🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 358
  • 644
  •   1
Отговори
# 330
  • България
Аз повтарям от първия ден, че гледаме Биг Брадър, а не Трейтърс. Оля се защитава добре, но в атака е със слаби аргументи. В нейна полза е, че минават пред участниците.

# 331
Чакам бомбата.

# 332
Бачорски така ги овъртя с Владо, че просто няма накъде. Затова го дават най-много. Те останалите просто не знаят къде се намират.

Мирела била застрашена - тя изобщо в кое предаване е? 🤣🤣🤣 Ева за всеки казва, ме ѝ е съмнителен. Глория даже няма да я коментирам колко е нелепа.

Всички са в предаване тип Биг брадър и клоака пред входа на събранието за събиране на пари за покрива … Не е сериозно държанието им.

# 333
  • София
Поне виждаме едно:
Жорката Коджабашев не е в коалицията с Владо Николов и не се води по силната коалиция.

Ще е на кантар Ева или Оля!

# 334
  • Другата България
Бачо обаче трябва да вдигне паметник на Владо.
Ако не беше този заблуден човек, който си вярва, че е превъртял играта, да обира всичките негативи и съмнения, които всъщност трябва да са насочени към Бачо, същия щеше да е изхвърчал много отдавна.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 00:17 от Merri_An

# 335
Аз съм изумена, че сезонът почти замина, а тези хора още гласуват по лични симпатии. Приемам го първите един-два вота, да не величаем чуждите формати, защото и там докато се ориентират, често първично обстрелват по симпатия, но това да го правиш в толкова напреднала фаза...

Форматът е направен да се провежда в толкова малко снимачни дни, именно за да може играчите да се фокусират върху играта, а не да се развиват някакви дълбоки симпатии/неприязън в рамките на месеци принуда да си с някой, но ето, че тук на втората седмица вече са готови да нокаутират всякаква игра и да раздават лична справедливост.

# 336
  • Другата България
Глория е тотал щета.
Разочарова ме на тази кръгла маса.
Държи се като някакво разглезено дете, отделно мисля, че не е съвсем трезвена.

# 337
Хаха, Глория хубаво гласува за Владо и се обоснова защо.

# 338
Бачорчето сега да не метне Мая пид влака, задето не му се подчини?

# 339
Не гледам, само Ви чета, чакам да пишете какво счупи играта?

# 340
Хахахаха, егати майтапа.

# 341
  • София
ГолЕЕЕмата боНба! Боже колко тъга и български чадъри има по света!

# 342
Хаха. Стана тя сега.

# 343
  • София
Пф, че какво е това уникално счупване, абсолютно същото се случи в УКското и си теглиха жребий и точка.

# 344
  • България
Отново много шум за нищо.

Общи условия

Активация на акаунт