Отговори
# 15
Света се дели на две Wink
Тези, които предпочитаме угризенията пред съжаленията.
И другите, тези, които от страх от (вероятните) угризения, си остават само със съжаленията Simple Smile Simple Smile

Скрит текст:

# 16
Че колко неизживяни любови да има човек?
Аз се сещам само за Мишо от детската градина.
Иначе споделям напълно мнението на Uncommon.❤

# 17
  • На изток от Ада
За носъществвена дълги години страдах.
Сега не страдам омъжена съм...

# 18
Няма нищо по-нормално от мислите тип "ами ако" - какво би станало, ако романтиката с еди кой си се беше развила в нещо повече. И да съжаляваш за неизживените хубави емоции, които ще си представиш. Но няма нужда да ги съпоставяш, едното е идеализация на кратки моменти с неопознати хора, другото реална част от живота ти, в която развитието е естествено, не според фантазиите. Излишно филмиране. Съответно, всички го правим.

пп. погледнах предните коментари, под "всички" май имам предвид само личностите, обитаващи главата ми, но определено не и типа жени, които си взимат каквото искат без офлянкване.
Мой бивш от студентството, който години след това, вечен женен, ме избра за ЛЛ:
- еех, как се разминахме с теб…
- не сме разминавали никога, защото нищо не сме планирали заедно.
Не стига че, ами и…Хайде холан!

# 19
Не мога да кажа, че имам неосъществени връзки. За бившите не съжалявам въобще.

# 20
Мой бивш от студентството, който години след това, вечен женен, ме избра за ЛЛ:
- еех, как се разминахме с теб…
- не сме разминавали никога, защото нищо не сме планирали заедно.
Не стига че, ами и…Хайде холан!
Не става дума кой ти метнал нескопосан комплимент, нито кой колко е съжалявал за теб, а колко на теб ти липсва някой обичан човек, с когото сте се разделили, или колко ти съжаляваш за някое разтърсващо влюбване, останало си неизживяно поради твоя грешка. Това по принцип, ясно, че точно ти да страдаш по нещо е като зъболекар с болки от абцес.
То, не че и другите не са празнували разделите си, както се види...

# 21
  • София
Бивши и неосъществени са в миналото, аз живея в настоящето.
Няма сила, която да ме върне назад, да си тормозя хубавата  глава и да изпадам в самосъжаление.
Живея в настоящето с всички възможности и им се радвам.

И все пак, имам един Георги 🤭

# 22
  • SF
Аз нямам неосъществени любови.
Даже не знам какви биха били тези любови, за да съжалявам за тях.

# 23
Имали сте връзка с всеки, в когото сте се влюбвали?
Не сте имали несподелени чувства, нереализирани копнежи по друг човек? Машини 👍

# 24
Рядко и много трудно съм се влюбвала. То не може във всеки срещнат. Ама съм си олд скул, трябва си опознаване. Пък и мъжът да се пъчи и мъчи да те изведе на среща.
Но като запаля, огънят гори и също трудно гасне.

По твоята логика майка ми беше супер зле, влюбвала се е само в един мъж, баща ми. И не е била на 18 г, а мноого по-късно.

# 25
  • София
Да, имала съм връзка с всеки, в когото съм се влюбвала. Това, нещо, като сняг през май, но си е струвало.

# 26
Почина при катастрофа в разгара на отношенията ни. Винаги ще си мисля за него и какво е можело да стане. Наясно съм, че в такива ситуации има идеализиране, защото е нямало време да ме разочарова. Ами ако нямаше с какво да ме разочарова? Не се сещам и за едно малко нещо, което да не ми е допадало в този човек тогава. Единствения път, когато ме разочарова бе като изчезна и не се обаждаше, а то се оказва, че вече го е нямало.
Да, има много "ами ако" ... И вече 33 години няма ден, в който да не съм сетила за него, макар живота за мен да продължи нормално.

# 27
  • SF

Е... с Енрике Иглесиас не съм имала връзка, но не е и като да съм си изпуснала шанса да съм с него.
Имам неосъществени любови с всички мъже, с изключение на тези, с които съм ги осъществила. Няма как да съжалявам за тези пропуски.

# 28
Не супер зле, даже напротив, без тези неща качеството на живот се вдига, по малко-терзания - по леко се живее. Просто жените нали....емоционални...отварят теми в СО...амплитуди в драмата....абе по добре да не знам. Спирам.

# 29
  • София
Марки Марк не се брои! 😂

Общи условия

Активация на акаунт