Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 12 814
  • 269
  •   1
Отговори
# 90
  • Откъм Варната
Браво изпревариме

Айдеееее форумска среща

От 11.15 до 11.30 ще се чакаме на Пикадили ОБ, на пейките отпред, който иска да идва и от там към Аквариума

Другите направо на Аквариума, приемат се и закъснели с 1 -2 часа  Mr. Green

# 91
Здравейте,
крайно време е да се включа и аз Simple Smile
Аз съм Александра, живя в Конфу-то (квартала срещу пожарната, до техникумите), и имам 2 дъщери - Екатерина на 6 и половина, и Елица на година и половина. Днеска ще сме на срещата
За кожата - определено съм по-доволна от д-р Таис, отколкото от Мустела. А си имам сума ти проблеми с кожата на Еличка... Сега видях, че се чудите дали и вашето не е атопичен дерматит. Ако сте на Мустела, сменяйте я от време на време. Двама педиатри ми казаха, че Мустела била толкова "неалергична", че ставала предпоставка за нови алергии. Вярно, звучи тъпо, но и на двамата им вярвам. Едната беше Ружа Панчева, а другото - едно светило, ама не си спомням името му. Един съвет - направете си сметка какво яде бебето (или вие). Когато се почнах проблемите с кожата на Еличка, спрях млякото и нещата се оправиха. Надявам се при вас да не е такова, но човек трябва да е сигурен.
SkyBlue, мога да потърся нещо, но, доколкото знам, подобни групи почиват през лятото. Миналата година исках в края на учебната година да запиша каката, навсякъде ми казваха, че ще говорим септември.

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 09:14 от Сребърен облак

# 92
Ужасно ВИ ЗАВИЖДАМ , ние днес сме криви. newsm45 newsm45

# 93
  • Варна
Сега сигурно се вихрите на припек, а? Аз съм сама с двамата юнаци, малкото звяр спи от 12 нататък, затова в друг час ще се включа с Удоволствие. Sunglasses

# 94
  • Варна
качвам снимките тука:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472

# 95
  • Варна
Чудно време, чудни мами, чудни дечица...

# 96
Oх, мили боже, краченцата ми! Дилянка, мерси за съвета, взехме им Дентинокс и не се зверят така!

# 97
Oх, мили боже, краченцата ми! Дилянка, мерси за съвета, взехме им Дентинокс и не се зверят така!

Моля,пак заповядай Hug

Сребърен облак   добре дошла  Flutter и по често да пишеш в тази тема ей Hug   bouquet

# 98
които сте от гръцка махала,отдавна ли живеете там?

# 99
  • Варна
Momi4eta az iskam da vi popitam kogato hodihte na ortoped  toi koga vi kaza che veche moje da slagame bebocite sednali ? az imam niakakav spomen che kam 5 mesec moje veche da se slagat sednali , a kam 6 mesec moje veche da se slagat v prohodilka ( razbira se ako deteto e gotovo za tova ) ! Pitam vi zashtoto moiata malka kukla neiska da stoi legnala i zapochva da kreshti neistovo dokato ne ia vzema i ne ia sloja da sedne na kolenete mi ! A dnes edna priatelka koiato ima 3 godishno dete mi se skara i mi kaza che oshte sme mnogo malki za da stoim sednali !

P.S. Sori za latinicata , no PS-to pravi neshto nomera i mai shte hodi na remont ! Embarassed Hug

# 100
Здравейте момичета  Simple Smile Много ми е приятно, че има толкова майки от Варна. Аз живея в Канада от 4 години, но иначе съм от Варна и ще се радвам да се запознаем. Идваме с моята дъщеричка на 1 май и сме там до 11 юли  Simple Smile Достатъчно време да ви срещна  Simple Smile Ще следя темата! Пишете ми  Grinning

# 101
Момичета аз искам да ви попитам когато ходихте на ортопед  той кога ви каза че вече може да слагаме бебоците седнали ? аз имам някакъв спомен че към 5 месец може вече да се слагат седнали , а към 6 месец може вече да се слагат в проходилка ( разбира се ако детето е готово за това ) ! Питам ви защото моята малка кукла неиска да стои легнала и започва да крещи неистово докато не я взема и не я сложа да седне на коленете ми ! А днес една приятелка която има 3 годишно дете ми се скара и ми каза че още сме много малки за да стоим седнали !

P.С. Сори за латиницата , но ПС-то прави нещо номера и май ще ходи на ремонт

Д-р Райков ни каза така на 5м да започнем да го слагаме седнал ,на 6м в проходилката

Здравейте момичета  Simple Smile Много ми е приятно, че има толкова майки от Варна. Аз живея в Канада от 4 години, но иначе съм от Варна и ще се радвам да се запознаем. Идваме с моята дъщеричка на 1 май и сме там до 11 юли  Simple Smile Достатъчно време да ви срещна  Simple Smile Ще следя темата! Пишете ми  Grinning

Здравей ще се радвам да се запознаем   bouquet

# 102
  • Откъм Варната
Thea's Mom добре дошла

# 103
А аз да ви питам кога може да се повдига гръбчето на 30 градусов ъгъл в количката?

# 104
  • Между гори и планини
Thea's Mom, Добре дошла сред нас!  Hug

sky angel, изчакай бебчето да навърши поне 3 месеца преди да го слегаш полу легнало. То и без това още иска само да спи и яде. Наслаждавай се! После и да искаш да спи, малкото човече ще иска само да седи и гледа ( или тича и ти след него )

Общи условия

Активация на акаунт