🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 277
  • 644
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Глория МВП Blue Heart
От всички оригинални Праведним тя заслужава най-много победата.

# 436
Мая я ненавиждах в Острова, нооо срещу Бачето само така, браву Мая  "съжалявам Баче не успях да целуна никой .." Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 16:18 от Одри ♡

# 437
На Георги продукцията ли му подшушна?

# 438
  • България
Предателите са се хванали за ръчичка цяла вечер, не мисля, че на Георги му трябват подсказки. В първи сезон на UК предателите се скриха в една стая, уж да идат до тоалетната. Влизаха един по един, излизаха един по един. При нас е детска градина.

# 439
И аз не мисля, че Оля ще е жива. Единствено ако не го извъртят така, че щитът ѝ от масата да си важи и пред предателите.

Мисля че точно така ще го извъртят.

# 440
  • София
Мая няма дълбоко стратегическо мислене. Очаквам да я насоли Ряпата.
Не трябваше да разкрива Жорката, а да започва да подготвя почвата на Бачорски. Но тя решава да е по-лоялна към него и да е послушна и за това ще и скрият шапката. Глория ще атакува първо нея. А не директно Бачорски. Ева също се съмнява в Мая. Владо я нарочи. И т.н. Трябваше да се опита чрез Коджабашев да събере хора срещу Бачорски, а тя го издаде веднага и сега Бачорски ще има време да обмисли защита.

# 441
Мая какво се прави на щипана мома! КАЗАХА Целувка тип Юда! Не с езици и други подтестове! Баачорски не може да награби Владо Николов или Венци,  или Жоро,даже и  Дани Петканов и да ги нацелува! Трябва да е много напоителна вечер между мъже, всички хетеро! Та остава жена с жена или Бачо с жена! Колко му е Мая да се извини на някоя от подозрителните на масата и да каже: Мале, как се обърках! Гууш и мляс! НЯМА ДА Е  ГЛОРИЯ, някакси!
И Майчето: НИ МОА!
Бачето си свърши мъжката работа сам, неприятен ми е , ма доста елегантно!
И сега Владо на пангара кат им гледах логиката цяла вечер - Оля захапа Владо за крака и аха да му гризне чатала, ма ...! Но Оля каза: Тя, Даяна , единствена снощи,, те той я свитна!

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 21:16 от Anhela_a

# 442
  • Разпиляна във въображението
Жесток епизод! Сърцето ми за малко да спре, докато Глория беше около предателите и само се надявах онези да не я целунат, че е наблизо и да отметнат задача! Направо пулсът ми се покачи до висините!

Връчам се да чета.

# 443
  • софия
Оля няма как да възкръсне. Но може да насочи най-накрая слепците към Бачорски. Дано тоз път схванат

# 444
  • България
Във Франция и други държави хората се целуват по бузите за здравей и чао, там е по-лесно.

# 445
  • София
Няма логика да не е убита Оля. Иска ми се да не е, защото я харесвам, но правилата са си правила.
По-скоро ни баламосват нарочно с промото. Имунитетът важеше само за Кръглата маса. Това не е ЩИТ.
Не е това категорично. По-скоро са и дали шанс в който да каже нещо и така да насоли яко Владо или Бачорски, ако е прогледнала за него. Т.нар. завещание.

# 446
Глория е slay da house down queen! Искам да думне предателите, да изгони тренера, накрая да гръмне и Бононията и да излезе като феникс с всички пари в торбата.

# 447
Има градация в последно време и според мен това беше най-силния епизод.

Мисията с целенето на мишените, ми хареса. Когато има социален елемент в игрите, винаги е добре, защото подказва кой къде стои в отношенията на групата. Единственото, което не ми хареса, беше че отпадналите продължиха да стрелят. Просто трябваше във всеки следващ кръг да играят само оцелелите, като така щеше да има елемент, дали да махат добрите стрелци рано, рискувайки да загубят пари.

Владо Николов може да не нацелва предателите, но поне хвана т.нар. Мета на кръглата маса, т.е. оптималния начин да се играе там. Той за мен е, просто да се събира една коалиция, която да гони другите. Ако нацелиш предател, дори е бонус, но важното е да вървиш напред. Логично е да се цели в някой, който иска да го гони, в лицето на Оля. Логично е и Бачорски да използва това и да опитва да държи контрол над нещата. И тук стигаме до, за мен, грубата грешка на Мая. Да, хубаво е предателите да не гласуват винаги заедно, за да не се натрапват пред групата. Само че, това е добре да се случва при ясни кръгли маси. Когато при близки гласове, ти хвърлиш празен глас, това е мега подозрително. Особено след като видя какво се случи с Неве, не знам как си го позволи. Цял ден казва как е между Ева и Оля и накрая това изпълнение. Нормално беше да привлече внимание, а и дори Владо я заподозря.

Радвам се, че Ева оцеля, защото заедно с Коджабашев са ми фаворити от праведните. Много добри наблюдения и хвана логиката на нещата. Ако бях предател бих я махнал, защото е много опасна. Оля също е куче, но някак е по-агресивна и трудно би събрала мнозинство.

Правилата при равенство доста ми харесаха, с едно изключение. Добре го бяха измислили при равенство двете да се спасят, но според мен трябваше да стане след второто гласуване, понеже три дойдоха в повече. Ако искаха да са още по-иновативни, можеше съвсем да копират от Сървайвър и след второто гласуване да кажат, че не само двете са спасени, но другите ще теглят камъни/монети или каквото там искат и който изтегли грешната, отпада. Това трябваше да се случи предварително и щеше да е силен жокер за групата, защото ако някой е праведен, той може и да рискува за друг, за когото е убеден че е праведен. Един предател, от своя страна, дали би рискувал да отпадне на късмет? Вместо това, толкова гласувания, за да махнат Йордан.

Убийстовото пред всички, също ми е от любимите похвати. Бачорски успя да убие Оля доста добре, но според мен двамата с Мая допуснаха две големи грешки. Едната беше, че супер очевадно се отделиха да си говорят маса време из къщата. Предвид, че не беше сред по-сложните начини за убийство, каквито е имало в британската и американската версия, просто трябваше да изберат мишена и да действат. Другата е, че убиха Оля. Това може много да насочи нещата към тях и въпроса наистина е, дали хора като Ева и Глория ще съберат гласовете. Аз бих оставил Мая да убие Мирела, например, и нека другите се чудят защо.

Надявам се епизодите в следващите седмици да се засилят още и да гледам интересни ходове и сблъсъци около кръглата маса.

# 448
От този епизод запомних, че Бачо има предварителни договорки отвън още - ясно с коя, поради което не може да пази Оля, защото не е знаел за нея. И второто е, че Мая предаде Коджабашев, че подозира червения, защото тя е от предварителния договор за добутване до финала. Затова не ми беше интересен избора за предател! Пак казвам-гледахме го този сценарий вече в друго състезание!
Третото от този епизод е поведението на Коджабашев-толкоз ли не помни пъпчивия дадник на Мая от ОСГ, че й вярва толкоз?!?
И никаква игра не направи тя-една целувка не можа да удари, та Бачо пак си свърши работата (както той сам каза)!

# 449
  • Другата България
Първо да си посипя главата с....люспите от фъстъци, от които изядох половин кило сигурно, докато изгледах епизода. Изобщо не разчетох Антон, който в надкаста  говореше за Оля и Бачо, и как той ще подходи към нея. Сега, след видяното ми минава мисълта, че все пак е възможно да е имало някакъв разговор, предварителен между двамата, но това са си мои спекулации.
Второ - не мога да си кривя душата, като един виден хейтър на Мая сега казвам - , великолепна игра в този епизод, бях загубила надежда след първия половин час от “Шоуто на Бачо“, тя ми върна надеждата, че не всичко е само той, и Владо Николов.
Трето - но не последно - Жорката, моят №1 още от ден първи, , навърза нещата, много точна преценка и за кептънА, изобщо - най-сетне! Но защо, защо такава вяра точно на Мая, точно той, който единствен от присъстващите беше с нея месеци на другия край на света и знае на какво е способна? Много ми се иска, много се надявам някак двамата да изработят Бачо, то това ми остана единствената надежда май.
После - Глория. Тотал щета на кръгла маса, отново го казвам, толкова пъти съм я хвалила, че е една от приятните ми изненади в сезона, почти толкова ме е и разочаровала. Разбрах мотивите ѝ да не казва в кого се съмнява, но по ягодите, то не остана! Сега с тази голяма заявка, която даде, и предвид с кого всъщност е вътре, макар и впоследствие /Дани/, който пък ведно с Венци е от една от Бачовите окръжности.....не знам как ще им се получат нещата. На нея, те са ясни двамата.
И накрая Бачо - перфектен с “целувката на смъртта“. Играч е, за пореден път го казвам, абсолютен манипулатор, топ попадение за предател, въпреки евентуалните договорки.
Ама видяхте ли как скочи на Мая, когато спомена името на Мирела???JoyJoyJoy Ей това е да си красива жена, пазят те и топ предателя, пази те и неговия плащ, толкова голям, колкото едно волейболно игрище.....
Абсолютно сигурна съм, че ако Бачо остане до финал Мирела ще е там, и тя. Всъщност, май тя ще е там независимо дали с предател или с праведен.

Общи условия

Активация на акаунт