🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 343
  • 644
  •   1
Отговори
# 510
Този път продукцията наистина ни предложи главоломен обрат - от най-благонадеждни при стрелбата, за половин час (екранно) двамата предатели станаха най-подозрителните.
Бачорски ми става все по-приемлив,  дори в умората, сантименталността си изглеждаше доста автентичен, човечен. И все пак си изпълни перфектно заданието, Оля няма да ми липсва тя и Ана-Мария са ми като питбули в преследването на въображаемите злодеи. При Мая развитие няма - в гривните отказваше да ходи на битки, тук отказа да изпълни задачата, и там, и тук  предпочита някой друг да вади кестените, а тя да стои зад завесата и дърпа конците. Не знам Коджабашев какво очакваше да постигне задавайки и' най-безсмисления въпрос във формата - тя виновно да си признае или да я издадат очите и', сякаш нямаше лични наблюдения  от таланта и' в това отношение от предното им приключение. Все още искам да ги разкрият и двамата, но Майчето да е първа - просто да има някаква справедливост и ред.
 Много се притеснявах и не знам защо на предателите не им хрумна да убият Глория след като сама им се навираше между краката - имаха перфектна възможност да я разцелуват примерно вкарвайки някоя билярдна топка. Доколкото разбирам тя не е в никой кръг на доверие, а защо не се боят от нея? Според мен тя е най-прозорливата и опасната в оредялото стадо., но то вярно си има други пастири. Изобщо не съм съгласен че случайно е подслушала, тя от първите епизоди беше нацелили двама от тримата предатели, заподозря Мая почти веднага след вербовката, беше убедена че гонят невинни последните два съвета. Понякога изглежда хаотична, може да е донякъде интуиция, но има и много логична и подредена мисъл и обща култура - показа го вчера и в "Кой да знае". А я бях чувал само като име преди формата

# 511
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пореден интересен епизод. Жалко за Йордан,жалко за Оля.И двамата ги харесвах като играчи,особено Оля.
Гореше в играта.
Йордан не беше главен герой,но ми беше симпатичен,особено в предния епизод с какъв хъс взе щита пред очите на Николов.Хаха.

Охх,изтръпвах за Глория да не би да я целунат докато се мотае в краката на Предателите. Laughing
На Бачо много естествено му се получи и наистина не разбрах защо искаше Мая да свърши тази работа.

За мен днес Предателите направиха две големи грешки. 1. Мая и гласуването й. и 2. Бачорски се залепи за нея и непрекъснато бяха заедно тази вечер. Глория така "спипа" Бачорски.Покрай Мая.

# 512
Outcast не е качвал, нали?

# 513
Малко ми става тъжно като гледам Мирела. Има признаци на мисъл при нея и можеше да бъде доста определящ играч, ако си вярваше, че е нещо повече от красивата жена, притурка на мъжете. Мисли, мисли, и накрая метафорично все се оказва на диванчето до някой мъж, готова да прави каквото той каже, въпреки че тя вероятно е по-интелигентна и ориентирана от въпросния.

И аз си мисля, че Глория по-скоро изкара късмет, а не че събитията са плод на дълбока стратегия от нея, но на кого му пука? Накрая успя да попадне на правилното място в точния момент. Сега пред нея най-големият проблем е, че най-близкият й е Петканов, който е такъв монументален пън и гъзолизец на Бачорски, че аз не съм сигурна, че ще успее да го убеди да стрелят по тях. Един вид тя най-много цени Петканов, ама не мисля, че той цени най-много нея Grinning

Колкото до Бачорски - той не за първи път провежда безумно отворен разговор с предател. С Георги също бяха като цветарки и развиваха планове на всеослушание. Разликата е, че никой не навърза две и две да ги проследи.

# 514
  • До морето
Глория е изключително интелигентна жена. Компютърчето й щрака бързо. Освен това е и смела. Има куража да се заявява пред всички. Страшно перде е и грам не й пука да се изправи срещу групата и да каже нещо различно. Жалко, че през повечето време е на черешата. Цял ден мисли, следи, разсъждава, но и виното си върви и като дойде кръглата маса, тя вече е в алкохолна мъгла.

Ева, затвърждава мнението ми, че е простовата махленка. Знаех си, че това в Господарите няма как да е образ.
Изключително селско поведение - това нейното: "Казах! Точка!"....ма коя си ти, че да слагаш точки и запетайки?! Това е разговор между двама равнопоставени възрастни, тя точки слага. Колкото пъти я хванат на тясно с конкретен въпрос, на който не  може да отговори, тя слага точка Simple Smile Блъскане по масата, те й говорят, тя -"Някой каза ли нещо", "Аз казах, вие ако нямате мозък да разберете...." , чак се премести на закуска (Капитан Планета и той после през деня направи същия фасон) -инфантилна история със силен селски привкус.

# 515
Мая направи като Неве, не гласува за Оля, а за Данчо, така както Неве не гласува за Гъмов, а за Мирелка.
И това може да я доведе до изгонване в най-скоро време...

# 516
  • София
Мая направи като Неве, не гласува за Оля, а за Данчо, така както Неве не гласува за Гъмов, а за Мирелка.
И това може да я доведе до изгонване в най-скоро време...
Прецакаха се доста, отделно я хванаха, че се разминава в това какво говори и как действа.

Ще падат глави на предатели.

Ана Мария продължи да не се усеща как е сгафила с поведението си и глупостите, които изрече. Скоро и нейното време да си ходи ще дойде.

Мирелка е доста тиха, но не вярвам да го докара до финал.

Още колко епизода следва да бъдат излъчени?

# 517
Интересен епизод беше, радвам се и че Жорката започва да се включва в играта. Но опасявам се че той наистина вярва на Мая което ще му изиграе лоша шега. Зъщо би споделил съмненията си за Бачорски пред нея ако не и вярва и така да се слага себеси в опасност? Но ще видим.

Жорката има стори на инстаграм от рождения ден на Оля, вижда се и Бачорски там, така че явно нещата между тях са си добре и радва ме че не са пренесли тези събития от играта и в живота, както е случай с някои участници.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 08:14 от Summer.23

# 518
Много се изложи тази Мая. И Бачо изложи. Изобщо толкова прецака добре подредената игра, че не вярвам аз лично да успеят да се спасят. Въпрос на време е да ги разкарат, защото определено са разкрити.

Неадекватна игра до последната минута, направо не знам как толкова успя да прецака всичко, Баче така добре беше подложил...
Яд ме е! Ама да видим дали ще могат да се измъкнат, имам някаква надежда, макар че не виждам как ще стане.

# 519
За новосъздалата се ситуация напълно е виновен Бачорски! И никаква Мая не му е виновна. Изобщо не трябваше да бяга от отговорност и да я поставя  в ситуация тя да целува Оля. Ще целувам аз някой, с когото си нямам приказка. И тя му го каза веднага - ще е подозрително. Нали видяхте колко естествено и лесно стана с него. Трябваше веднага да каже - аз ще я целуна и край! И нямаше да ги има хилядите разговори между тях, с които станаха подозрителни.  Та хитрата сврака, с двата крака.

# 520
За разлика от други епизоди които започваха силно, а завършваха слабо,   
този започна слабо, премина леко скучно - абсолютно безмислена и скучна игра със стрелбата и завърши много силно. 

Браво на Жорката за логиката и браво на Глория за шпионирането.

Искам да я поздравя с тази песен и да цитирам част от първия куплет:

Gloria, you're always on the run now
Running after somebody
You gotta get him somehow
I think you've got to slow down
Before you start to blow it
I think you're headed for a breakdown
So be careful not to show it

# 521
Според мен Мая не искаше съзнателно да прецака Бачорски, просто капацитетът й винаги стига дотам, че да не вижда по-далеч от собствения си г*з. Гласуването го направи с малоумния довод, че не иска да я свързват с групичката около Тренера и Бачо, но така само привлече още ненужно внимание и удари едно рамо на Оля и Ева. Продукцията пък им удари още по-голямо!

Връщайки се на Мая, мисля че имаше намерение да целуне някого, дори и с Оля направи опит, но е права, че в нейния случай би било много странно и подозрително. Абе, искаше, ама нямаше желание Joy Бачорски го направи като по учебник. И още отсега се ядосвам, защото си мисля, че от Продукцията ще подскажат на останалите кой именно е целунал Оля и той е пътник преди Мая. А ако я върнат, ще се ядосам още повече, но не ми се вярва чак толкова да изнаглеят.

Много непредпазливо шушукане и отделяне на Бачорски и Мая. Просто не знам как не им хрумна, че специално за тях двамата това е супер подозрително и да го направят по-незабележимо.

Георги правилно събра две и две, не може да му се отрече. По-лошото е, че дори не могат да го изнудят следващата вечер, защото Бачорски няма да иска Мая да има съюзник в Конклава и ще трябва да го убие някакси. За изгонване - трудно.

Глория си е wild card отвсякъде и кефи! Има чудесна интуиция, познава хората много по-добре от някои набедени мислители, забавна, цветна, нестандартна, самостоятелна и въобще неочаквано топ попадение от каста. Жалко че е подценявана и няма как да бъде лидер, но и така прави чудесна игра! Heart

# 522
За новосъздалата се ситуация напълно е виновен Бачорски! И никаква Мая не му е виновна. Изобщо не трябваше да бяга от отговорност и да я поставя  в ситуация тя да целува Оля. Ще целувам аз някой, с когото си нямам приказка. И тя му го каза веднага - ще е подозрително. Нали видяхте колко естествено и лесно стана с него. Трябваше веднага да каже - аз ще я целуна и край! И нямаше да ги има хилядите разговори между тях, с които станаха подозрителни.  Та хитрата сврака, с двата крака.

То това беше последния пирон.

# 523
А да и прословутото "счупване на играта"... голямото чакане, трепети, какви ли не теории изписахме, а то какво било.   Sad

# 524
Казах аз, че счупването ще е едно голямо Нищо....
Нали имаше вариант и никой да не целунат, открито да убият, можеше и така да направят.
Не беше голяма заплаха Оля, можеха да изчакат.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:03 от monii

Общи условия

Активация на акаунт