🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 306
  • 644
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Много ме кефи Глория, още преди да започне предаването, писах, че се радвам, че участва, защото е цветен образ. И в Кой да знае като участва е забавна. Отиват си е с Даниел Петканов.

# 421
И аз не мисля, че Оля ще е жива. Единствено ако не го извъртят така, че щитът ѝ от масата да си важи и пред предателите.

# 422
Да не би щитът на Оля да е останал валиден.

# 423
  • София
Мая защо издаде Коджабашев пред Бачорски?
Предаде го.
Ехххх.

# 424
  • софия
Жесток епизод. Най накрая се разиграха.
 Майче, поклон от мен. Перфектна си.

# 425
  • София
И аз не мисля, че Оля ще е жива. Единствено ако не го извъртят така, че щитът ѝ от масата да си важи и пред предателите.
И аз това си помислих, изобщо не трябваше да залитат натам. Трябваше да е Георги или Глория, наиграха се.

Охх няма ли спойлери по темата, с това един епизод на седмица... то забравяш какво си гледал.

# 426
Ряпата да си яде ушите, ма Глория е доста остра цивилка Stuck Out Tongue

# 427
  • България
Глория ми направи добро впечатление още в подкаста на Благо Джизъса. Недостатък ѝ е, че се нафирка и няма тежест каквато има Оля.
Ще ми е тъжно за Оля, при нея протичаше мисловна дейност.

# 428
Браво на Глория! Сега остава да си изиграе играта както трябва.

# 429
То те толкова очевидно си шушукаха двамата на всяко ъгълче, седне до тях някой - "айде да ставаме" или млъкнат. По-очевидно щеше да е само да носят табелки с "аз съм предател".

# 430
  • София
Кодбажашев изригна мощно.
Евала Жоркаааа. Играч! Браво бееее Simple Smile
И аргументирано и всичко. Както си трябва.

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 22:20 от Diavolo

# 431
Ама Оля ще възкръсне ли? Или наистина е оставила завещание? Ццц, айде дееее, що само един път седмично? Сега цяла седмица ще тръпна в очакване.

# 432
Не мисля че човек с опита на Коджабашев ще повярва толкова лесно на Мая. 100% има едно на ум още и следващият епизод ако тръгне срещу Бачорски, ще гледа с едното око й към нея. Много добър епизод и страхотен Бачорски. Първи сезон ще се запомни най-вече с него.

# 433
  • На морето!
Казах ли вииии,  Глото е умница, прави се на вятърничева и хахава, но зад маската има много повече дълбочина.
За съжаление Георги супер рисковано започна да споделя подозрения и вече е застрашен. Мая трябваше да замълчи и да натисне този бутон, когато дойде време да маха Бачората.

# 434
Обикновено при явно убийство на следващата сутрин убитият слиза за закуска също, и водещият обявява, че един от тях в момента бавно умира. На играта после става ясно кой е.

Общи условия

Активация на акаунт