С какво ви дразнят хората? - тема №3

• 39 368
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Дразнещото е да се бъркаш в живота на други хора. Всички имат достъп до информацията за наднормено тегло, не сме я измислили ние тука Simple Smile. По-младите даже сигурно ни се смеят с тия гугъл сърчове Simple Smile. Навирането в очите на другите е досадно.

# 391
Имам една такава позната, супер/болезнено слаба и не пропуска да намекне, колко е зависена и над другите, защото били "дебели".
Под дебели се разбира с нормално тегло или малко над.
С наистина закръглени тя просто не общува, освен за пари. Simple Smile

Аз навремето се опитах да и обесня, че е
по-добре 2-5 кг над "идеалното" тегло, отколкото 2-5 под.
От здравословна гледна точка.
ама, няма смисъл, когато това ти е едно от малкото "положителни" качества ( да си слаба ...) трябва да проявим търпение
може би, или по-скоро - не,
аз вече май не

# 392
Ха, нека се изясни какво значи диета май-напред Simple Smile
Никой никога не е препоръчвал специални диети за деца, препоръчва се режим на хранене.
Не съм съвсем съгласна — има много родители, които прехвърлят своите комплекси върху децата и от малки им внушават чувство за вина за изяденото. И съвсем няма значение дали детето е с нормално тегло или не.

Една моя приятелка и нейната майка са точно такъв пример. Момичето от малка се занимаваше с танци, винаги е било слабо. И за всеки изяден допълнителен сладък залък майка ѝ винаги ѝ се караше

# 393
То за да не каже нещо леля Пенка 😁

# 394
Точно пък за леля Пенка ще ме е грижа, ако детето ми е дебело???  Някакви непонятни за мен твърдения циркулират тук.
Или пък че някой щял да одумва някого за 2 до 5 кила над идеалното тегло... Това е абсурд, говорехме за хипопотами все пак.

# 395
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добре, какво предлагате? Да се сочат с пръст дебелите хора, да се навикват публично, да ги изолираме в лагери за хипопотами, или направо да се избият?

# 396
Стигаме до така "любимото " ми да дефинираме.
Да дефинираме какво се разбира под хипопотам, моля.Smiling Imp

# 397
  • here and now
Ти сериозно ли свързваш качването на килограми след бременност със затлъстяване? Човек, който се интересува от здравето и теглото си няма да чака да му кажеш, че има да сваля. Ще го направи сам.
А такъв, на който не му дреме и денонощно да му дуднеш, че е хипопотам, пак няма да вземе мерки.
Мисля, че много добре разбираш, но държиш да излезеш права.

# 398
Жена 1,60 м, която тежи 80 кг.

# 399

Жена с тегло 80 кила и повече при нормален ръст от 165 см например.

# 400
  • Пловдив
Здрасти! Аз съм кака ви хипопотамка!

# 401
Много, много грозни изказвания прочетох.
Наистина ли майка може да каже на детето си, че е хипопотам?! А тя каква е в този случай щом е родила хипопотам
Отвратена съм! Горките ви деца!

# 402
Ето това е истинска мизогиния – когато една жена нарича друга жена хипопотам само защото има излишни килограми. Това можеше да бъде описано с други, много по-толерантни думи, но докато такава нетактичност съществува в обществото, още дълго ще пишем тук в темата «с какво ви дразнят хората», а жената ще продължава да бъде враг на друга жена. Нямам думи

# 403
ОК, за последен път - ако всички хора виждаха в огледалото, че наддават, и ако това беше достатъчно за да се вземат в ръце, нямаше да има дебели хора.
Да, бе, и за това трябва и да им го натякваме. Rolling Eyes  не става нито с думи, нито с подтикване. Само можеш да нараниш силно човека, когото обичаш. Правила съм тази грешка и ми се иска 100 пъти да си бях прехапала езика. Както трябва да направят всички дървени философи

Имаше една детска приказка, в която се казваше, че лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя.

# 404
Скрит текст:
ОК, за последен път - ако всички хора виждаха в огледалото, че наддават, и ако това беше достатъчно за да се вземат в ръце, нямаше да има дебели хора.
Да, бе, и за това трябва и да им го натякваме. Rolling Eyes  не става нито с думи, нито с подтикване. Само можеш да нараниш силно човека, когото обичаш. Правила съм тази грешка и ми се иска 100 пъти да си бях прехапала езика. Както трябва да направят всички дървени философи

Имаше една детска приказка, в която се казваше, че лоша рана заздравява, лоша дума не се забравя.

О, беше ми любима като малка. Когато гостувах при баба и дядо, все ги карах да ми я разказват.

Общи условия

Активация на акаунт