🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 286
  • 644
  •   1
Отговори
# 210
  • На морето!
Сега гледам последния епизод на запис, Венци е доста глупав. Идея няма къде се намира. Оля е супер, ако беше с тях от първия ден, може би щеше да е по-точна в преценките си.

Дано втори сезон е с по-адекватни участници.

# 211
Вчера нямах никакво време да чета коментари, тъй като имах много работа във вестника, но сега виждам някои неща, които са интерпретации. Знаете, че може да ме плюете и храните, колкото искате. Нямам проблем с това. Но да слагате думи в устата ми, които не съм казвал, е нечестно. В нито едно интервю не съм споменал кой е правил договорки. В нито едно! А чета тук, че съм бил казал имена. Такова нещо няма. Когато свърши формата може вероятно да разберете какво точно е станало и ще ви станат ясни много неща. Но не искам да карам никой да ми вярва. Всеки има глава на раменете си. Прочетох и още нещо, което е лъжа. И държа да е ясно. Не съм питал първо аз Мадам Н дали смята Гъмов за предател. Както вече обясних тя мина покрай мен на бара и без да говоря каквото и да е, ми каза, че има съмнения, че Гъмов е предател. За голяма съжаление точно този епизод не беше показан. Така че ако искате вярвяйте, ако не искате - не. Но това е истината. Тъй като хейтът към мен е голям, ще използвам да благодаря на хората, които казаха и добри думи за мен. Бъдете щастливи и не пропускайте епизода довечера - убийствен е!

# 212
Тони, просто кажи директно кои са хората, които са правили уговорки, и откъде знаеш това. Такива половинчати намеци не вървят – тук не е жълт вестник, където да се хвърлят злостни обвинения.
Ако наистина твърдиш, че си директен и честен човек в живота, тогава сподели кой с кого е говорил и какви предварителни уговорки е имало.

А това да продължаваш да „сипваш“ по Неве, въпреки че и двамата сте извън играта, е излишно и говори за злоба от твоя страна. Естествено, че тя като предател ще каже, че се съмнява в Гъмов. Разбирам, че не можеш да се поставиш в тази роля, но за всички нас не е толкова страшно това, че е играла манипулативно.

Не усещаш ли двойните стандарти, които имаш към Неве и Бачорски, които играят ужасно манипулативно – макар и, според теб, по много различен начин? Деси ти го каза, играчите ти го казват в чата, зрителите също. Събуди се и бъди обективен!

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 14:18 от outcast

# 213
Тони, просто кажи директно кои са хората, които са правили уговорки, и откъде знаеш това. Такива половинчати намеци не вървят – тук не е жълт вестник, където да се хвърлят злостни обвинения.
Ако наистина твърдиш, че си директен и честен човек в живота, тогава сподели кой с кого е говорил и какви предварителни уговорки е имало.

А това да продължаваш да „сипваш“ по Неве, въпреки че и двамата сте извън играта, е излишно и говори за злоба от твоя страна. Естествено, че тя като предател ще каже, че се съмнява в Гъмов. Разбирам, че не можеш да се поставиш в тази роля, но за всички нас не е толкова страшно това, че е играла манипулативно.

Не усещаш ли двойните стандарти, които имаш към Неве и Бачорски, които играят ужасно манипулативно – макар и, според теб, по много различен начин? Деси ти го каза, играчите ти го казват в чата, зрителите също. Събуди се и бъди обективен!
За да говоря нещо толкова убедено, значи знам повече, отколкото предполагате. Ако тези хора решат да го кажат един ден, да го направят. Това, което написах, не е за да сипя каквото и да било по когото и да било, а просто внесох пояснение, защото ми сложиха думи в устата, които никога не съм казвал. Но пак повтарям- който иска да вярва, който не иска - да не вярва. А дали ме смятате за обективен - също си е ваше право.

# 214
Здравейте, моля някой да обясни какво значи открито убийство, за мен е много вероятно извънредната ситуация, която да възниква е да разкриват двамата предатели на това открито убийство, Карамазов каза, че това не се е случвало в формата по света до сега, ако е така, наистина е извънредна ситуацията, играта няма как да продължи така, защото двамата предатели са ясни.

# 215
За да говоря нещо толкова убедено, значи знам повече, отколкото предполагате. Ако тези хора решат да го кажат един ден, да го направят. Това, което написах, не е за да сипя каквото и да било по когото и да било, а просто внесох пояснение, защото ми сложиха думи в устата, които никога не съм казвал. Но пак повтарям- който иска да вярва, който не иска - да не вярва. А дали ме смятате за обективен - също си е ваше право.
Тогава защо говориш с недомлъвки? Хем хвърляш нещо, хем не даваш никаква конкретика. На каква основа зрителят трябва да ти вярва — само защото го казваш убедено?
Още по-лошото е, че не споменаваш конкретни имена, а говориш завоалирано. Това не е ли също лицемерно?

Никой зрител тук не се впечатлява от подобни драми каквито се създават между вас с Неве. Това е Трейтърс, а не Биг Брадър! Спрете да му сваляте реномето с евтини скандали.
Тук ИСКАМЕ да гледаме лъжи, манипулации, забиване на ножове и ПРЕДАТЕЛСТВА.
Ако си вътре с друга цел и представа, то значи просто си объркал предаването. Казвам го с най-добро чувство.

Аз лично бях много отворен към играта ти, но тези циркове с Неве и личностните нападки ми свалиха мнението

# 216
Вече писах и в старата тема. Открито убийство или убийство очи в очи е когато на предателите се даде задача чрез някакъв жест да “убият” праведен. Може да е чрез целувка, прегръдка, да се даде да пие вино от чаша, да се докосне по определен начин. Идеята е праведният да не заподозре, че е бил убит, отровен и т.н. В чуждите сезони, които аз съм гледала, не се е случвало много директно да хванат предателя в следствие на такова убийство. Бяха го заподозрели, но тези подозрения се “замиха” в хода на деня. Освен това винаги САМО единият предател извършва убийството. Предполагам е точно с цел да не се рискува прикритието и на останалите.
Здравейте, моля някой да обясни какво значи открито убийство, за мен е много вероятно извънредната ситуация, която да възниква е да разкриват двамата предатели на това открито убийство, Карамазов каза, че това не се е случвало в формата по света до сега, ако е така, наистина е извънредна ситуацията, играта няма как да продължи така, защото двамата предатели са ясни.

# 217
  • софия
Хич не ми се искаше да влизам в тази тематика, кой с кого и как се договорил, но изчетох доста мнения. Било очеизвадно, че говори за актьорите. Ами, за мен изобщо не е очеизвадно, даже напротив.
 Ако беше за Неве до сега 100 пъти да се е опитал и това да и метне, като грях. Че всичко друго, каквото успя да си изсмуче от пръстите го разигра.
 В Маските говореше по начин, който не е за хора минали вече през Деси, а за хора, които тепърва ще минават.
 А и щом така тактично пази имената, мисля, че ще е за някой, който не смее да настъпи по мазола. Даже си мисля, че вече и съжалява за това, че изобщо си отвори устата по тази тема. Едно, че не оправда своето поведение от преди формата по този начин. Друго, че замеси и натопи хора, които явно му вдъхват страхопочитание. Защото е видно, че когато няма страх се хвърля с всички възможни средства да очерни човек. Стига да няма последствия за него.

# 218
Тогава защо говориш с недомлъвки? Хем хвърляш нещо, хем не даваш никаква конкретика. На каква основа зрителят трябва да ти вярва — само защото го казваш убедено?
Още по-лошото е, че не споменаваш конкретни имена, а говориш завоалирано. Това не е ли също лицемерно?

Никой зрител тук не се впечатлява от подобни драми каквито се създават между вас с Неве. Това е Трейтърс, а не Биг Брадър! Спрете да му сваляте реномето с евтини скандали.
Тук ИСКАМЕ да гледаме лъжи, манипулации, забиване на ножове и ПРЕДАТЕЛСТВА.
Ако си вътре с друга цел и представа, то значи просто си объркал предаването. Казвам го с най-добро чувство.

Аз лично бях много отворен към играта ти, но тези циркове с Неве и личностните нападки ми свалиха мнението
Ок. Каквото искате мислете за мен - няма значение! Не държа и да ми вярвате. Просто внесох пояснение. Нищо повече.

# 219
  • На морето!
Не внасяш пояснение, а правиш интрига. Ако ще казваш нещо- просто ставаш и го казваш, не хленчиш задкулисно и с недомлъвки.
За пореден път ще кажа, че тази игра не е кето риалити форматите, в които лежат по диваните и правят скандали за боб и леща. Надявам се за втори сезон да няма играчи пълнеж, които идея нямат къде се намират, визирам Даяна, Антон, Венци и другите статити.

# 220
  • София
Откритото убийство, доколкото се ориентирам ще е след кръглата маса, така че едва ли там ще е извънредното.

# 221
  • софия
И покрай тези глупости кой с кого, все забравям да кажа, колко ме кефи Мая, като предател. За мен от всички до сега, тя е перфектният. Видя се пламъчето в очите и, желанието и за игра. Мисли трезво, а не, като Бачорски, как да излезе добрият вълк Лупи пред зрителите. Даде много добри идеи. Нея с кеф бих гледала, като предател до последния епизод.

# 222
Надявам се за втори сезон да няма играчи пълнеж, които идея нямат къде се намират, визирам Даяна, Антон, Венци и другите статити.

Не знам защо упорито не се разбира, че няма как да стане форматът без такива играчи. Не може всички да са баш играчи и тарикати. Някой вчера разказа за онези чужди версии, където предател на финала е измамил наивен праведен за да спечели - ако ги нямаше подобни наивни праведни ("които идея нямат къде се намират"), как щяха да спечелят въпросните предатели? Дадоха се примери с американска и английска версия, аз добявам още и една австралийска и една новозеландска. Ако само знаехте какви наивници останаха накрая. И пак е готино за гледане.

# 223
Г-н Стефанов, аз имам може би глупав въпрос, но ми е интересно като цяло - излезлите по-рано участници, кога разбрахте кои са предателите - сега като гледате или след края на снимките сте обсъдили всичко? Благодаря предварително за отговора, ако прецените да дадете такъв.

Не остана до довечера! Ще разберем най-накрая какво е счупването. Аз не се наемам да гадая нищо вече.

# 224
За да говоря нещо толкова убедено, значи знам повече, отколкото предполагате.
Ок, разкажи ни какво знаеш? Какво дори не предполагаме?

Общи условия

Активация на акаунт