С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 447
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Отписването от темата става само през дeсктопверсията, през мобилната не може. Като получите известие за нови отговори, не отваряте темата, а отдясно има кошче кликнете върху него. Спира известяването, но след това не влизате повече в темата. Ако пак влезето дори след месеци, Известията/Нови отговори отново се включват и трябва наново да ги изключите.

# 196
Благодаря ви много!

# 197
Подразниха ме дупките в поничките с плодов пълнеж (Кауфланд) направени с цел да се вижда пълнежа,за да не се объркат с други понички. Чак пък такава прецизност! Laughing Ненужна префърцунена градска глезотия! Laughing

# 198
Подразниха ме дупките в поничките с плодов пълнеж (Кауфланд) направени с цел да се вижда пълнежа,за да не се объркат с други понички. Чак пък такава прецизност! Laughing Ненужна префърцунена градска глезотия! Laughing

По принцип поничките се пълнят с пош, след като се изпекат, и остава дупчица на това място и се вижда пълнежа. Да не би да е това?

# 199

По принцип поничките се пълнят с пош, след като се изпекат, и остава дупчица на това място и се вижда пълнежа. Да не би да е това?
Вероятно е така,както казвате – след като се изпекат. От и около дупката има мъничко от пълнежа (ягодов). Някой майстор сладкар да каже...

# 200
  • Countryside
Пиратките по празниците и мен ме дразнят. Преди 20г обаче беше като на война, нон-стоп гърмят, чак навън пушаци като на бойно поле, за сравнение с тогава, сега се ядва. Радвам се, че забраниха. Заря нямам против, но пиратки, да. И имам, кученце, и да, стресира се много горкото.

Доколкото знам и аз, поничките се пълнят след като са готови и няма как да нямат дупка, еклерите също? Или е нещо друго?

Относно намесата при тормоз/бой на деца имах предвид нещо да направят, да извикат, да сигнализират учител, да отвлекат вниманието някак, а не да ги разтървават с цената на живота си. А ако тормозеното дете е приятел на твоето? Просто, да седиш, а пред теб да унижават и/или бият човек(или животно) е почти толкова бездушно, колкото и да го тормозиш.

# 201
Пиратките по празниците и мен ме дразнят. Преди 20г обаче беше като на война, нон-стоп гърмят, чак навън пушаци като на бойно поле, за сравнение с тогава, сега се ядва. Радвам се, че забраниха. Заря нямам против, но пиратки, да.

Едно време и с пистолети се стреляше. Който е живял в близост до военни блокове, помни.
Даже май имаше смъртен случай на отклонил се куршум, попаднал в човек през прозореца?

# 202
Хора, които много държат да ползват касата за самообслужване, но нямат идея как и бавят 10 човека след себе си.

# 203
Вместо да се дразните, помогнете на тези, които се затрудняват. Как да се научат да ползват такава каса, ако не им се покаже? Дразнят ме такива изказвания. Никой не се е родил научен и малко емпатия и помощ към другия никому не е навредила.

# 204
Дразнят ме проститите и несъобразителни хора. Сутринта един ексемпляр в 6.30 писа във вайбър групата на ЕС, че искал да си сменя водомера. Е по принцип съм я мютнала тази група, но се е активирала явно. И погледнах, защото се стреснах предвид ранния час и че нещо е станало или някой има нужда от помощ, а тоя моля ти се станал и решил, че ще си сменя водомера и иска да правим групови поръчки  и простотии в 6.30 беше тъмно на вън. Толкова ли не можеш да прецениш, че има 80 човека в чата и има хора които може да не са си изключили звука и спят. Има работни часове за такава комуникация. За това се иска малко повече мозъчни клетки от това да ядеш и с...ш. С такива идиоти живея в затворен комплекс.

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 22:35 от mauigirl

# 205
  • Glasgow
Откак се е стъмнило се "наслаждавам" на пиротехники, в UK празнуват нощта на Guy Fawkes, щото в 17век опитали да убият краля и подпалят парламента. И как се празнува - с пиротехника🤦🏻‍♀️така и не знам кое точно празнуват, че е осуетено или самия замисъл 🤣то поне да беше красиво, да се разтваряха фойерверки, а то вали, само гърмят.Дразнят ме, защото всяка година предупреждават как се отразява  на деца със специални нужди, на животни, но не, гърмят си.

# 206
Вместо да се дразните, помогнете на тези, които се затрудняват. Как да се научат да ползват такава каса, ако не им се покаже? Дразнят ме такива изказвания. Никой не се е родил научен и малко емпатия и помощ към другия никому не е навредила.

Не става въпрос за това. Става въпрос, че масово ги мързи да четат какво са си взели от щанда. Съответно като отидат на касата и маркират грешен продукт, касата естествено може да блокира. Това е най-честата причина за блокаж - някой си е взел нещо, маркира грешно, грамажът не отговаря, касата блокира и се почва едно оглеждане, цъкане с език, суетене. Друг клиент няма как да помогне дори да знае каква е грешката, защото само касиер може да отблокира касата.

# 207
На мен с детето ми се случи да взема едни понички в Кауфланд, но изобщо и не съм погледнала с каква поръска са били в бързината. На касите за самообслужване маркирах грешното (явно по грамажа го отчете), защото имаше две съвсем еднакви поръски с шоколад и още нещо, които на картинка изглеждаха еднакво. При мен веднага дойде касиер и не е чакала опашката нас, но на всеки може да се случи неволно в бързане, особено с деца.
Мен ме дразнят хора, които се предреждат на каси за самообслужване, както и ходят на тях с пълна количка.

# 208
Да, на всеки може да се случи. Особено в началото като ги пуснаха и имаше някои неща, които не бяха изчистили - например в някои магазини на екрана на касата не виждаш цялото име на продукта и не е сигурно какво точно маркираш.
Също наистина не са подходящи за хора с големи, пълни колички. Самите везни на касите не побират толкова и не могат да отчетат коректно грамажа на всичко - и разбира се, касата пак блокира.

Горното го написах, защото съвсем наскоро в Кауфланд чаках 10 минути, за да мина с една малка бутилка вода през каса за самообслужване в 8:10 сутринта. Макар че имаше служителка, която помагаше, всички успяваха по някакъв начин пак и пак да блокират касите и в крайна сметка се отказах и си тръгнах без нищо.

# 209
В Кауфланд влизам не повече от 3 пъти годишно, но съм останала с впечатлението, че има вариант да се купи вода от другите малки търговски обекти, които са в сградата, но не вътре в самия Кауфланд. Е, цените са сигурно различни.

Общи условия

Активация на акаунт