🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 293
  • 644
  •   1
Отговори
# 225
Г-н Стефанов, аз имам може би глупав въпрос, но ми е интересно като цяло - излезлите по-рано участници, кога разбрахте кои са предателите - сега като гледате или след края на снимките сте обсъдили всичко? Благодаря предварително за отговора, ако прецените да дадете такъв.

Не остана до довечера! Ще разберем най-накрая какво е счупването. Аз не се наемам да гадая нищо вече.
Аз лично разбрах веднага след като излязох. За другите не мога да кажа.

# 226
Хич не ми се искаше да влизам в тази тематика, кой с кого и как се договорил, но изчетох доста мнения. Било очеизвадно, че говори за актьорите. Ами, за мен изобщо не е очеизвадно, даже напротив.
 Ако беше за Неве до сега 100 пъти да се е опитал и това да и метне, като грях. Че всичко друго, каквото успя да си изсмуче от пръстите го разигра.
 ...

Той го направи, Слабе. Само че не посочи директно името й. Предполагам защото няма доказателства и може да има проблеми и/или не иска да замесва останалите двама против желанието им. Но го направи недвусмислено още в първите 10 минути при Надкаст. Според теб точните му думи:

"Човек, който не държи на думата си, при условие, че е имал някакви договорки с участници преди предаването и не ги изпълни вътре в предаването, за мен този човек е предател и в живота, и в играта. Всеки да го разбира, както реши."

За кого друг освен за Неве биха могли да се отнасят при положение, че по неин адрес е употребявал подчертаното и при положение, че преди и след цитата говореха за нея?

# 227
Ако Неве е имала уговорка с актьорите, то тогава евала, че не я е спазила и не е позволила на уговорката да повлияе на играта и. Играла е както намери за добре, за себе си и никой копче не може да и каже. Аман от псевдо моралисти.

Има ли някой, който да вярва, че Бачорски, който е лисица и половина и който заблуди маса народ, не си е подсигурил съратници още преди влизането си?

# 228
  • софия
Да, той тогава хвърляше камъни пак в нейната градина, но в съвсем друга светлина. Прословутото 30 годишно приятелство и т.н. А Неве и Гъмов и двамата си признаха чистосърдечно, че не са имали гласни договорки, защото са си прекалено близки и си знаят и кътните зъби. Не е било нужно да стискат ръце и да се кълнат един на друг. Играят играта и всеки пази другия, докато може да си позволи. На финала всеки за себе си. Което за мен е нормално. Все едно да вляза с мъж ми или най-добрият ми приятел с който се знаем от детската площадка и да трябва да го питам: ще ме пазиш ли. Абсурдно е.
 Както и да е. Приключвам с догадките и тази тема повече няма да я подхващам, както и да коментирам персоната, която я запали. Не мисля, че заслужава това внимание. И пак повтарям, ако го разглеждах, като играч в играта, нямаше да си позволя подобни думи. Но той сам счупи преградата, когато намеси личния живот и хвърли нападки към останалите извън формата. В този случай с чисто сърце си казвам мнението ми за него, като човек.

# 229
Стефанов, примири се. Главната роля бе дадена на Неве, Георги и Бачорски. Ти не се сравняваш с Георги и Мая.
Твоят поглед стига до Неве. Страх те е още малко да повдигнеш поглед и да видиш Бачорски. Това виждам аз. Предаването за теб приключи.  Финито Simple Smile Добре ще бъде, да спреш тези "атаки" срещу Невена Бозукова.  Става много лично и всички го виждаме. Наистина, забрави нейното име.
Момичета и момчета, само ви четях, но Антон ме принуди и в темата да пиша. Темата е чудесна.

# 230
  • Stockholm
Масираната атака над един човек винаги ме разстройва, който да е човекът. В избухналата полемика съм на страната на Антон. Той вярва и аргументира добре това, че ако човек не притежава качества на предател, няма как да се превърне в такъв в едно телевизионно предаване. Водещата на Маските беше субективна и леко агресивна към него, нещо което не бива да бъде един добър журналист. Относно уговорките, колкото и да вадите с ченгели от устата му, явно Антон няма да каже кои са се уговоряли и е прав. Не е важно кои са, а че е имало договорки и това уби тръпката у зрителите. И ако някой е доволен от успехите си постигнати с договорки и нечестност, мога единствено да го съжалявам.

# 231
Мисля, че не се агресира към него. Водещата го попита директно, защо има различни отношения към Неве и Бачорски. Отговор честен не чух. Ако беше говорил това и за двамата, щях да му повярвам. Но....
Чудесна игра гледаме. Дано всички успеят бързо да напуснат детската площадка Simple Smile Останат ли в този кръг, губят, защото това не е реала.
Кога качват епизодите? Гледам и друго предаване, а не искам да изпускам този епизод. Ще го мисля.

# 232
Ако Неве е имала уговорка с актьорите, то тогава евала, че не я е спазила и не е позволила на уговорката да повлияе на играта и. Играла е както намери за добре, за себе си и никой копче не може да и каже.
...

Само че нейната игра се състоеше от отчаяни ходове, следствие действията на останалите играчи. И да не си спази уговорката повече кредит трябва да се даде на Бачорски (и сие).

# 233
Тъй де, Невена е играла, както е преценила на момента, спрямо събитията в играта, без да се ръководи от предварителните уговорки. Като зрител съм и благодарна за това. И не разбирам хейта на уж зрял мъж, който си позволи отвратителни думи по адрес на една жена. И то пред камера.
Да не говорим, че обидата не се отнасяше само до Неве, ами и до всички жени с определени физически черти. Абсурдно жалък мъж.

# 234
  • София
Няма смисъл да коментираме повече Антон. Той няма да промени мнението си - вижда това, което му изнася.
За мен от договорка до договорка има разлика. Ако са се разбрали да играят в началото заедно, да се пазят не значи, че така ще е докрай 😉. Никой на никого не може да гарантира, че ще удържат до самия край. Ако изберат един от тях за предател, той ще се опита да ги запази първите 2-3 убийства, но там има и други предатели… А всички ще се пазят на  кръглата маса. Отделно той НЯМА ПРАВО да издава, че е предател и т.н….
В края на краищата това е ИГРА
и няма какво да се сърди този или онзи. Не се сърди човече. За мен сръдните са показател за голямо Его и дълбоки комплекси. А това, че никой не се полакоми за парите на стълбичката / които са по-сигурни 😉/ , доказва, че играта е по-важна за повечето играчи 😉

# 235
Тъй де, ама на Невена не й бе позволено да се ръководи от предварителните уговорки, не че не опита. А на Масата просто сглупи, не смятам, че беше нарочно, за да прецака Гъмов.

# 236
Масираната атака над един човек винаги ме разстройва, който да е човекът. В избухналата полемика съм на страната на Антон. Той вярва и аргументира добре това, че ако човек не притежава качества на предател, няма как да се превърне в такъв в едно телевизионно предаване. Водещата на Маските беше субективна и леко агресивна към него, нещо което не бива да бъде един добър журналист. Относно уговорките, колкото и да вадите с ченгели от устата му, явно Антон няма да каже кои са се уговоряли и е прав. Не е важно кои са, а че е имало договорки и това уби тръпката у зрителите. И ако някой е доволен от успехите си постигнати с договорки и нечестност, мога единствено да го съжалявам.
Благодаря ви много. Дано хората осъзнаят, че има и различно мнение от тяхното.

# 237
  • Другата България
Скрит текст:
Няма смисъл да коментираме повече Антон. Той няма да промени мнението си - вижда това, което му изнася.
За мен от договорка до договорка има разлика. Ако са се разбрали да играят в началото заедно, да се пазят не значи, че така ще е докрай 😉. Никой на никого не може да гарантира, че ще удържат до самия край.
Ако изберат един от тях за предател, той ще се опита да ги запази първите 2-3 убийства, но там има и други предатели…
Скрит текст:
А всички ще се пазят на  кръглата маса. Отделно той НЯМА ПРАВО да издава, че е предател и т.н….
В края на краищата това е ИГРА
и няма какво да се сърди този или онзи. Не се сърди човече. За мен сръдните са показател за голямо Его и дълбоки комплекси. А това, че никой не се полакоми за парите на стълбичката / които са по-сигурни 😉/ , доказва, че играта е по-важна за повечето играчи 😉
Факт.
Затова другите предатели просто ги разкарваш, и си взимаш човек за съпредател/колега/съмишленик, на когото можеш да разчиташ, и който вече е заявил желание да го пазиш, пардон - да играе с теб. Blush
Това поне го видяхме всички. Blush
След прочетеното от Антон просто си затвърдих мнението, което имах още от първото му влизане тук.
Затова и толкова държах да стане ясно, че след като няма посочени имена категорично няма как казаното от него да се приема за чиста монета за конкретни хора, които ние просто предполагаме, че може да е имал предвид. Аз за себе си имам 99% хипотези, които мисля, че са верни, и се надявам до края на формата да си изясня права ли съм или не, дотогава за мен Бачорски освен добър играч, е и “подплатен“ такъв.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 18:45 от Merri_An

# 238
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тони, аз изгледах Надкаст и още повече ми харесваш. На "Аз преди теб" съм ревала и на филма,и на книгата. Жестока история.

И аз не разбирам това плюене по твоето име. Много ясно стана,че актьорите са имали уговорка,която не е спазена от Неве,защото се съгласи да се гонят актьори един след друг.
Ясно е и че Бачорски е с уговорки,но Антон не е част от тях и затова не се чувства предаден,защото не го касаят лично.

Децата ми лепнаха някакъв вирус от училище,но съм на линия за Предателите.

# 239
Във всеки един от нас е заложено и предателството, като такова. Децата също предават, но не им се сърдим, защото те не го правят осъзнато. При възрастните вече е друго, това е осъзнато действие. И дали ще го проявиш е друга работа. Там вече започват да действат други морални категории.
Та, това че в живота не съм предател не означава, че в тази игра не мога да се раздам и да вляза в роля, като такъв. Та дори и да спечеля.
Като добавя, че съм и зодия Телец ... Joy

Общи условия

Активация на акаунт