КАУФЛАНД - тема 78 ЕСЕННО-ЗИМНА 2025

• 46 939
  • 752
  •   1
Отговори
# 210
Промоции на моята любима бира датската Faxe,така и никога нямаше,а не е скъпа/луксозна,за да няма промоции...

# 211
@gerata,
Не знам в кой К и в кой град пазарувате, но в моя К в София машината я нямаше още от края на юли, като преди това още юни изчезна временно. Не знам кой е знаел от много отдавна, че ще влезем в тая ЕЗ, след като се чакаха доклади юни месец.

Първо - за последния доклад от юни беше ясно предварително какъв ще бъде резултата. Второ - в София има малко повече магазини от “моя К“ ... Случайно го знам от личен опит. Трето - едва ли за 5 месеца никой не се е сетил за друга опция да си реализира стотинките, освен в машинките на К.

# 212
Долче, писах за евроцентове, не за стотинки. Не знам как си ги харчат колегите, какви са им машините, не съм им проверявала и кутийките, за да видя номиналите, но такава е шегата, че са “за кафе”. Може пък и чай да си купят… Пречат им в портфейлите и ги отделят. На мен и банкнотите ми пречат, държа само карти и касови бележки. 😬 Нещо на спам избива ситуацията.

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 05:05 от soul81

# 213
suol81, ясно. Помислих, че за България става въпрос.
В тази тема винаги се увеличават публикациите, когато стане дума за буркани с монети.☺️
Ще има ли кора с яйца на промоция през следващата седмица?

# 214
  • shumen
Долче,кора със яйца на промоция другата седмица не видях.

# 215
В Лидъл май щеше да има яйца другата седмица.

# 216
  • София
suol81, ясно. Помислих, че за България става въпрос.
В тази тема винаги се увеличават публикациите, когато стане дума за буркани с монети.☺️
Ще има ли кора с яйца на промоция през следващата седмица?
15 бр за 5.99лв

# 217
Благодаря ви! Устройва ме кората от 15 броя, ще взема да има. И от Лидъл също.😁 Да има, в нас яйцата никога не са излишни.🙂

# 218
Може ли някой, който е получил известие на телефона си току що за олио на 2.19 с кауфланд карта, да каже коя дата пишеше само на 11.11 ли беше или до 11.11?
Много бързо ми изчезна от екрана и не видях.

# 219
До 11.11 важи.

# 220
Дидичка, благодаря много!
Преди работа ходя сутрин, но не видя такава цена.

# 221
Тази цена е само с карта, на етикета вероятно е друга.

# 222
  • оттам, откъдето започва България

Че е за 2 дни промоцията разбрах.

Само не разбрах до 4 бр. на покупка са без карта, а до 6 бр. са с карта ли?Thinking

# 223
От сайта

# 224
  • оттам, откъдето започва България
То и моето е от сайта, ама нещо са се объркали май. Smirk

Общи условия

Активация на акаунт