🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 334
  • 644
  •   1
Отговори
# 195
Водили са разговори с доста стратегически настроени играчи от предишни ТВ формати, които са им отказали.
Миро от О100Г е бил един от тях. Зоран е стигнал до договор, в деня, в който е трябвало да го подпише е започнал да поставя неизпълними условия и му е показан пътя.

Ужас, явно за втори сезон ще го правят като в американските версии, само с риалити звезди....

Не разбирам защо се вярва на уговорки на Бачорски и компания, непотвърдени отникъде и изцяло плод на разсъждения, но когато Антон даде информация за уговорки на Неве и Гъмов, това се отрича изцяло? Като чета последните страници, излиза, че Бачорски може да е в уговорки, но Неве - абсурд. Не са ли това различните аршини, за които обвиняваме Антон? Никого не нападам, само питам.

# 196
  • Другата България
Антон не е назовал директно никого, имена не е споменал, всичко са намеци от него и интерпретации от нас.
Не знам къде си прочел, че е "дал информация". Защото такава няма, и никой не е писал подобно нещо.
За Бачорски е същото. Всичко са интерпретации на база изпуснато оттук, оттам.
Лично аз още когато Антон влезе в темата писах, че му вярвам.
Че е имало договорки, за мен дали са на Бачо или Гъмов все тая, еднакво грозни са ми. Или на Невена. Тяхната игра не ме е впечатлила толкова обаче, докато тази на Бачорски да. И затова като зрител искам да знам сам ли наистина го постига, или с помощта на геометрични фигури около себе си.
Та нищо от това, което си прочел, "не излиза", ако наистина си чел внимателно, а целта не е за пореден път да се търси теле под вола, да си разбрал, че критикуваме начина на поведение и поведението на Антон като цяло СЛЕД формата, не само що се отнася до нечии договорки.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 10:12 от Merri_An

# 197
Между другото дори игнорирайки външни уговорки, аз съм в тотално умопомрачение, че вече няколко човека казват, че Бачорски се държал като очевиден предател, за това и си мислили, че няма как наистина да бил такъв. Това е такава абсурдна логика да оставиш съперник в играта, че ми е трудно да го опиша с думи Grinning

Логиката не сочи ли, че е по-добре да се отървеш от такъв човек, защото и да не е предател, поне се подсигуряваш, че наистина не е, отколкото да гониш случайни участници. Още една индикация, че Бачорски не води чак такава титанична игра, а най-вече е заобиколен от хора, които като видят 2+2, ще извадят от 500 кладенеца вода да кажат, че е равно на 5 Flushed то бива да търсиш под вола теле, но това е прекалено. Ще рече, че в българските "Предатели" най-добрата стратегия като си предател ще е да не правиш нищо, а просто да се държиш като предател. Не знам дали другаде го е имало това.

# 198
Между другото дори игнорирайки външни уговорки, аз съм в тотално умопомрачение, че вече няколко човека казват, че Бачорски се държал като очевиден предател, за това и си мислили, че няма как наистина да бил такъв. Това е такава абсурдна логика да оставиш съперник в играта, че ми е трудно да го опиша с думи Grinning
...

Айде без изкривявания. Няколко човека са казали първоначално, че Бачорски е прекалено очевиден избор за предател, а не че се държи като такъв. И няколко човека са казали, че човекът умее да печели симпатии и да манипулира тънко, затова му се получава играта. В това число и Неве, която има всички причини да не го харесва.

# 199
Аз Глория много я харесвам. Личи си, че е образована и възпитана. “Причиних си” както казвате, да я гледам при Ивка бейбе-ужасно неприятна за мен женица. Глория от друга страна супер приятна за гледане.
Антон наистина ми се струва тъжен и смазан човечец, ненужно емоционален и страшно дразнещ за гледане, поне за мен. Може в неговата сфера да е топ. Нямам идея и не съм запозната с работата му. Но да го гледам в тв предавания е мъчение.
Според мен Бачорски няма да клекне и счупването на формата не идва от него.
Предстои да разберем 😀

# 200

Има такава стратегия, в играта мафия се нарича TWTBAW /Too Wolfy To Be A Wolf/.

# 201
Истината е, че в началото казват, че Бачорски е твърде очевиден ИЗБОР за предател. А в последствие ги омайва и изобщо не предполагат, че е такъв. Дори Неве го похвали.

Логиката не сочи ли, че е по-добре да се отървеш от такъв човек, защото и да не е предател, поне се подсигуряваш, че наистина не е, отколкото да гониш случайни участници. Още една индикация, че Бачорски не води чак такава титанична игра, а най-вече е заобиколен от хора, които като видят 2+2, ще извадят от 500 кладенеца вода да кажат, че е равно на 5 Flushed то бива да търсиш под вола теле, но това е прекалено. Ще рече, че в българските "Предатели" най-добрата стратегия като си предател ще е да не правиш нищо, а просто да се държиш като предател. Не знам дали другаде го е имало това.

# 202
Merri_An, благодаря за емоционалния отговор. Внимателно чета и не мисля, че съм разбрал погрешно. Ако приемем за даденост уговорките, определено обвиненията са повече към Бачорски и много по-малко към Неве. Тези, които се познават от 30 години, е по-вероятно да се разберат помежду си, неслучайно и Гъмов е ядосан. В този смисъл не е зле да допуснем, че Антон може би просто казва истината. Не коментирам поведението му.

Oliboo, аз съм точно с обратното впечатление - до момента всички излезли са по-скоро учудени от това, което гледат по ТВ от Бачорски. Това е на база интервютата им в Маските Падат, а подкасти не гледам и не знам там какво говорят.

# 203
След малко Тино по БТВ в "Преди обед". След 11.00 ч.

# 204
Антон не знае ли, че колкото плюе по Неве, толкова по-вероятно е публиката да се усъмни до колко тя е наистина толкова лоша, и накрая вместо да я нахули, й изписва веждите?

А за Бачорски разбирам логиката, че е твърде очевидно да е предател. Но и за Жорката е твърде очевидно. И щом той се оказа предател, защо да не е и другия очевиден също. Би трябвало другите да се върнат към първоначалните си разсъждения и да ги преразгледат с информацията, която вече имат.

# 205
  • Другата България
Ама разбира се, че ако използваме теорията на вероятностите може да допуснем много неща /всъщност, аз за себе си бих коментирала, очеизвадно другите допускат и различни от моите допускания. Лично аз съм против обобщенията./ Съгласна съм напълно, че има голяма вероятност уговорките, за които говори Антон да са били именно между актьорите, освен и между някои други /ако има такива, а аз мисля, че има/.
Казвам обаче, че въпросната “истина“ на Антон също е интерпретация на зрителите, защото той не е споменал категорично никакви конкретни хора, имена, съюзи и т.н. И точно в този аспект коментирах това изказване, по-скоро една конкретна дума - “информация“, защото такава няма. Тоест - има, има всичко останало, но не и конкретика.
Не разбирам защо се вярва на уговорки на Бачорски и компания, непотвърдени отникъде и изцяло плод на разсъждения, но когато Антон даде информация за уговорки на Неве и Гъмов, това се отрича изцяло? Като чета последните страници, излиза, че Бачорски може да е в уговорки, но Неве - абсурд. Не са ли това различните аршини, за които обвиняваме Антон? Никого не нападам, само питам.

Мисля, че е ясно какво имам предвид, тъй че приключвам с някакви излишни за мен доуточнения кой какво казал и рекъл, след като е пределно ясно. Надявам се. Че май заприличах/ме/ на Антон.....Blush

# 206
Дали ще е информация или загатване, все тая, важното е, че от сравнително вътрешен и осведомен източник излезе това нещо (а сме достатъчно интелигентни да разберем той кого има предвид), докато за Бачорски допусканията поне до момента са изцяло от форумните потребители. Искам да кажа, че едното засега има по-голяма тежест от другото.

# 207
Ама моля ви се, това че Антон признава за предварителни уговорки не означава, че няма други такива, само защото никой друг не си признава за това.
Да, аз виждам че с Бачорски има предварителни уговаряния и никой не може да ме убеди в противното.

# 208
Е той нали каза, че и с Искра и Тома се е уговарял. А това с Петканов било случайно, уж го е уговарял за интервю и после вече са договорили останалото Grinning

ТИНО в момента по БТВ.

# 209
  • Другата България
Дали ще е информация или загатване, все тая, важното е, че от сравнително вътрешен и осведомен източник излезе това нещо (а сме достатъчно интелигентни да разберем той кого има предвид), докато за Бачорски допусканията поне до момента са изцяло от форумните потребители. Искам да кажа, че едното засега има по-голяма тежест от другото.
Така казано, съм съгласна.
Затова и вчера, когато коментирах надкаста използвах именно “думам ти дъще, сещай се снахо“.
Това, което ме кара да не му вярвам докрай /защото като цяло му вярвам/ относно въпросните уговорки е именно другото, което също коментирах - и Невена, и Гъмов, и Силвия вече минаха през  всевъзможни “храсти“, с уговорката, че не съм ги гледала и слушала, но поне съм чела - никой от тях не спомена такова нещо. Което не значи, че не го е имало, разбира се, по-скоро го е имало, но защо Антон? Като какъв се явява той - рицар в благородни доспехи, или обикновен “доносник“, огорчен, че някак е изпаднал от въпросните договорки? Защото за мен и мотивите за постъпката на човек са важни. Неприязънта му към Невена е очеизвадна, възхищението му към Бачорски също.
Но аз няма как да знам тези му чувства дали са били такива и преди да влязат всички във формата, или са се породили вътре именно заради “предателството на Невена“ и добрата игра на Бачо. Знаем колко лесно е да омаскариш човек, и да го сринеш за минути, особено пък когато си противоречива личност, каквато мисля, че е Антон. Затова само въз основа на неговите ....загатвания поне аз категорично не бих си правила изводи не само за Гъмов и Невена, а и за Бачорски.  Силно се надявам до края на формата някой от останалите все пак да внесе яснота, и ако това се случи, да го сподели добра душа, която гледа, защото моята отпуска ще свърши скоро. Blush

Общи условия

Активация на акаунт