Отговори
# 45
Не съм чела цялата тема, ама като гледам, добре си започнал с името. Сега остава да си смениш пола или поне да станеш небинарен, и ръстът ти няма да е никакъв проблем. Аз имам много лоша стойка, прегърбвам се, защото си мислех, че съм прекалено висока. Ти с ръст 1.60 ще си чудесна жена.

# 46
И тъй не разбрах защо не насочваш усилията си към по-пълничките жени?

# 47
Вече съм писала многократно, че един он най- успешните и обожавани от учениците преподаватели на дъщеря ми, беше 150 и нещо.
Женен с дете, а може би вече и с повече.
Но:
Труд, интелект, образование, душа.

Явно авторът ни праща за зелен хайвер: да седне и да работи върху грамотност, образование, спорт и т.н.
Да, при равни други условия, високи и стройни мъже може би биха били предпочетен,
Но, той ако докара другите неща до прилично ниво - вече проблемите, които сега го тормозят, ще са избледнели.

# 48
Вече съм писала многократно, че един он най- успешните и обожавани от учениците преподаватели на дъщеря ми, беше 150 и нещо.
Женен с дете, а може би вече и с повече.

Но:
Труд, интелект, образование, душа.

Едно към едно с класния на дъщеря ми.
Уникален човек, учител, педагог на първо място. Единствената разлика е, че не е женен, но едва ли ръста му е проблема. Човекът е с доста добро самочувствие и напълно основателно. Доколкото съм запозната, има някакво заболяване, та може и това да е причината.

Към автора : всичко е в главата, моето момче. Ако не се приемаш ти самият такъв, какъвто си, винаги ще си с това пораженческо мислене. Смени гледната точка. Начинът, по който възприемаш себе си, така те възприемат и другите. Изпращай позитивни вайбове, и това и ще получиш от хората, от жените.

# 49
Ефектните момичета си търсят ефектни мъже, нормално.
Да се стремиш към такива момичета, когато осъзнаваш, че не можеш да предложиш това, което те търсят е загуба на време. Огледай се. Със сигурност ще видиш момичета, което не са ефектни, не се радват на популярност сред мъжете, но също имат чувства е мечтаят за това някой да ги забележи и оцени. Красотата е нещо преходно, днес го има, утре го няма. Душата е тази, която трябва да гледаш, това какъв човек е момичето. И да, да е по-нисичко от теб, ако може.
В "Малкият принц" на Екзюпери, в главата, в която Малкият принц посещава една малка планета,  той разговаря с владетеля й за желанията. И владетелят му казва, че всичките му желания се сбъдват, защото са разумни.

# 50
Не знам колко си нисък или грозен, но правописа и пунктоациятя ти е, като за трето отделение. Направо с мъка се четеш.

# 51
Ефектните момичета си търсят ефектни мъже, нормално.
Да се стремиш към такива момичета, когато осъзнаваш, че не можеш да предложиш това, което те търсят е загуба на време. Огледай се. Със сигурност ще видиш момичета, което не са ефектни, не се радват на популярност сред мъжете, но също имат чувства е мечтаят за това някой да ги забележи и оцени. Красотата е нещо преходно, днес го има, утре го няма. Душата е тази, която трябва да гледаш, това какъв човек е момичето. И да, да е по-нисичко от теб, ако може.
В "Малкият принц" на Екзюпери, в главата, в която Малкият принц посещава една малка планета,  той разговаря с владетеля й за желанията. И владетелят му казва, че всичките му желания се сбъдват, защото са разумни.

Да съм казал някъде, че търся модели! Пределно ясно ми е че заради ръста ми и най грозната няма да ме иска те имат даже повече изисквания и повече опции от всеки мъж дори и   перфектно тяло да направя като съм 1,60 файда  тапа ниска умряла съм

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 14:16 от Aleksandur172

# 52
Ти точно какви опции имаш, че не искаш да се насочиш към жени без опции?

# 53
Не, животните не си говорят за емоции, а наистина избират най-силния.
И все пак сам казваш, че има жени без опции - по-възрастни и грозни.
Ти какво можеш да предложиш на една жена?
Освен емоциите.

# 54
  • София
Авторе, в темата са ти дадени съвсем конкретни съвети какво можеш да промениш. Ти ги отхвърляш и избираш да продължиш да мрънкаш. Какво очакваш от темата?

# 55
Какви са тези подкрепи и комуникации?
Малко трябва да слезеш на земята.
Мъжете търсят жени, които първо да ги заинтригуват с външния си вид и младостта.
Сам казваш, че поради ниския си ръст гам не можеш да се класираш.
Намираш жена, която с външен вид няма кого да впечатли.
Намираш си работа, с която можеш да осигуриш финансова стабилност.
Започваш връзка с такава жена и предлагаш брак, дом и стабилност.

# 56
Според мен ръстът ти е най-малкия проблем.
Ужасно комплексирано и злобно мрънкало си, за това не ти върви.
Цялата енергия която хабиш да се оплакваш, може да инвестираш в спорт, с който да направиш стегнато и оформено тяло, или ум,  с който да направиш парите,  които казваш че привличат жените, въпреки ниския ръст.

# 57
Имам приятел, доста нисък - горе долу на едно ниво сме, а аз съм 162 см, та може и той да е 160 см. Не е красавец. Пълничък е (не нацепен), плешив е. Натръшка един тон мацки (вече им загубих бройката) - ама баш мацки, далеч не жени без опции. Просто има подход и буквално му ходят по гъза.

# 58
Стабилност, внимание, чувствителност. Ако си някой пън, като явно не си мачо, няма да те стигнеш по-далеч от едно питие на бара.

# 59
Авторе, аз съм ниска (155 см),  а мъжът ми е 160 см.
Всичко е в главата ти.
Виж ако искаш обаче моделка на Виктория Сикрет ще ти е доста трудно.
Може и да я спечелиш, ако имаш достатъчно пари в банковата си сметка.

Запявам в общият хор - като се знаеш на какво приличаш, сваляш критериите.
Ако искаш жена, която не би се хванала с теб по никакъв начин се хващаш да работиш и да печелиш пари.

Общи условия

Активация на акаунт