Книжни абонаментни кутии

• 6 054
  • 130
  •   1
Отговори
# 75
Пак нямам думи за charly писах веднъж на email нов адрес за доставка (така искаха, не ставаше в сайта, уж и потвърдиха промяната) , след време правя поръчка въвела съм този адрес и изпращат книгата на стария. Ще почиват 2 седмици и дори няма как да се свържа. Книгата е за подарък и ще я взема,но заслужават да я върна... Много ми е странно как  проблем с пратки от други места нямам. Със сигурност ще се откажа след нова година, въпреки че ми харесват част от книгите.

Натискам ги по телефона аз, изобщо не се занимавам да им пиша имейли и тн. Бях помолила да ми изпратят календара и декемврийската кутия заедно, пратиха ги заедно - да. На две отделни товарителници и реално платих 2 доставки, което беше безумно - това по имейл.

Предния път говорих с тях по телефона, отново за две кутии за едно изпращане - ами нямаше проблем, дори беше и безплатна доставката.
Новата девойка е ужасна, опитах да гледам няколко срещи с нея - смеха ѝ ме побърква.

# 76
  • Варна
Да и това са ми го правили 2 товарителници с 2 доставки. Така или иначе почиват и не вярвам да има кой да вдигне телефона.  Няма... 2 пъти пробвах.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 15:04 от katerinaatan

# 77
Да и това са ми го правили 2 товарителници с 2 доставки. Така или иначе почиват и не вярвам да има кой да вдигне телефона.  Няма... 2 пъти пробвах.
Подкрепям, и аз съм имала безброй проблеми с тях.
Харесвам някои кутии, но не знам дали си струва главоболията: изпращат пратка при замразен навреме абонамент поне няколко пъти, сбъркан адрес последно и си доплащах да ми я пренасочат, не отговарят или отговарят след няколко дни по имейл, единият път май ме и блокираха, телефон рядко вдигат.
Та доста ме издразни постът им за "некоректни" абонати, като те са доста често некоректни изпращачи. Никъде не ми се е случвало толкова пъти. Да не казвам и че извън книгата и захарницата артикулите в календара бяха на доста ниско ниво (същото и в мартенския), но това е друга тема.

# 78
  • София
И на мен ми ги пратиха с 2 товарителници и платих 2 доставки. Като попитах защо, отговорът беше - не сте ни предупредили предварително, но като гледам, явно и да ги бях предупредила, нямаше да има особено значение.
И аз напоследък много им се дразня и ще си прекратя абонамента.

# 79
А защо трябва да ги предупреждавате ? Те не виждат ли , че данните са едни и същи в транспортната фирма им излиза . Трябва да обърнат внимание повече на кутиите и на абонатите си ... На мен не ми се е случвало , но ако беше нямаше да им взема книгата и директно щях да я откажа . Този месец пропуснах , но последно като им писах трябвало да им пиша до 15 то число .
Не всички книги ми харесват . Ако ми харесат ще си поръчам книгата  , но не всеки месец ми харесват .

# 80
Коя е книгата на Даян за декември?

# 81
  • София
Получих кутията на Чарли, много ми харесва наистина. За първи път мисля ,че е толкова детайлно изпипана ,без китайски продукти и всичко  е красиво и помислено.
Планера може да се комбинира и да се ползва и за читателски дневник. Книгата е много красива и дано да бъде и интересна.
Много силен старт на годината.

ПС. Тази кутия ми беше първата от предплатения по време на черен петък - абонамент. Дойде с безплатна доставка. / понеже се чудихме/

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 14:30 от paranoir

# 82
Аз също я получих днес и наистина е страхотна. Планерът е много красив, дано и книгата е интересна. Хубава кутия като за старт на годината, дано да продължават така.

# 83
  • Варна
И аз преди последните разправии си пуснах Буконли за 1 година и ми дойде първата книга без доставка.

# 84
  • София
Започнах да попълвам планера - читателски дневник от кутията на Чарли. То е ясно ,че всеки ще си го интрепретира  и попълва както му е удобно и полезно на него, но картинките в началото на месеца / с брой дни/ за оцветяване и лентата с емоционалните човечета - как ги интрепретирате вие ?
Да се озветява всеки ден в който си прочел нещо от книгата  или ?

# 85
Започнах да попълвам планера - читателски дневник от кутията на Чарли. То е ясно ,че всеки ще си го интрепретира  и попълва както му е удобно и полезно на него, но картинките в началото на месеца / с брой дни/ за оцветяване и лентата с емоционалните човечета - как ги интрепретирате вие ?
Да се озветява всеки ден в който си прочел нещо от книгата  или ?
Не, това е “Mood tracker” - отдолу човечетата се оцветяват в различни цветове - например усмихнато - зелено, тъжно - червено и тн. Всеки ден се оцветява спрямо настроението ти.

# 86
Различно е . Някои книгите ги оцветяват според цвета на прочетената книга , други пък оцветяват толкова , колкото книги са прочели .

# 87
  • София
Предполагам по хиляди начини може да се използва, за това попитах всеки как го разчита. Мерси за предложенията.

# 88
Сега прочетох, че книжната кутия на Даян Шаер ще има малко забавяне, тъй като чакат книгата на месеца да излезе от печат на 14.01. Аз я отгатнах и ми е любопитна. Но очаквах повече от другите артикули, а като такива са посочени - нещо сладко, нещо за пиене и картичка. Вероятно ще съм пас.
Днес или в понеделник, може би, очаквам и Чарли да обявят книжната кутия за месец февруари. Дано са подготвили нещо интересно.

# 89
  • София
Излезнааа

❣️ Важно уточнение ❣️
 В момента няма свободни места за абонамент за февруарската кутия. Споделяме съдържанието ѝ само информативно, за да знаете какво ви очаква.
 Можете да се запишете за известяване и ще получите имейл, когато отново има възможност за абонамент. 🤍🤍
💌 ФЕВРУАРСКА КУТИЯ - ПОГЛЕД ОТБЛИЗО
 За любовта, която се ражда в най-неочакваните обстоятелства.
Февруари е месецът на писмата.
На онези думи, които започват като шега, дори конфликт, минават през закачка и неусетно се превръщат в нещо истинско.
Любовта тук не е шумна, дори може да я объркаш с омраза... 🩷
Подсказахме ли ви достатъчно? Ето какво да очаквате в кутията за февруари:
📕 „Подписано с омраза“ – Дона Маркети
Наоми и Лука си пишат писма още от пети клас – започват като съперници, които си разменят обиди и закачки, но с времето думите им се превръщат в нещо много по-лично. Когато писмата внезапно спират, остават въпроси, недоизказани чувства и две години мълчание. А когато добре познатият плик се появява отново, Наоми трябва да открие Лука – и истината за момчето, което винаги е мислила, че познава. ❤️
🪡 Кит за бродерия с дизайн на Боряна Дамянова – комплект за бродерия с всички необходими материали. Създай красота със собствените си ръце, която да ти донесе спокойствие и радост.
 ☕️ Керамична чаша за капучино с цитат от Иван Ланджев и дръжка във формата на книга. Дизайн - Боряна Дамянова.
 💗 Персонализиран таг за чаша – нежен детайл, подходящ за тънки и стъклени чаши. Може лесно да се счупи, ако не се поставя внимателно.
 🍬 Желирани бонбони с вкус пенливо розе – защото любовта е и сладка. Важно е да уточним, че в бонбоните няма алкохол 😉
 💌 Картичка с цитат от книгата на месеца
✨ По желание към абонамента можете да добавите и допълнителни продукти, подбрани в същия нежен и книжен дух на февруари.
Виж тук: 👉 https://charlywilde.com/…/%D0%BC%D0%B5%D1%81%D0%B5%D1%87%D0…

Общи условия

Активация на акаунт