# 648
Здравейте,  има Шиацу масажор на Swichon...
Някой има ли наблюдения..

# 649
Някой има ли проблем с отчитането на купона за дъвките?🤔 Взех дъвките с картата на член на семейството, но тези от подарения купон минаваха само на редовна цена, пробвах два пъти и накрая ги върнах. Картата беше сканирана, не е това проблемът. Би трябвало и купонът да е активиран.
Тази вечер в нашия филиал срещу витрините с обслужване имаше наредени много палети със стока един до друг, в един ред. Не можеше да се мине към ядки, бонбони, солени и консерви. Такова чудо не бях виждала досега - явно ще има и късна/нощна смяна, за да успеят да наредят всичката тази стока.
Иначе аз си тръгнах с чушки Сиврия по 70 стотинки/кг и банани по 1 лев, както и някои дребни неща, за които всъщност отидох.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 23:15 от dolce miele

# 650
Долче, да не би да си взела дъвки, които не са промоционални? При мен нямаше проблем.

# 651
mariat, дъвките с ягода минаха без проблем с купона. А тези с малина и нар излизаха на редовната цена - в кодовете от купона са и двата вида дъвки...

# 652
Добрютро, ако някой има излишни купони за дъвки и Ментос, мога да ги ползвам.

# 653
Може да не е бил активиран купона

# 654
Подарявам 3 купона за бонбонки ментос

# 655
mariat, дъвките с ягода минаха без проблем с купона. А тези с малина и нар излизаха на редовната цена - в кодовете от купона са и двата вида дъвки...
Dolce, сигурна ли си, че са били активирани купоните?

Аз с моята си карта веднъж така се минах, а бях уж сигурна, че съм ги активирала...Sweat Smile

# 656
Има ли вече коледни звезди?

# 657
Да.
Подарявам талон за бонбонките от днес.

# 658
Долче, и аз купих дъвки ягода и си минаха намалени.

# 659
Има, даже при нас видях преди няколко дни, че има и поувяхващи по 1 лев...🙂
Купонът за дъвките е активиран. Може би е имало проблем с интернет връзката, когато съм пробвала да го използвам...🤔 Днес ще пробвам пак.🙂

Общи условия

Активация на акаунт