🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 362
  • 644
  •   1
Отговори
# 390
Боооже мой мили Господи, АЛЕЛУЯ НЯКОЙ МИСЛИ!!!!! Айде остава Георги да ибеди другите.

# 391
Ако не се офирясат другите за Мая, тя ще сготви Бачорски и вече е започнала, чрез Жорката.

# 392
  • софия
Евалата, Жоре в теб ми беше последната надежда. Само да не го думнат нощеска.

# 393
  • България
Следващия път IQ тест за всички участници.

# 394
Не искам Мая да си ходи.

Жоркаааа! Браво момче, най-накрая влезе в играта.

Ps, очаквам стори от него по повод разговора му с Майчето на стълбите 😂

# 395
Жорко изгоря Laughing

# 396
Мая играе прекрасно, но за съжаление останалите са пълно куку и няма как да блесне играта. Нито нейната, нито играта като цяло.

# 397
Разгеле! Поне Коджабашев има мисловна дейност.

# 398
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много ще се изкефя Мая чрез Жоро да сготви Бачето, ще е велико.

# 399
  • Stockholm
ЕВРИКА, най-сетне името Бачорски се спомена. Браво, Коджабашев.! Дано Мая да не го издъни, но мисля че няма, тя го харесва.

# 400
Нямам против, че нашите продуценти май на своя глава са разкарали варианта с жребия и гонене на един от участниците с равни гласове на абсолютно случаен принцип. И аз мисля, че е по-готино участниците да бъдат принудени да вземат решение, вместо да бъдат освободени от отговорност чрез хвърляне на ези-тура.

Но просто нямаше особено голям заряд в този, уж прецедент. Поне да беше такъв напечен вот между праведен и предател, че да треперим какво ще се случи, а пък то какво? Вот между двама праведни, и то две от трите горе-долу мислещи праведни. Накрая пък като се случи този прецедент, беше от космоса ясно, че Йордан (демек друг праведен) ще обере пешкира. Както казах нямаше заряд в този супер хайпван момент.

Единственото по-съществено следствие е, че може би Мая се прецака като привлече погледите, но не бъдете убедени, че ще й вдигнат мерника. Владо тъпото до следващия епизод може да си промени нагласата 17 пъти и като истински капитан, да ги убеди да гласуват за фикуса в трапезарията.

# 401
Мая и Коджабашев са играчи наистина. Евала! Харесвам ги много.

Ева, Оля, Ана Мария и Глория - ако нямала т малко самочувствието си и егото си.. започнат да мислят и да не искат да са център на внимание може и да станат гледаеми, иначе са смешни.

# 402
Трябва да очистят Коджабашев, не Оля

# 403
Ееее, Коджабашев, пиленце, браво Grinning

Еми какво браво, нищо. Също както и Владо е под мъглата от Бачорски, така и Жоро е под мъглата на Мая. Нищо ново под слънцето. Интересно сега дали ще опукат Владо, защото от него много зависи хода на играта. Само ме е яд на него, че толкова праволинейно ги говори нещата, но той явно е такъв, праведен до мозъка на костите си. Ако Жоро настрои всички срещу Бачорски, Мая остава. Дано Жоро да се усети и за Мая.

Допълвам - Бачорски май се усети за Георги.

# 404
Глория подслушваше ли? Ако не ѝ светнат всички лампи, не знам...

Еее Мая издъни Жорката 🥺

Общи условия

Активация на акаунт