Априлско слънце вън припича, ВАРНА към плажа скоро ще тича - 21

• 13 006
  • 269
  •   1
Отговори
# 75
Момичета,знаете ли дали някъде в аптеките има Пентаксим?А някоя от вас ползвала ли е тази ваксина за децата си ,защото на нас в понеделник ни е първата ваксинация против ДТК и полиото?
В Марешки ги има но с поръчка.. чакаш да ги доставят от склада им ден-два
Благодаря .Виждам,че и ти си родила малко след мен .Къде роди ?При Танев ли?Моята Преслава се роди на 15.02  и се наложи секцио ,беше ужасно .

# 76
Здравейте ако на някотй му се разхожда с мен в Цветния или около него да свирка.Аз излизам след има няма 1 час и си търся компания че сама ми е много тъпо.Телефон 0889 945 982.Отговаря мама Меги.

# 77
  • Варна
Относно мазилото - за кожата на цялото тяло ли е или за определени места?

Детенце има едни малки пъпчици по бузките, изглеждат като с връхчета, не ги пипам, но се чудя с какмо да ги мажа. Идеи?

# 78
Здравейте Варненски мами. Ние вече се увеличихме. На 15.04.2007 се появи и госпожица Златина 2,900 кг / 49 см. И мама и беба са добре и вече сме си в къщи , където с невероятен фонд от номерца ни посрещна каката.Сега ще се погледаме малко в къщи и след 10-15 дни ще мятаме улиците.

# 79
  • Откъм Варната
Аз излизам към центъра и морската, някой ако иска да дойде при нас звънка

# 80
Момичета,знаете ли дали някъде в аптеките има Пентаксим?А някоя от вас ползвала ли е тази ваксина за децата си ,защото на нас в понеделник ни е първата ваксинация против ДТК и полиото?
В Марешки ги има но с поръчка.. чакаш да ги доставят от склада им ден-два
Благодаря .Виждам,че и ти си родила малко след мен .Къде роди ?При Танев ли?Моята Преслава се роди на 15.02  и се наложи секцио ,беше ужасно .
При Танев.. и аз минах през ужасно раждане но бебчо вече е добре.. Препоръчвам доктора и ВИП-а на бременните..  ти от кой квартал си и при кой педиатър?
Подкрепям бейбито за Мустела.. много съм доволна.Ники има суха кожа и минах през други мазила. сега сме на мустела обикновенната серия и също му действа идеално.. С олио вече не мажа че той се обрина от мазното явно.

# 81
sea woman препоръчвам ти първо да пробваш с балсама на доктор тайс.Според мен действа по-добре от мустелата специално за личицето на Марти Naughty.В 9 го намазах само от кръста надоло/с мустелата де/ за да преценя,т.е да сравня накъде отиват работите.Май действа,щото има разлика от там дето не съм мазала Thinking.Стискайте палци да ни мине ooooh!.За обиколниците нищо не казвате newsm78

# 82

А и аз съм там наблизо  Mr. Green

Kalima, ще ти звънна някой път да излезем заедно. Ние с Коко сме излизали няколко пъти с таткото в морска градина.  Simple Smile

# 83
  • Варна
и ние ще излизаме, вероятно към морската, Калинче ще ти звънна  Peace

# 84
Здравейте ако на някотй му се разхожда с мен в Цветния или около него да свирка.Аз излизам след има няма 1 час и си търся компания че сама ми е много тъпо.Телефон 0889 945 982.Отговаря мама Меги.

Здрасти Меги, късно видях че си търсиш компания за разходка.  Grinning

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 13:46 от toni6a

# 85
За суха кожа освен балсама на д-р Тайс ( Нахткерценбалсам ) използвам и един български. Казва се Еудермол - казаха ми, че е от същия тип козметика като Нахткерцен на д-р Тайс, т.е. пречистени, без оцветители, ароматизатори и т.н. и е за много суха кожа. Става и за бебета и за големи. Мажа бебо с него и съм доволна. Сега имам намерение да започна да мажа и каката с него, че й е нещо доста суха кожата. И съвсем не е скъпо - само 2,60 лв.

Днес духа доста, но излязохме сутринта. Сега се прибрахме. КалиМа като решиш другата седмица разходка към лятно Тракия, свиркай. А градинката наистина е добре - с люлки, пързалки, катерушки и най-хубавото - с барче за мамите. Ами така де - и хАсан човек!

# 86
ние се прибрахме успешно. на вратата ни вече може да пише сем.скитникови. закупихме си мечтаната чесалка за бъдещи зъби-мъничка, простичка, без красоти, но се събира в малката устичка без грешка. имам пришка на дясното ходило отдолу - атестат, че съм ходила като пехотинец. за утре не знам дали ще ми е минало. лека нощ на всички бебоци и съсипани от разходки мами.  Sunglasses

# 87
  • USA
Здравейте варненски мами,
Децата ми ще прекарат лятната ваканция при баба си във Варна.Дъщеря ми много обича да танцува и ми се иска да я запишат на балет или танци докато е там.Тя е почти на 6 год.
Интересува ме някоя мама води ли си момиченцето на такива уроци,къде и как е организирано,по колко часа на седмица и най-вече дали има класове през лятото?
Благодаря!

# 88
  • Варна
днес в 12:00 среща на Аквариума!
ако има желаещи, там ще окупираме барчето Peace

# 89
там съм! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт