🎭 Traitors: Игра на предатели - сезон 1, тема 6 (23.10 - 30.10) 🎭

• 35 274
  • 644
  •   1
Отговори
# 450
  • Stockholm
Тъкмо щях да похваля Мая за цялостната ѝ игра тази вечер и за прекрасната рокля и тя взе че предаде Жорката на Бачо Angry
И пак подлецът Бачо  си е подлец. Хубаво, че  си изпълни юдейската мисия с целувката, но можеше и без да я гледа в очите и да ѝ казва от искрено по-искрено и със сълзи на очи  "Много съжалявам за днес".

И както казва Антон, не знам дали всички ще му викат Предател по улицата, но за Оля със  сигурност това ще е първото нещо в съзнанието, когато го вижда.

# 451
Мая си играе нейната игра и прави каквото иска. По същия начин прецака и Бистра в Острова. Няма да подкрепи Бачорски и ще е жалко да провали всичко. И на всичкото отгоре и Глория ги видя.

# 452
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
В чуждите сезони, които аз съм гледала, не се е случвало много директно да хванат предателя в следствие на такова убийство.
В полския 2ри сезон разкриха предателката точно така - водещата поясни, че убийството е извършено чрез целувка. А единствената близка с жертвата беше предателката, другите нямаха физически контакт с нея. Когато разкриха на жертвата кой я е убил, беше много разтроена:
Скрит текст:

# 453
На Георги продукцията ли му подшушна?

На Коджабашев съм му фен от Острова, има попадения, но отново се предовери на Мая.

# 454
Още един, който не може да направи разлика между реалност и игра.
Скрит текст:

# 455
  • София
Прочетете на "ФеренцЛист" мнението (вече 2 стр. назад) - права е! И въпреки - нашите един подозира единия, друг подозира другия, Гло май само ги съчета.
Хубав епизод беше, но поукротете еуфорията. Неострите цивилки засега са все още в повече - а и Гуру Влад трябва да бъде преодолян или убеден. По-скоро от развоя тази вечер един Злодей да се освободи от другия. (На маса утре вечер 5-6-ма ще опитат да уцелят правилната мишена, другите пак ще си гонят Михаля - пардон, Петканов, Ева, ако Лицата не ги убеди - те него ще го набедят. От монтажа видяхме това, което ни показаха - може да не е било основополагащо за бунта на залухавите. Винаги имайте едно на ум - и за Предатели, и за Продукцията! И тъй.)
Утрото е по-мъдро от вечерта, казват. До утре, до неделя, до вторник.

# 456
Владо като държеше сметка на Мая " ние шестимата нали сме на финал"  и после няма  уговорки и коалиции ...

# 457
Въпроса е ако Глория ще стреля по Мая как ще накара и Владо да гласува за нея ева също трябва да се опита да я вкара в коалиция.

# 458
  • София
Мая допусна толкова грешки в този епизод, колкото Неве и Георги за цял сезон не успяха.
Изобщо нямаше да се стигне до целувката на смъртта, нито до разкриването им от някои хора, ако на Кръглата маса си бяха изгонили Оля. Както между другото именно тя подхвърли на Владо Николов.
Но Мая реши да се прави на Неве 2.0
Видяхме после какво се случи с Неве. Същата съдба я чака и нея.
После отказвайки да направи целувката на смъртта (от страх, не от друго, тя просто иска някой друг да и върши нещата) се наложиха още няколко совалки с Бачорски и така и Глория ги хвана.
Ако бяха разговаряли само веднъж (когато стана ясно, че Бачорски държи да е Оля) нямаше да е съмнително. Но те още два пъти се криха по кюшетата.
За капак предаде Жорката, а можеше да играе с него. Той все още не знае, че е бил предаден, но ние видяхме.

# 459
Тъкмо щях да похваля Мая за цялостната ѝ игра тази вечер и за прекрасната рокля и тя взе че предаде Жорката на Бачо Angry
И пак подлецът Бачо  си е подлец. Хубаво, че  си изпълни юдейската мисия с целувката, но можеше и без да я гледа в очите и да ѝ казва от искрено по-искрено и със сълзи на очи  "Много съжалявам за днес".

И както казва Антон, не знам дали всички ще му викат Предател по улицата, но за Оля със  сигурност това ще е първото нещо в съзнанието, когато го вижда.

На Оля и беше доста криво в студиото на Преди обед миналата седмица след излъчването нс миналия епизод.
Анна Мария публикува стори, че има какво да каже по темата за поведението си на кръглата маса, но все още няма да каже нищо.

# 460
  • Другата България
Обаче видяхте ли Владо Николов, като един същински дон Корлеоне /едно към едно ми беше сцената с “Кръстникът“/ седнал на диванчето, масата, бутилката с виното, чашката, отпива тежко-тежко, и една по една ги привиква/или те си идват доброволно, все тая.
Първо идва Мая, да даде отчет защо е “изневерила“ на кептъновата завера.
После небрежно на нейното място се настанява Мирелката, за нея всъщност място винаги ще има на кептъновото диванче.
И накрая, но не последна идва Ева, но тя пък няма къде да седне от толкова .....праведни, но пък много иска да му каже на ушенце в какво  се съмнява, по-скоро в кого, и все пак успява, макар и наведена да си изпълни мисията.

Още се смея, като си го представям, утре може пак да си го пусна този сегмент, тоест, момент.

# 461
Не съм гледала О100Г, но впечатленията ми от форума са, че са си били доста гъсти Коджабашев и Мая там.
Мисля си няма ли вероятност той да я е надушил, че го лъже, и просто да си я оставя за накрая? Например за финалото гласуване или като друг вариант – да бъде вербуван от нея?

# 462
Глория се превръща в любимия ми играч този сезон!

И Мая, и Бачорски, направиха груби грешки, ще видим на кой пръв ще му се види гърба, но лавината и за двамата тръгна.

# 463
  • София
Този т.нар. Кръг на доверие, не е никаква коалиция. Аз ви писах няколко пъти, че редовно гласуват за различни хора, но викам айде не са важни маси. Исках да видя как ще се държат на една истински важна Кръгла маса и какво стана? Едно голямо нищо.
Венци гласува за Ева, а не с Бачорски.
Толкоз по великата им коалиция.
А Георги Янев беше казал, че този Кръг на доверие бил основан от Венци. Аз не знам дали Венци може да основе каквото и да е. Хахаха, но това е друг въпрос.
Сега обаче не се разкри дали Ева е Предател, т.е. Анна-Мария също поне засега спаси кожата.

Апропо Глория също не гласува с мъжа си. Петканов стреля по Оля, тя гласува за Ева. Дори и ей така напук и на него и на всички останали. Голям характер е това момиче. И никой не може да я командва.

# 464
Не съм гледала О100Г, но впечатленията ми от форума са, че са си били доста гъсти Коджабашев и Мая там.
Мисля си няма ли вероятност той да я е надушил, че го лъже, и просто да си я оставя за накрая? Например за финалото гласуване или като друг вариант – да бъде вербуван от нея?

Не бяха близки на Острова, уж бяха близки, но всъщност се надлъгваха точно както и тук. Това са вълци - единаци, всеки си играе играта. В Трейтърс ги държи запознанството от Острова, но само толкова. Жоро ще ми падне в очите, ако наистина й повярва.

Общи условия

Активация на акаунт