Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 12 812
  • 269
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Sky ние чак сега почнахме да "седим" по малко и се оглеждаме в количката, но тя вече сама се набира да сяда, и пак бързо се уморява и почва да мрънка Confused
и честити ви 2 месеца   bouquet

# 106
Мамчета  Rolling Eyes имам въпрос относно:
Училище за родители
АГ- Болница,Всяка Сряда
Училище за родители
Окръжна болница,всяко 15то и 30то число на месеца от 17ч.
Ходила ли е някоя от вас на тези училища, има ли смисъл от тях и каде точно се намират. И за АГ има ли някакъв час? Благодаря Ви предварително!  bouquet

# 107
  • Варна
в АГ не съм ходила, знам само че е платен курс - 50лв май беше  newsm78
в Окръжна ходих и ми хареса  Peace
курсовете на "9Месеца" също си заслужават  Peace
и лекцията в кабинета на Цветкова на Битоля 1 била хубава,10лв струва, но не можах да я посетя,хем е до гъза ми  Confused

# 108
На курса в Об съм ходила и съм доволна..
За сядането не бързам ама го обсъждаха нашите февруарки та да им кажа какво разправят варненските мамички по темата..
Мерси за поздравите Вержи.. Черпя виртуално за 2м на шампиона  и му пожелавам да папка повече за радост на мама!
Имам още еднио питане към вас.. моя приятелка има проблем с повръщане на дечко.. та дайте координати на някой добър лекар гатро нещо си (незнам как се пише).. Благодаря ви за помощта!

# 109
Имам още еднио питане към вас.. моя приятелка има проблем с повръщане на дечко.. та дайте координати на някой добър лекар гатро нещо си (незнам как се пише).. Благодаря ви за помощта![/color]

Ами аз тепърва ще ходя при гастроентеролог ,но съм чувала че Георгиева е добра .Нащо педи също там ме прати ,преглежда в детския център и в терапията Wink

# 110
Хайде и аз да се включа с един основен въпрос.
От къде си купихте чанти за количките и горе долу на каква цена.Търсих в района около къщи(имам предвид Чаталджа) , но имаше само ранички и очакваха зареждане.
Относно курсовете , ходила съм в ОБ и на Битоля и определено второто ми хареса повече.
От февруари има и курс зад файт, заедно с гимнастика , но не съм ходила.

# 111
sky angel , ако твойта приятелка иска мога да дам координати на много добър лекар хомеопат ( детски болести) във варна.

# 112
  • Откъм Варната
sky angel , ако твойта приятелка иска мога да дам координати на много добър лекар хомеопат ( детски болести) във варна.

А иначе на първа страничка на темата има голям списък с хомеопати

Мойта чанта си вървеше с количката, но мисля че би трябвало да има по магазините, май в Арлекино срещу кръглата банка съм виждала

# 113
Здравейте, относно чантите и аз търсих много, накрая намерих в Хиполенд - 17лв, но не съм много очарована. То вярно, че я тъпча много, ама няма и седмица и почна да се къса по шевовете smile3515.

# 114
Чанти много хубави има в магазин Бебитта до Тракия от страната на Офис 1..
tina 78 тя незнам дали иска но аз бих искала да ми препоръчаш..
DVV координати на Георгиева имаш ли и къде е този детски център?

# 115
Здравейте и от нас....как ме хвана яд, че не съм прочела за срещата, а миткосвах сама из Варна. Ама който не чете, така му се пада.  smile3516

Мойта хубавелка вече си реве по цял ден и не защото нещо я боли, ами защото иска да се завърти ама дупето и тежи и тя само боде носле в кревата и почва да ръмжи. Като постои със този ми ти забоден нос и дупето и естествено не помръдва почва да реве....аз естествено отивам да и помогна ама тя вече е нещастна от това че аз съм я завътяла и така съответно за радост на мама рева продължава неутешимо 
Laughing

За гастроентролог препоръчвам д-р И. Русева. Ние ходим при нея и съм много доволна. Приема във вторник от 11ч-18ч. в ДКЦ V Св. Екатерина. Това се намира зад Колхозния до някакво училище. тел. 633984 и GSM 0886/988290.

Последно реших и аз да си обнародвам GSM-а та който иска да се разхожда с мен из центъра, пазара или Морската да ме безпокои    smile3521 0888/643516

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 23:38 от iva-bebe

# 116
Momi4eta az iskam da vi popitam kogato hodihte na ortoped  toi koga vi kaza che veche moje da slagame bebocite sednali ? az imam niakakav spomen che kam 5 mesec moje veche da se slagat sednali , a kam 6 mesec moje veche da se slagat v prohodilka ( razbira se ako deteto e gotovo za tova ) ! Pitam vi zashtoto moiata malka kukla neiska da stoi legnala i zapochva da kreshti neistovo dokato ne ia vzema i ne ia sloja da sedne na kolenete mi ! A dnes edna priatelka koiato ima 3 godishno dete mi se skara i mi kaza che oshte sme mnogo malki za da stoim sednali !

P.S. Sori za latinicata , no PS-to pravi neshto nomera i mai shte hodi na remont ! Embarassed Hug
Ели,това зависи от бебето.Ники сама почна да седи на 4-ри месеца и към края на четвъртия вече седеше стабилно без никаква опора.Лекарката само ми се караше,ама като я видя как сама се набира и как седи Shocked вика"Браво,браво!"Така че ,аз съм на принципа"Когато бебе е готово,то само си показва"Отдавна престанах да робувам на всякакви убеждения и бабини дивитини.То и когато Ники проходи на 9 месеца,всички почнаха да ми се карат,че не й били здрави още крачетата и щели да се изривят #CrazyЕ да ама не.То това шило неможе мирно да седи и краката и са много прави(да чукна на дърво),ама да ти кажя и главата й излезе бая здрава hahaha
Здравейте и от нас....как ме хвана яд, че не съм прочела за срещата, а миткосвах сама из Варна. Ама който не чете, така му се пада.  smile3516

Мойта хубавелка вече си реве по цял ден и не защото нещо я боли, ами защото иска да се завърти ама дупето и тежи и тя само боде носле в кревата и почва да ръмжи. Като постои със този ми ти забоден нос и дупето и естествено не помръдва почва да реве....аз естествено отивам да и помогна ама тя вече е нещастна от това че аз съм я завътяла и така съответно за радост на мама рева продължава неутешимо 
Laughing..................
Последно реших и аз да си обнародвам GSM-а та който иска да се разхожда с мен из центъра, пазара или Морската да ме безпокои    smile3521 0888/643516
iva-bebe много се смях с вас EmbarassedМного ме кефи това малкото ви ангел4е GrinningСладурана от класа Peace
Аз веднага си вкарах джисиема и смятам утре да се възползвам от него и от теб Grinning

Хайде лека ве4ер!
Много целувки на всички мами и бебоци Hug

# 117
добро утро и от нас.нямам време да пиша,но чета редовно.Аз като излизам,обикновенно сядам на рефлекса/барчето пред клас пиле на центъра/Ако има желаещи да звънкат на 0885/733303.Мога да дам и домашен,ама на лични.
То навремето ИВА-БЕБЕ звънкаше,ама явно нещо не ние харесла,така че ако никой не ни се обади,няма да се сърдя
Айде приятни разходки днес,че времето се очертава хубаво

# 118
  • Варна
днес разходка... някой?

То навремето ИВА-БЕБЕ звънкаше,ама явно нещо не ние харесла,

Ива тез камъни бяха в твойта градина Joy

Последна редакция: пн, 23 апр 2007, 09:48 от Virginity

# 119
днес разходка... някой?

Аз,аз може ли  Peace  Joy
12ч сме при педи да даде направлениеи да видим какво ще правим ooooh! Ще ти звънна като свършим да те видя накъде си Peace

DVV координати на Георгиева имаш ли и къде е този детски център?[/color]

Като се върна ще знам повече-довечера ще пиша/ако забравя ми напомни Blush/ Детския център е близо до маг.Бебчо.Довечера ще напиша адреса че ми исферяса от мозъка ooooh!

Ние вече ядем попара Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт