Отговори
# 405
  • София
Между другото, от две седмици ми е тръгнало така, че съвсем случайно засичам разни познати от чатовете. 5-6 човека, по спирки, на работа, на улицата, в кафенета...

# 406
Някои мъже звучат като фитнес инструкторите от gym-а ми
Все тях ги търсят, все те избират, все оная му се молела Grinning Пет лева нямат в джоба да предложат на тия жени нещо и се почва с филмите, сакън да не стане сериозно, че сериозното струва пари.
Мъжете без пари масово са така. "Дрешки" и прочее афинитети се размятат, ма да направи нещо - късно било за китка
Сиромахчета Grinning. Уж търсени и желани.
....
При мен имаше следния случай: пише ми човека редовно (от такава култура беше, много семеен тип, много здрава общност, държи се на връзките и брака). Имаше си приятелка човека, но пише ли пише.
10 години не спря, хем безобидни глупости си пишехме.
Заряза го жената и млъкна Grinning
Иди разбери...

# 407
Има мъже това ги валидира и възбужда – един вид се крие от жена си и още, нали, е на пазара. Мен такива дето зад гърба на жена си чаткат постоянно (айде, понякога е нормално от време на време), системно, са ми ужасни мухъли.
Имах един муйко преди доста години, уж колега беше. Пише ми – днес ми се роди дете, жената е в болницата, айде да флиртуваме. Иначе напускал снимки и тирирамби на стената си във фейса в прослава на жена си и новороденото. Отврат и гнус. Разкарах го на секундата от листа си.

# 408
  • София
Ей, и аз, като чуя само че някой има бебе и веднага отскачам на 200 м встрани. Отврат ми е!
Хем е намерил жената, забременяла даже, дете ти се родило!!!

# 409
С него се познаваме от преди жената, та по тая "приятелска" линия. И вярно безобидно - спорт, ежедневие, имаме и доста общи приятели.
Ма през ден "Какво правиш?", не беше нормално това.

(свършиха ми лайковете за деня, но да знаете, дами, че съм съгласна с вас Blush)

# 410
И аз да се включа в тази интересна тема.
Малко ме е срам да разкажа защото звучи по детски, но тогава и акълът ми е бил такъв, а и сега от време на време се сещам за това време.
След като се уволних от казармата се оказа, че съм много харесван мъж/момче, тъй като момичетата започнаха буквално да ми се лепят, а аз бях пълна шматка, при това, девствен:)
Какви ли не случки имах, но все си гълтах езика и не знаех какво да направя! Все пиех уж да се отпусна, а накрая все се напивах. На всяко излизане някое момиче ме харесваше, а аз все стигах само до целувки. И така една вечер още при влизане в една дискотека вървеше някакъв блус и изведнъж ме прегърна едно момиче и каза, че иска да се запознаем. Била ме забелязала преди време и се надявала да ме види в дискотеката!! Беше голяма красавица. С нея ходих около месец, но работата беше ясна – така и не успях да стигна/ да се престраша/ до нещо повече от целувки и тя тръгна с друг. След около месец тя ме запозна с нейна съученичка, която много ме харесала още като ме видяла. И така още същата вечер съученичката и други момчета и момичета ме поканиха на купон след дискотеката с още две момчета и две момичета! Купонът се състоя в това, че двете двойки отидоха в двете спални, а ние с момичето останахме сами в хола, като ни казаха, че има още една спалня- за нас !!! Но аз отново дадох на заето, а момичето също беше много скромно и най-вероятно девствено и така си говорихме без да стане нищо! Имаше само приказки и погледи, като реших, че съм се изложил и с нея. После я изпратих и не съм го мислил много – какво пък толкова, поредният провал. Но се оказа, че въпросното момиче толкова е хлътнало по мен, че разказало и на техните, че чак и работата ми разбраха, защото единият ми колега се оказа неин познат. Едва ли не ме сватосаха - баща и имал бизнес и доста пари и т.н. На няколко пъти се случва да ме търсят по заведенията с колегата ми защото тя искала да ме види. Последният път казах , че ще отида в дискотеката къде е, но отново уж за кураж се пих и нищо не стана защото се напих. После вече не я и видях. Най-накрая се намери едно момиче, което се оказа, че е на квартира, където най-накрая направих сефтето. И после пък я подкарах като отвързан с жените. Какви ли не случки съм имал, но на повечето жени дори вече не им помня и имената, но това момиче ми остана в съзнанието. Не знам, може би защото така и не успах да стигна до дискотеката в онази вечер, а бях обещал. Остана ми в съзнанието, като едно невинно създание, което нараних тогава.
Наскоро ми излезе като предложение за приятелство във фейсбук. Като я видях ми стана много хубаво. Същата си е , и тези невинни очи и усмивка. Виждам, че е семейна и щастлива, и се радвам за нея.

# 411
  • София
Ооо, много сладко! Наистина.

# 412
И аз имам няколко такива истории, ама ти си бил наистина тежък случай Simple Smile
Истината е, че колкото и да си харесван, ако си пълно дърво пак няма да станат нещата. Бързо се ориентирах навремето и почна да ми се получава като наблегнах на комуникацията с жените. Иначе да изпуснеш супер готини момичета, които са те харесвали много щото си нямал хал хабер какво се прави си боли много, но и това се учи и е хубаво от деца да се набляга точно върху комуникацията с другия пол.

# 413
За всички бивши съжалявам, че ги е имало в живота ми Blush
+1.
Моля се, ако действително има прераждане и друг живот, никога да не ги срещам!
Искам да споделя нещо за една неосъществена любов сега. Преди много години срещнах един мъж в чат. Няколко години по-голям от мене, емигрант от дълги години, художник, вади си хляба с рисуване. От един и същ град сме, ходили сме в едно и също училище, майките ни се познаваха бегло дори. После се появи фейсбук, пишехме си доста често. Това продължи, срам ме е да кажа колко точно години, но над 15. Смея да твърдя, че той заемаше важна част от моя живот, без дори да съм го виждала! Над 15 години кореспонденция, а никога не се видяхме на живо - ту си беше в чужбина, ту аз бях на някъде, веднъж колата му отказа в последния момент и срещата се осуети. Естествено, и двамата имахме други връзки през годините, споделяли сме си разни неща, всъщност всичко. От негова страна е имало бегли намеци за "като заживеем заедно" и "като имаме връзка", но никога не е прекрачвал друга граница и е бил джентълмен.
Той ме махна от приятелите си във Фейсбук, когато родих детето си. Явно все пак е имал някакви планове за нас, но над 15 години нищо не се случи извън чата!
Следя го понякога във фейсбук, не се е оженил, остава си единак. Рисува си картините и иконите някъде по света. Та, съжалявам за тази неосъществена любов.
Съжалявам, че се разминахме. Явно така е трябвало да стане.

Исках като мнение да приведа един коментар на съфорумка от друга тема. Стори ми се адски подходящ и даващ добро обяснение на маса подобни развития на "връзки".
Ама го изтриха. У тях хляба, у тях ножа.
За некви вълци ли, крокодили ли, ставаше дума Wink
Но не мога да го интерпретирам по памет, а и ще се загуби чара на оригинала...

# 414
Най съжалявам за някои осъществени любови, които по-добре да бяха останали неосъществени.

# 415
  • У дома... някъде
Съжалявам, че не слушах сърцето си.
То знаеше най-добре.
Разума ме подведе и жестоко съжалявам за това.
Да,съжалявам за любов, която беше и ще си остане неосъществена по моя вина.

# 416
Напиши книга, нали разбитите сърца били най-добрия автор

//не съм иронична, нито неуважителна с това предложение, да уточня

# 417
  • София
Съжалявам, че не слушах сърцето си.
То знаеше най-добре.
Разума ме подведе и жестоко съжалявам за това.
Да,съжалявам за любов, която беше и ще си остане неосъществена по моя вина.
Ужас.
А не мислите ли, че заслужавате всичко най-прекрасно от живота и трябва да приемате само това и нищо друго.
Излекувайте се, повярвайте си и щастието ще дойде само.

# 418
  • София
Амарилис, а би ли споделила в какво се състои твоята вина да не се получат отношенията?

# 419
Ооо, много сладко! Наистина.

Че ѝ е направил услуга или, че се прави на интересен със сополиви историйки за недостъпен пичага.

Общи условия

Активация на акаунт