Книжни абонаментни кутии

• 2 828
  • 58
  •   1
Отговори
# 45
Крими кутия от Чарли.

https://charlywilde.com/products/crime-box

На Бард кутията се изчерпи и малко ме е яд. Сайтът им се прецака и уж чаках. Накрая се оказа, че писали във ФБ да им се пише мейл с данни .. Пълен абсурд.

# 46
  • София
В сайта на Чарли е обявен черен петък -

🎂 Black Friday B-Day Week 2025 започна!!!

🔥 Разгледай нашите специални предложения и си подари нежност, грижа и време само за теб.

📢 Стъпаловидни отстъпки:
🩷 10% отстъпка при поръчки над 50 лв.  
🩷 25% отстъпка при поръчки над 150 лв.  
🩷 50% отстъпка при поръчки над 250 лв.
Отстъпката се генерира автоматично в количката

От днес на сайта ни те очакват:
📚 Годишен абонамент за 2026
🎁 Специалната изненада - Сглоби си сам кутия
🎀 Новите кутии - Booklover, Pamper и Welleness

ГРАБНАХ абонамент и аз 🥳🥳
Супер оферта !

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 14:35 от paranoir

# 47
Включена ли е доставката в абонамента?

# 48
  • София
Доколкото се ориентирам -  да. Понеже годишния абонамент е 462лв което се пада на кутия 38.50лв / при заплащане месец за месец , кутията е на цена от 37.90лв без доставката.

Та за да има логика и смисъл в предварителното плащане за цяла година , трябва да е цена с доставка.
Днес го "взех" за 231лв - 19лв на месец.
Доста добра цена,доволна съм.

ЕДИТ - видях ,че пише +54лв доставка

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 19:37 от paranoir

# 49
А знаете ли ,ако имам абонамент, трябва ли да го подновявам през новата година?

# 50
  • София
Мисля,че автоматично си изпращат - докато изрично не се прекрати абонамента.

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 22:07 от paranoir

# 51
Две нови кутии за мен:

dream_box.studio

Скрит текст:
https://www.instagram.com/dream_box.studio?igsh=bndveHJmM3MxOHY2

Basic box - 65 лв
Goodies box - 55 лв (без книга, но с подарък)

bookstorybox

Скрит текст:
https://www.bookstorybox.com/

Декември - 49.90
Ноември - 44.90
Октомври - 39.90

Ottercrate за ноември, тя не е нова

Скрит текст:

https://ottercrate.bg/magazin/otter-crate-november-2025/

📖 Брилянтен трилър, в който убиецът не просто убива, а създава зловещо произведение на изкуството от смъртта на жертвите си, съсредоточено върху оцелелите и тяхната болка.
🍵 Наслада за сетивата – перфектна за студените дни.
📚 Книжен аксесоар – защото детайлите правят четенето специално.
☕ Ръчно изработен артикул в книжен дизайн – за пълна доза уют.

🎁 Бройките са ограничени – не пропускай да вземеш своята сега!
🚙 Доставките започват в понеделник, 17 ноември.

44.90лв. (€22.96)

TaleTray

book journey club

Скрит текст:
Изненадващо четиво - 35 лв
https://www.bookjourney.club/product-page/surprise-reads-novel

В сайта има и колети за деца и други колети.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 01:46 от LieToMe

# 52
Грабнах и аз годишен абонамент за Charly Wilde кутията! Имам абонамент от година и половина, един път го спирах, заради книга, която не ми хареса! Като цяло съм много доволна от кутията, книгите са по мой вкус, другото е винаги функционално и влизащо в употреба! За "черната оферта - 20лв." на месец с доставката е дори по-евтино от само една книга!

# 53
  • София
Абсолютно, аз ако нещо не ми влиза в употреба или не ми харесва,го подарявам или  го пускам по групите за продажба , дори има специална в която се продават артикули от кутиите. Сега взех декемврийската кутия и има страхотна изненада - платнена торбичка.

# 54
А тия по - големите кутии , които са . Например в които слагат тия захарнички , как се водят . Тия от 40 и няколко лева ли са  ? Аз съм абонирана само за книгата . Ако не ми харесат ги продавам .

# 55
  • София
Изданието със захарницана е - коледен календар, беше на цена от 65лв. Не е от месечните кутии. Понякога пуска календар / коледен или за 8ми март, понякога специални кутии/. Те си се поръчват самостоятелно и са извън абонаментите.  Но ако имате предвид малките керамични къщички със сол, пипер и сега в декември канела - те са в месечния абонамент - който не е боок онли , а именно този от 40лв (приблизително).

# 56
Изданието със захарницана е - коледен календар, беше на цена от 65лв. Не е от месечните кутии. Понякога пуска календар / коледен или за 8ми март, понякога специални кутии/. Те си се поръчват самостоятелно и са извън абонаментите.  Но ако имате предвид малките керамични къщички със сол, пипер и сега в декември канела - те са в месечния абонамент - който не е боок онли , а именно този от 40лв (приблизително).

Ясно , благодаря . Тия дни трябва да ми дойде книжката . Обаче не винаги получавам съобщение от Еконт и сега не знам . Само да не ми я върнат ...

# 57
Малко съм разочарована от календара на Чарли. 65лв., а освен книгата всичко е пълнеж от Китай. Поне кукито беше вкусно Grinning

# 58
  • Sofia
На мен ми харесва дотук което съм отворила в календара на Чарли Уайлд. То идеята за мен е да ми е изненада, да е функционално и цветно. Книгата е чудесна за този сезон.
Чакам си и декемврийската абонаментна кутия, най- вече заради къщичката за канела и книгата. Нещо обаче около тези черни петъци - позабави се, седи в разпределителен офис от 2 дни.

Общи условия

Активация на акаунт