🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 353
  • 644
  •   1
Отговори
# 165
Не съм гледала Антон преди traitors, направи ми кофти впечатление като цивреше в предаването. "Пак тая мойта пуста емоционалност", каза. Преиграва, не очаквах мъж, журналист да каже  "ревлив съм си"...неприятен вкус оставя , особено като се превъзбуди и мине във фалцет.
Пуснах за малко Надкаст, предимно соц-патос.
" Вътрешна интуиция" имал, той бил нарочил Мая, ама тя го обработвала , той да я извади от списъка си с предатели. 'Щото той познавал бащата на гаджето й ( някой Илиан Баровеца, ако чух правилно).

# 166
Гледах сега Маските падат.
Трябва да намеря врема за малко Надкасти, ама да видим кога ще е.

Много се радвам, че за малкото време, което дадоха на Тино, той каза това, което си мислех през цялото време. Няма значение кой е предател и кой праведен в шоуто. Със самия факт, че сте пробвали или сте успели да направите уговорки преди шоуто, ВИЕ СТЕ ЖИТЕЙСКИ ПРЕДАТЕЛИ (по Антоновски) СПРЯМО НАС, ЗРИТЕЛИТЕ ВИ. Няма никакво значение, че някой е нарушил предварителната уговорка, той прецаква шоуто и аудиторията още преди старта му. Вие не трябва да се извинявате един на друг, трябва да се извините НА НАС.
Снощното предаване за мен беше тегаво за гледане, най-вече заради Антон, който още не може да преживее случките вътре. Следващото нещо го казвам възможно най-добронамерено - влизането на Антон и още няколко, включително Владо Николов, е огромна грешка. Човек трябва да знае кога става и кога не става за нещо и да го признае пред себе си. Намерете хора, които са наясно, че това е само игра и действията ти вътре не те правят непременно лош човек.

Това е. Яд ме е за Тино, исках да видя повече от него (а да не говорим, че исках повече синхрони с него, този мъж има ужасно секси тембър Heart Eyes )

# 167
  • Другата България
Питат го защо след като още в първи епизод е видял почервенелия Бачорски и се е усъмнил в него, не си е продължил тази линия на поведение. Той милия, решил да прави тест.  /пак е объркал формата/.
“Отивам на диванчето и решавам да правя тест. Казвам на седящите там 5-6 човека, че Бачорски ми е съмнителен, и те всички дружно - ама как Бачорски, ама не Бачорски, той е толкова очеизваден, за да е предател...../това и ние го коментирахме, че “слепотата“ на някои от праведните е именно защото Бачо е много очеизваден предател/. И аз си казвам - защо да ме последва съдбата на Иван Юруков, я да си трая аз /тоест, да си мишкувам, защото категорично не мисля, че е вдянал, че това да се снишаваш в този формат е печеливша стратегия/, щото ми се ИГРАЕ . След това Бачорски успя да ме омае, и да ме приобщи към себе си. Тази игра е писана за Бачорски, тази игра е създадена за Бачорски, той е роден, за да играе в нея, изключителен играч!
Предателите - те са централните фигури, ние сме в миманса /много миманс този сезон, много нещо/.“
Същевременно толкова се омота, че на въпроса очаквал ли е да е той човека със смъртната присъда отговаря: Имал синхрон, който не е излъчен - “Владо Николов е титан, Бачорски много го харесва, много му вярва, аз знам, че съм пътник /въпрос на водещия /не помня кой/ - ама ти вече знаеш, че Бачо е предател....да, да, знам...“
Когнитивен дисонанс - хем бил омагьосан и приобщен, тоест, заслепен, хем пък знаел, че Бачо е предател.
Продължавам, нурофена действа.

# 168
Мери, като чета….вземи два аулина. Grinning

# 169
  • софия
По възможност с алкохол.
 Скоро не бях срещала персона, толкова лишена от скелет.
 Добронамерен съвет: да спре да се показва и да коментира предаването и участието си в него, защото все по-зле става.

# 170
В интерес на истината Надкаст с Антон наистина е интересен и дори в частта извън предаването ми хареса.

Относно изказването на Антон, че явно не е за тази игра, категорично няма да се съглася - нужни са всякакви образи, за да става предаването цветно и интересно за гледане и коментиране. Грешката му е, че извън предаването продължава да се гневи и то мери с доста двоен аршин, но това вече е коментирано многократно.

За мен той не е знаел, че Бачорски е предател или много бързо се е разубедил от първоначалните си убеждения. Ако знаеше, трябваше да го казва на синхрони или поне да си намери доверен човек, с когото да събира "доказателства" срещу него. Това щеше да е доста интресно за гледане.

Нямам търпение за Надкаст с Тино - като цяло ми е приятен, но и мисля, че този път знаеше къде се намира за разлика от Сървайвър.

# 171
  • София
Ох, смея се с глас 😂 Оправихте ми настроението …

# 172
  • Другата България
Blush Аз пия от силния, Експрес форте.

За кръглата маса при изгонването на Неве - Туджаров го пита защо тогава не е насочил останалите към Бачорски, след като е знаел /ама и той надали вече знае какво знае и какво не знае/, че е предател.
“Защото всички бяхме убедени, че трябва да изгоним Неве, не стоеше никой друг на дневен ред, всички искахме да изгоним нея....“  /сякаш това е последната кръгла маса, и Неве е единствения предател/.
Логика - 0. Едното изобщо не противоречи на другото, ти посей семето на съмнението, остави другите да го доразвият....ох, както и да е.

Между другото много подигравателно през цялото време нарича Неве Мадам Н.

Ох, Туджаров много яко го гъбарка, оня не се усеща изобщо....Joy

Ники Кънчев му писал, че волейболиста Братоев /ама милия не знае кой от двамата близнаци/ и Ивайло Пиф-а /бивш вратар на ЦСКА/ искат да участват в следващ сезон, и той ги дал на екипа /имената им/.

Бил сигурен, че Ева, Даяна, Мирела били праведни. За Мая с каменното ѝ лице си мислел “тази жена е родена за предател“, като излязъл си рекъл “звездите ми говорят явно“. Явно. JoyJoyJoy

Туджаров и Неделчо му обясниха как е играла Мая и в О100Г - имах чувството, че ни цитират, за стратегията ѝ всички да я пазят и така да си добута до финала.

Гъмов бил единствения човек в къщата, който му е казал: “Тони, искам ти да останеш“. Затова е ревал за него /и аз пуснах сълза за Гъмов/

Преди една кръгла маса Владо Николов казал директно на наш Тони: “Не ме кефиш бе, човек! Не те харесвам и ще гласувам за теб.“
Ама на същата кръгла маса Анна Мария нещо му влязла остро, а знаем той, тоест егото му не прощава такива неща, та си променил вота. /Мдааа, страхотен мотив, тоест, ориентир за това кой може да е предател - не ме кефиш, бе, или пък някой “да ти влезе остро“/. Логика - отново 0. Така, ама после се изяснили с Владо, плеснали с ръце и се прегърнали. 
Дори наскоро той го поканил на празненство къде - в заведението на Бачорски.

Броили са картините в имението и хората на тях, за да си направят сметка колко са предателите. Понеже ВСИЧКИ , включително и той /това май изобщо не трябваше да се споменава, че още повече олекнаха някои хора/ били гледали чужди формати, пък там били трима най-често, ама понеже у нас нищо не било като по света/аз ако съм на мястото на продукцията ще го попилея/, мислели, че при нас са 4ма.

Спойлна, че Бачорски ще пази Оля /очаквано от повечето от нас/.

Неделчо за Коджабашев Heart - “любимия ми риалити герой в О100Г, един на всички други, нешлифован диамант, по-различно от стратег, не съм виждал такъв типаж като него, никакви подготовки не е имал...Жорката си е Жорката“. Heart

Владо Николов е искал мъжете като цяло да не взимат щитове. Добре, че повечето не го послушаха.

Частта извън формата - разказите за професионалната му кариера, срещите му, интервюта, воденето на Всяка неделя, работата му в Труд  и т.н. определено бяха интересни за слушане. Въпреки това, може и да е защото съм предубедена към него някак прозираше “аз“, “аз“, “аз“. Но разказва интересни истории, ако само го слушаш без да го гледаш, става. Любимият му филм е Me Before You /един и от моите любими всъщност, нещо поне положително да намеря/. А, и още нещо - не обича фентъзи - и аз така.
Като цяло последният половин час беше приятен за слушане, защото беше за книги, филми, телевизия.
Разбира се, накрая на въпроса какво ще пожелае на зрителите отговори - да бъдат по-малко злобни, или нещо такова, че вече не слушах, и на него не му харесвали турските сериали, но просто ги подминавал, не коментирал, като на хората не им харесва нещо /вероятно участието му/, да подминат, кому е нужна тази злоба, той харесва само градивната критика.

И те така те, разбира се, това е кратко резюме /последните три поста Joy/, но ако мога да спестя гледане на някого, или пък обратно - да го заинтригувам, дано съм била полезна.

# 173
Някой назад беше написал, че това е игра между "Достойни и недостойни". Изобщо не съм съгласна! Винаги ще реагирам срещу опитите да се морализаторства на гърба на хора, влезнали да играят и да ни забавляват.

Не мисля че са влезли да ни забавляват. Влезли са единствено за да спечелят. Кой популярност, кой последователи, което си е горе долу същото, пък току виж и награда.
Трябва да видиш в други шоута, (шоа по бате Емо) как за един и същи човек дадена постъпка е недостойна когато им я прилагат на тях, а после самите те като я приложат, няма никакъв проблем защото "това е само игра".

# 174
Гледах маските и продължавам да мисля, че Антон нищо не харесва Неве на личностна основа. За другите предатели не се изказва така както за нея.
Тино е разсъдливо момче, но му липсва дързост.
Хареса ми аргументът му, че си добър човек тогава когато имаш алтернативата да не си, но избираш да постъпиш правилно.

# 175
  • Другата България
Скрит текст:
Гледам Маските. Ох, тоя Антон е много зле! Не мога да повярвам, че дори се обсъжда това дали ако в играта си предател, то и в реалния живот си такъв. Пълен тъпизъм. Антоне, ако четеш, повече не приемай публични изяви, в които да коментираш Трейтърс, не коментирай неща, които очеизвадно не разбираш.
Тино е пич!
П.п. Сега видях, че има и Надкаст с Антон. Не знам дали ще си го причиня.
Към Продукцията, моля ви! В следващия сезон да НЯМА хора с мисленето на Антон.
Аз малко в защита на продукцията, ама и тяхната не е /била/ лесна.
Водили са разговори с доста стратегически настроени играчи от предишни ТВ формати, които са им отказали.
Миро от О100Г е бил един от тях. Зоран е стигнал до договор, в деня, в който е трябвало да го подпише е започнал да поставя неизпълними условия и му е показан пътя.
Предполагам /защото предишното инфо е сигурно/, че затова са се навили да вземат хора като Антон, Гъмов, Мирела, Владо...., които хем твърдят, че са гледали чужди формати, хем говорят за лагери, чест, морал, и всякакви такива нямащи общо с концепцията на формата високопарни думички. В този контекст Бачорски наистина им е топ попадение. Доста трудно е било с каста.
/не издържах и питах, ама след Антон....../
Опасявам се обаче, че сега напливът за втори сезон ще е в пъти по-голям, и рискът да попаднат още по-неориентирани хора в каста респективно, също.

# 176
Майчето ще трябва да целуне / убие/ например Дани Петканов, а тя ще целуне /убие /  Бачорски. 

Ако ще и 200 пъти да го целуне не се брои, първивт целунат праведен е убит.
Ако е целувка, но и отрова/проклятие да е се тази, предетелите не ги лови.

# 177
Да приемем хипотетично, че предварителна уговорка е имало. Остава отворен въпросът откъде и как Антон е разбрал за нея и дали не е бил неин член.

За мен само такава между Неве, Силвия и Гъмов би обяснила някои неща, а именно:
- Защо Антон обвинява Неве, че е "житейски предател", но не и Бачорски
- Защо говореше/намекваше на Неве, че гилдията ще й бъде сърдита. По принцип звучи нелепо, но ако под "гилдията" й е намеквал за другите актьори в предаването,  то вече има много повече смисъл. Изключвам Юруков (защото Неве каза, че не го познава и на мястото на Диляна слагам Силвия, защото в "Маските" Антон намекна и за нея, че не й е станало приятно или нещо от сорта)
- Би обяснило защо Антон плаче за Гъмов. Не просто защото той единствен е искал да остане, а защото е бил влиятелен играч покрай Тренера и актьорската коалицийка, от която и той е бил част
- Би обяснило защо Гъмов е толкова сърдит на Неве
- както и Антон
- освен това друга тайна коалиция не виждам да има. Има една явна на Бачорски, сключена пред очите ни още в първи епизод

# 178
  • Другата България
Аз мисля, че горе-долу това ще се случи.
Ще убият Даяна. Както вече някои предположихме, а и се коментираше още по време на миналия епизод - Оля ще захапе въдицата /нали Даяна ѝ каза, че двамата с Петканов са без щитове, и ако тя не се върне, значи Петканов е предател, щото знае/, и ще погне Петканов. Което ще отклони вниманието ѝ от Владо Николов. Което пък не знам дали не е ок от гледна точка на това Владо да се “светне“ за Бачо.
На кръгла маса изобщо не се наемам да прогнозирам какво ще се случи, заложила съм на някакво равенство на гласовете.

# 179
  • На морето!
Благодаря на всички, които са си причинили интервюто с Антон Стефанов и ни помигнаха ние да си го спестим. Много ми е неприятен, не е за този формат определено.

Общи условия

Активация на акаунт