Първа свещичка духва АПРИЛСКОТО дете, а развълнувана мама се радва от сърце

• 7 730
  • 297
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,
Ние малко се поизгубихме,но нали сме все по трасето...

Искам да попитам какво става с нашата Мецанка???Вече се притеснявам newsm78Не е писала от седмици тук,а за другаде незнам Thinking

По темите:

Ходим хванати за пръстче и се пускаме ,но за малко.
На кърма сме ,но май тук е моментът да питам за меннието ви за Нестле за след 1 г.?Чудя се дали да не го използвам като добавка към следобедни вкусутии от рода на ашуре,грис и некви такива newsm78
Кола нямаме!
Месо ядем само пиле и теле.Пробвахме и заешко,но не беше одобрено.
Сирене-ядем овче
Плодове-без цитруси и ягоди,боровинки и сие

Вчера опитахме и домашен козунак,така че и прясно мляко сме пробвали в храна.Но не сме пили де!

Чйца ядем от великден-жълтъци,а в сладките и с белтък

Галя,честита ви количка   bouquet

Честит рожден дне на Стаско-Шефчето.Да расте здраво и умно момче Hug

Дея и тя ми се губи???

Мимка-какво стана на изпита?

# 61
galiabalq да си я карате с кеф новата количка   Mr. Green

ra4e много му е хубава на Емчо тортата Flutter И верно много каки си има  Wink

tooth Теди днес се обзаведе с осмото си зъбче  Mr. Green tooth

# 62
Здравейте
Най-накрая да се добера до компютър.
Първо да поздравя всички празнуващи през изминалите 2 седмици  bouquet
Благодаря за пожеланията за рожденния ден Heart Eyes
Вече сме си във Варна след кратко пътешествие.Да се похваля,че си имаме 2 нови зъбчета,които излезнаха точно на рожденния ми ден.И в събота ще правим заедно с рожденния ден и прущъпулник GrinningОбикаля апартамента ходейки без да се сети ,че може и да лази
Надявам се скоро пак да пиша Hug

# 63
Честит Рожден Ден на Станимир, Мартин, Тони и Златомир! Здравички и щастливички, умнички и усмихнати!

# 64
  • Boston, MA
Честит Рожден Ден на мъжката бригада Станимир, Тони, Мартин и Златомир! Да растат все такива сладури и да радват околните винаги!

Данче, честит празник, мила!   bouquet Малеее, какви почерпки сте пуснали. Като гладно коте се облизвам...

Честити многобройни поводи на Марти!

Емо сред цветята е като картинка сладък! А на Ивка ще й изям розовите бузки!

Като гледам, и този уикенд няма да правим партито на Дани (още не са оздравели напълно домашните, той си влачи едни сополи, но иначе е добре). Следващия пък може да пътуваме, ако ми разрешат отпуска... и всъщност ще правим купон май чак на 5 май  Shocked - много ли е странно, и най-важното, има ли някое поверие, което да ми забранява?   Laughing

# 65
newsm51 smile3525 newsm51 newsm51 smile3525 newsm51
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДНЕС И СПЕЦИАЛНО НА ШЕФЧО! ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, МИЛИ ДЕЦА!

ЗА МАМА ДАНЧЕ С МНОГО ЛиБОф!!!!

# 66
  • София
Здравейте, милички!
Радвам се, че се включвам точно на РД-то на Стаско!Няма да ползвам емотикони, че ми е бъгясал компа и ме изхвърля-Данче, много, много здраве, късмет и щастливо детство на малкото ти слънчице!
Нашите перипетии продължават-излекувахме пневмонията,но Т пак се появява от време на време. Продължаваме с ходенето по лекари засега. Давид се чувства добре, освен когато е с Т-тогава е простоооо.....
Пращам ви много целувки и до скоро!

# 67
Набързо мятам линк към снимките ми от Рождения ден на Стаско, в Борисовата градина.
отивам да къпя детето, че е като прасчоооооо!http://www.snimka.bg/album.php?album_id=51513

# 68
  • Boston, MA
Вдъхнових се от на Смини лалетата, и - да не видя нещо  Mr. Green:

За Данчето и Скарлет:

# 69
Честит Рожден Ден на Стаси, Тони, Марти и Златето! и на всички, които пропуснах в предните няколко дни   bouquet  bouquet

аз все повече нямам време за компа...Радост от няколко дни е в писклив период - по цял ден пищи ли пищи и все повече внимание изисква - с Драго вече й викаме КМЕТИЦАТА......хахахахах

# 70
на стаско тортата шоколадова ли беше?

# 71
Вдъхнових се от на Смини лалетата, и - да не видя нещо  Mr. Green:

под секрет - на Данчето са й любими  Laughing Mr. Green Blush

# 72
Честито на празнуващите и празнувалите тези дни и целувки на всички Heart Eyes
Аз също качвам снимките от Рождения Ден на Шефчо, само се извинявам, че са в друг албум, но не бях видяла, че Аги е направила вече, та засега там, пък като ми остане време ще ги преместя...

# 73
  • Boston, MA
Сладури, беееее!

Стаско гледа малко сърдито на снимките на Аги, отивам да гледам на Деси.  Laughing

# 74
  • София
Ей, страхотно сте си изкарали - Данче, страшна идея беше това!

И аз се чудя за Мецанка - Жени май имаше връзка с нея!

Цвети, можеш да използваш млякото за направя на разни неща, само мисля, че нетрябва да се вари!

Общи условия

Активация на акаунт