Отговори
# 390
По тази логика съм преживяла трудни моменти с половината форум
Затова ти е като семейство, не е ли?

# 391
  • София
Киселини, колики, зъбки, първи клас, 7 клас НВО, развода.... Ехе, близки сме си, ама не чак толкова.

# 392
  • Обран бостан ;)
И аз съм така - ако ще е гарга, да е рошава. Не мога да изтрая "романтично увлечение" на чат, пък дори и да се виждаме веднъж месечно. В главата ми и сърцето ми аз НЕ съм с този мъж. Колкото и да ме "разбира".

Да не говорим, че вече има хора "женени" за Чат жпт" Wink

# 393
Киселини, колики, зъбки, първи клас, 7 клас НВО, развода.... Ехе, близки сме си, ама не чак толкова.
Засега.

# 394
  • София
Чатбота ми омръзна за две седмици.

# 395
Каква е тайната на успеха му?

# 396
  • Обран бостан ;)
Каква е тайната на успеха му?

Говори това, което искаш да чуеш. Wink

# 397
  • Out of the Mix
Моята огнена натура няма как да се храни от чатчета дълго време, на мен ми трябва действие. Затова и не мога да си представя да съм в такава ситуация. Единственото близко до това ми е било един господин, може би година по-малък беше от мен, който в рамките на години периодично (не беше често в БГ) се сещаше за мен, канеше ме, носеше ми ръчно набрани цветя, оставяше ми бележчици по колата, водеше ме насам-натам. Но на мен ми беше доста... да кажем хаотичен, много се бавеше и замотаваше, а мен това ме побърква Joy Аз все се дърпах, той настоятелен, но така и не стигнахме до нещо по-така, и той най-накрая или е забравил за мен, или нещо друго е станало в живота му. Както писах по-назад, не съжалявам, за мен беше ясно, че няма да стане между нас.

Мхм.

Убивал е време с теб...с години.

Абсурд да губя време "с години" с някаква, ква ще да е в някакво безсмислено ухажване за спорта, е така да не скучая. Не си му била важна.

Преди да срещна сегашната ми хубавица, се пробваха 2 - едната ми се самопредложи, с другата да кажем взаимно, но аз предлагах това-онова, нормално.

След кратка комуникация, няколко срещи, започнаха да се чудят кое какво, и загубих интерес, защото не им се било случвало мъж да ги "гоуства", нали големите убавици.

Едната ми писа след 5 дена, извинява се, че не била активна, ала-бала, но й казах, че вече съм я така и така отписал.

Призна си някои неща, но късно е, Либе за китка.

Другата не беше лоша, но хаотична и с неподреден живот за уж семейството й от сой и уреденост.

Имаше и една 3-та бизнесменка от строителния бранш, наборка, която също не беше активна и точно в деня, в който се уговорихме да се видим, спешно й излезе среща.

След 20 минутен разговор по телефона, разбра, че ако иска да е с мъж, като мен, трябва да е много точна, и каквото се каже, се прави, иначе си чао.

Със следващия може и да й излезе късмета.

Оправдавам единствено здравословен проблем, недай Боже нещо на близък да ти се случи и т.н., злополука някаква, ПТП и т.н.

Мъж, който има сериозни намерения действа проактивно ежедневно и иска по-бързо да се случва всичко, както и да иска да се чувстваш/чувствате добре спрямо темпо и намерения.

Нищо секси и за мен няма в хаотичното, и разхвърляния живот.
Градя с жена, като мен, от една порода.
Пробвал съм и с други, не става.

Последна редакция: вт, 18 ное 2025, 11:03 от Revoker

# 398
  • София
Мхм.

Убивал е време с теб...с години.

Абсурд да губя време "с години" с някаква, ква ще да е в някакво безсмислено ухажване за спорта, е така да не скучая. Не си му била важна.

Няма лошо. Има си периоди, в които точно това му трябва на човек, друг с когото да убие малко време Joy

# 399
  • France
По тази логика съм преживяла трудни моменти с половината форум
Затова ти е като семейство, не е ли?
Ъъъъ, не, не е.

Ревоукър, почвам да си мисля, че те е страх от връзка и само чакаш някоя да покаже нюанс на съмнение за да я читнеш.

# 400
  • София
Аз имах една такава уникална "връзка". Започна като чат, тъй като той беше в чужбина, видяхме се около 8 месеца след това, после се виждахме примерно два пъти месечно. Въобще се мотахме 2-3 г. През това време той малко мъгляво показа, че съм му само "приятелка", та в един момент нещата се разпаднаха, като не го поканих на моя РД, за което не съжалявам.

# 401
  • Out of the Mix
Фил, в минало време говори, сега съм си пушка.

Издънвали са се, а и по едно време много се бях вече разглезил и ми беше все едно - една си отиваше, знам, че другата точно е чукнала, а с 3-та и 4-та вече съм се видял.

И такъв живот се води докато си намериш твоя човек, това ми е поантата, описвам в момента какво се случва, и недоумявам как хора се оплакват, че били сами и т.н.

Че качественият материал не е много е така, и винаги е било, не само сега, но сега животът предоставя безброй възможности за всякакъв живот, вече въпрос на позициониране, приоритети, и не на последно място личните качества. Страх нямам от нищо, другите да му мислят, имам си принципи, които се уважават. Имам около себе си изключителни жени, като само една ми е важна, затова съм с нея. Wink

# 402
Хайде и аз да се включа с подобна история, писахме си с едно момиче около половин година без да се видим. Беше ми онлайн запознанство, писахме си около седмица като се запознахме, след това тя се събра с гаджето си отново. Продължихме да си комуникиране без някакви очаквания и от двете страни, беше приятно и за двамата. Така се случи, че гаджето и е заряза точно с няколко дни разлика от както се случиха нещата с жена ми, даже май още преди да се видя и с нея на живо. С въпросното момиче дори се бяхме разбрали да се видим, но аз избрах към онзи момент жена ми, и така си остана. Малко гадно се получи за нея щото реално разбра от снимките ми във фейса, не ми е искала обяснения, нито аз съм давал такива. Мисля горе долу по същото време я бях видял на живо на едно кръстовище от колата, беше ми казала, че по същото време е била там в този ден. Хубавка беше и сигурно щях да я харесам на живо, ама така се случи. Комуникирахме още известно време, след това при липсата на интерес от двете страни всичко се загуби, по късно се бях сетил за нея и я издирих, видях че се е омъжила и има две деца горе долу колкото моите.

# 403
При чат, ако има романтичен момент при мен нещата се случват мълниеносно. Месеци няма как да не се видим, ако се харесваме. Всичките ми романтични чатове мъжете са искали среща на втора седмица макс.
В сегашната ми връзка точно моя приятел пререди един такъв, с който втори месец се уговаряхме за среща и той го изпревари – залюбихме се. Пиша после на онзи – извинявай, но вече срещнах някого, ако искаш може да пием кафе все пак и да се запознаем. Той ми вика – а, не аз искам нещо повече, затова по-добре не. Ще ми стане тъпо. И така и не се запознахме на живо. Казвам – ами, ти много се тутка, изпревариха те. Той ми вика – ти бързаш хаха.
//
Имам иначе чат приятели, които не съм срещала на живо, но те са ми просто приятели и общуваме по професионални теми. Без романтики.

# 404
  • Обран бостан ;)
Аз пък никога не съм поддържал подобни епистоларни връзки с цел бъдещ секс.

Не, че не съм си писал с жени, но е било по-скоро за да обменим някоя и друга клюка за нас си, да получа мнение по личен проблем или просто да си разкажем ежедневието.

Секс-чатове и секс-кореспонденция тип "мисля си за теб " ," с какво си облечена", "прати ми снимка без гащи" никога не ми е идвало на ум да правя.

Ако се случи да се видим, тогава преценям дали да мина в режим "искам си", или да си останем "само приятели".

Късничко ми е за романтика, пък и на моите години да ме хареса някоя и да се влюби лудо в мен ... по-скоро морето ще стане на бира. Wink

Общи условия

Активация на акаунт