🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 311
  • 644
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Оля, Оля
Делулу

Анна-Мария е ясна.

Коджабашев ме разочарова.

# 286
Ако предател се предаде, това определено ще е прецедент.

# 287
  • София
Много фалшив беше Бачорски, вътре му се хващат, ама пред нас не го изигра добре колко му е трудно. 😁

# 288
Даяна крайно време беше да си тръгне, ама по-добре беше на кръглата маса след гласуване...
Много напрягаща жена!

Бачорски рядко фалшив, играе го това със сълзите...
Заради неговата безскурпулност Неве го отнесе!

Ана Мария относно ситуацията с думите и за Владо Николов много ми западна, не че преди ми е допадала, ама тук вече се закопа.

# 289
  • София
Допълвам диалог м/у участници: ако на АМ трябва (й дадат, спечели) щит - на зрителите ще им трябва крепост с воден ров и дебелина като на Йерихон.
(в който бих цамбурнал поне половината от залухавелите, дето са на терен. Но Венци и АМ в началото, за да има малко напрежение като гледат и търпят каквото гледат телЕзрителите.)

ПП. Синхронът-монолог на Бъч. От друга ъглова точка: остовете дали е за Витиз/Натфиз, той опира до казаното от Антон по храстите. Поантата беше "да бъдеш или не - туй е въпросът", обаче (не претендирам да съм разбрал непременно) той отграничи играта и живота; в смисъл, дали в играта можеш/трябва да правиш нещо, което (уж) в живота не си. Моят прочит е, че дори добрите любители-актьори (Бъч!) правят разликата, обаче в монолога го изказват да е в тяхна полза. Антон тук има мнооого да учи.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 20:44 от EmBrother

# 290
  • България
Те па целят по единственият човек, който не иска щит и няма да вземе. LaughingLaughingLaughing
Владо Николов може да играе много куцо, но ми хареса как е заявил на Антон в прав текст: "Не те харесвам" и как се отнася подобаващо с АМ.
Не вярвам на сълзите на Бачорски. Мая се справя умело.

# 291
Бачорски колко дебело ни намаза, нас - публиката, със сърцераздирателния си монолог колко тежко му било. Ееее, голям играч е, признавам го. Не иска да излезе с лош имидж от шоуто, а като истински победител, дори и като предател. А Ана-Мария е...нЕмам думи направо, само смях. Тя е точно от хората - полезни идиоти. Не може да мисли, но обича да се налага. Оля е като булдог - като захапе, няма пускане. Ама дали е права, друг въпрос.

# 292
Страхотна тема, благодаря!

Не мога да гласувам, сигурно срокът е изтекъл.
За мен най-неприятни са Оля, Ана Мария и Глория, защото постоянно говорят глупости. Глория ме дразни и с постоянното си мрънкане за щитове.
Категорично искам в следващия сезон да няма известни, особено инфлуенци.
Надявам се най-сетне да разкрият Бачора, но дълбоко се съмнявам като ги гледам колко са застреляни.

# 293
  • Другата България
JoyJoyJoy
КептънА определено си пада по Мирела, все до нея, сега и щит ще ѝ дава......милия той, нищо човешко не му е чуждо и на него.

Забравих да отбележа, че в случая с Анна Мария Владо не е много по-различен от Антон, и личната му неприязън към Невена. Той си каза - мисля, че Анна НЕ Е предател, обаче щото не я понасям, що да не гласувам за нея?

# 294
Двамата предатели в борба за щит накрая Satisfied

# 295
  • София
Хахахаххаа, егати вица.
Двамата Предатели се борят за ЩИТ.
Колко зле са всички Праведни!

# 296
Най-хитрото нещо е предателитв да вземат щит. Това от гледане на чуждите издания го научих. Ама и нашите имат да се учат.

# 297
  • Другата България
Мирела какво каза току що - “Въпреки, че играЯ с Бачорски от самото начало....“ WTF?
Това кога стана, кога го видяхме?
Остана ли някой, който да не играе с Бачорски?
Освен Анка?

# 298
Ако съм на предателите, ще думна Оля. И като зрител ще се радвам да я изпратят, че е много пренавита и шумна.

На масата сигурно ще си ходи Ева.

# 299
  • София
Току-що му намерих цаката как да гледам без да се ядосвам: приемам предаването като Продукция на "Хумор, сатира и забава".

Общи условия

Активация на акаунт