🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 330
  • 644
  •   1
Отговори
# 315
Аз имам чувството, че на тия синхрони участниците са накарани да изразят съмнение за всеки играч и на каква основа се базира. Така продукцията си дърпа някакви части, уж да ни даде надежда, че има будни играчи, които подозират Бачорски, но вече не се хващам на този номер. 100 % ще са поредните синхрони от които ще последва едно голямо нищо.

Глория първите два епизода три пъти я показаха да се съмнява в Бачорски, даже директно беше казала, че е сигурна на единия синхрон и нищо не последва. Ева също го зачатка няколко пъти. Мирела също не за първи път изказва съмнение.

Добре, да предположим, че намират за добра стратегия да се правят на умрели лисици и просто да му бият шута на финалната права, вместо да рискуват избиране на съвсем нов предател и рестартиране на играта. Но това никъде не се споменава в синхрона им. Така че аз съм по-склонна да вярвам, че просто продукцията ни праща за зелен хайвер и ни дава коректните им предположения от 20 тотално грешни такива.

# 316
Венци колко е тъъъъп... Щом Ана Мария, щом ти казваш.... Ох!

# 317
  • София
Глория и Ева надушиха Мая.

# 318
  • България
Двамата предатели са се събрали на едно видно място.
Бачорски въобще не мисли да е съмнителен?!

Владо Николов започна да влага мисъл. Браво и на Ева и Мирела.

# 319
Айде сега изгонете и последния ми фаворит. Ужас! Само да са посмели да прогонят Ева! Imp

# 320
Имам да чета 7 страници, но не издържам и ще напиша две неща.

Глория е абсолютно пияна за мен. Неспособна да се държи зряло.

Ана Мария и Ева развалиха играта с дребните си интрижки и глупости.

Бачорски просто ги прави на луди и те абсурдно много не мислят.

Венци - плазмодий, не става. 🤣 Мирела направо не съм виждала по-безгласна буква.

# 321
  • София
ГолЕЕЕма мисъл от Вл.Н - да вземе да Оди в парламента, баш за там си е, белким и група ще му съставят.
Егати тъпотията.
Той, двамата предатели (не за него) и още тоя оня - правят услуга на Предателите. Единственото точно уцелване на националния трибун!!!!!!!

# 322
Очаквах Мирела да каже - за един от вас ще гласувам.

# 323
  • Другата България
Страхотна реклама на кептънА, невероятна!
Бачорски: “Казвам на Владо и той е готов“
Не знам сега като ги гледа тези неща, поне малко не му ли става гадно, че изглежда тъпо в очите на зрителите?
И отново действа на лична основа с Оля.

# 324
Не подочуват ли предателите от тук от там, че Ева, Глория и Мирела се съмняват в тях, та така са се насочили към Оля. Според мен трябва да отстрелят Ева.

# 325
Стига де!

# 326
  • България
Бачорски ли е с ангажиментите и скритите предварителни коалиции по Антон?

# 327
Оу Оля ще го играе обидена и огорчена.

# 328
  • София
Анна-Мария, не, не си в Шоуто на Владо Николов.
Делулу
В шоуто на Бачорски си!

# 329
Гласувам за теб, щото ми нарушаваш комфорта? Аааааа…..Flushed

Общи условия

Активация на акаунт