🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 300
  • 644
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Да подгреем малко за предстоящия горещ епизод с толкова неизвестни с една ГИФ поредица след най-емоционалния съвет след който всички бяха като покосени... 😊

# 241
Според мен двама от тримата с предварителни уговорки са Бачорски и Мая. Колебая се за последния. Това обяснява целия “зор” да се премахнат Неве и Жоро.
Антон нищо не казва за играта на Бачорски, според мен умишлено. Очаквам след края на формата всички да разберем какво точно се е случило.

# 242
  • София
Естествено, че Антон НЕ визира Неве... 🙄
Други са предателите...
Тя е ясна. Няма да се хаби толкова за нея и щеше да го каже директно, той така или иначе я беше погнал.

# 243
  • софия
Гледам сега тези хора в гифчетата на Дяволчето и си мисля през каква месомелачка са минали за тези две седмици. Тази игра така те завърта, че буквално ти гръмва главата. Определено на никой не му е било лесно вътре.
 Днес за втори път от Тино чух едно нещо. Как с излизането и едно преспиване на сутринта ясно е изкристализирало едно име в главата му. Бачорски. Все едно са в някаква мъгла вътре. Страхотен социален експеримент е това. Направо настръхвам.

# 244
Гледам сега тези хора в гифчетата на Дяволчето и си мисля през каква месомелачка са минали за тези две седмици. Тази игра така те завърта, че буквално ти гръмва главата. Определено на никой не му е било лесно вътре.
 Днес за втори път от Тино чух едно нещо. Как с излизането и едно преспиване на сутринта ясно е изкристализирало едно име в главата му. Бачорски. Все едно са в някаква мъгла вътре. Страхотен социален експеримент е това. Направо настръхвам.

Така е. Явно Бачорски е много чаровен на живо, защото аз още като му видях физиономията по телевизора реших, че не е много читав. Има физиономия точно на селски хитрец, както някой от участниците, не помня кой, го определи.

# 245
  • España
От няколко епизода насам най-после ще мога да гледам в реално време тази вечер . А и да коментирам по-късна .
Да видим накрая какво ще да е това “счупване “ в “балкански стил” .
Не , че съм защитник на Антон , даже ще то критикувам за отношението към Неве , което излиза извън рамките на играта , но много рязко му наскачахте тук в темата , щом са решили да го поканят за участие -съобразявам се с това . Не ми допадат изказвания в стил “някой не бил за тук”; “така не се прави”….това е просто едно тв предаване и всеки избран има право да участва , независимо дали ни харесва или не .
Това с предварителните уговорки е много долно …. Като Мери и аз бих искала да си изясня например играта на Бачорски ( която харесвам)дали е лично негово постижение или е подплатена със “ задкулисни” наговаряния , защото , ако е второто , си е своеобразно предателство и съм нас , като зрители !
Ако пък Неве е имала предварителни уговорки и ги е нарушила в името на играта , то …….моите адмирации!
При французите , участниците през всичките 5  сезона, успешни до един, са само известни личности , но всеки играе за избрана благородна кауза , където влага евентуално спечелената награда . Това е най-справедливото решение , според мен , а и прекъсва в зародиш всякакви предварителни уговорки между участниците .

# 246
  • София
Аз съм на театър и ще гледам по-късно. Няма да ви чета. 🫣😂
Дано ни изненадат приятно. Владо ( Карамазов) опреледено успя да ми придизвика интереса.

# 247
  • Другата България
Пъпешче, прекрасно те разбирам, и съм съгласна, че във всеки формат трябва да има многоцветни образи.
Но не мога да преглътна, че някой ще влезе точно в такъв формат не защото му се играе /въпреки, че после смени версията, или по-скоро забрави какво е казал/, а от чисто журналистическо любопитство.
Ок, бъди любопитен - на журналиста това му е работата, но щом това е целта ти, според мен много повече позитиви щеше да има /ако сега изобщо има такива, изключвам тържествата в заведението на Бачо/, ако беше интервюирал всеки отпаднал, който да му разкаже “как е отвътре“. Щом това ти е целта - намери подходящи начини И ЗА ЗРИТЕЛИТЕ, с които да я постигнеш.

# 248
  • Stockholm
И аз искам някога някой да докаже, че ролята на Предател може да се изиграе по начин, който е морален и  достоен. Например ако Бачо беше такъв човек, нямаше да се договаря отвън, а да разчита на себе си и колегите си в предаването. Имат значение и стратегиите за манипулиране. Могат да са примитивни, като неговите и рафинирани и интелигентни. Много, много далеч е от брилятния Предател. Партньорката му ми е крайно безразлична и не блести с нищо засега, освен че Бачо го удари хормона и направи куп импулсивни действия, за да си я привлече към себе си официално, а не само като коалиция.

# 249
Маските падат:

Супер противоположно представяне на Тино и Антон Стефанов. Антон си повтаряше неговите безумия, как ако си се съгласил да си предател в играта, значи си предател в живота, мерзавец и т.н. Сипваше доста на Неве, докато за Бачорски, който е далеч по-брутален, беше мил и любезен. Даже Деси Стоянова видимо му се ядоса на глупостите и го конфронтира. После коментира как бил писал на някакви хора преди формата, но само знаел че ще са там и нямали уговорки. Други хора били правели такива, като някои ги били нарушили. Самият факт, че Деси Стоянова ги пита за това, екипа знаят и всичко минава между другото, показва колко сме изтръпнали към всякакви свинщини в нашето общество. Ако се случи в нормална държава, ще ги съдят до дупка играчите и би имало огромен отзвук.

Тино, от друга страна, ми направи супер впечатление. Не съм му следил кариерата, както и участието му в турското нещо, но изглежда много адекватен. Да, пази си образа във формата, което не е супер, но разбира играта, спомена че би бил предател и най-важното елегантно и с аргументи обори глупостите на Антон. Най-много ми хареса като обясняваше, че ако ти имаш качествата да си предател в играта, това идва от комплексността на характера ти, както и от опита и в живота може да го ползваш по позитивен начин. Както и че ако не си способен да го направиш, поради липса на качества, това не те прави морален, а просто слаб.

# 250
Аз съм на театър и ще гледам по-късно. Няма да ви чета. 🫣😂
Дано ни изненадат приятно. Владо ( Карамазов) опреледено успя да ми придизвика интереса.

И аз ще имам отсъствие тази вечер. Надявам се последното и всички останали епизоди да мога да ги гледам на живо и да коментираме.
Хвърлям едно предположение за Даяна убита, а оттам Оля започва да натиска срещу Петканов. И още едно предположение за двоен балотаж на кръглата маса, нищо че не е нещо балканско.
Приятно гледане на всички! Hug

# 251
  • София
Айде почва.
Много ми е любопитно какво ще е това счупване. Дани не излезе само много шум за нищо. Simple Smile

# 252
  • София
Само отбелязвам: Майчето си падна на кефа - няма само бисквиДи да се ядат, я...

# 253
  • България
Бих ударила АМ с мокър парцал. Бай Брадър я зове.

# 254
Ех, бях се подвела от превюто, че Владо ще тръгне по следа към Бачорски. Щеше ми се, хаха

Общи условия

Активация на акаунт