Отговори
# 30
Пич, търсиш само негативното. Лично познавам ниски мъже (не са родени в богати семейства)- имат жени и деца. Познавам и високи мъже, които нямат даже гадже.Не е само до ръст. Да, по-добре е да си висок,никой не го отрича, ама не е най-важното. Понеже ти липсва и си се комплексирал на тази тема, не го виждаш. Том Круз как е станал милионер, в индустрия, в който външният вид е толкова важен? Работи над себе си, бъди образован, с чувство за хумор и най-вече уверен..знам, не става с щракване на пръсти... Но ако имаш това,ще си харесван. Естествено няма да си харесан от всички, кой ли е, но ще си намериш половинката, нали знаеш- за всеки влак има пътници. Успех и не се вглеждай толкова в ръста си, той няма как да се промени, работи над това, което можеш.

# 31
Емоционално опериран, интелектуално ощетен и далеч от физически идеал не е печеливша комбинация. Като не става едното, трябва да се наблегне на друго. Въпреки че първият критерии рядко може да бъде компенсиран, ама знам ли…

Как разбра, че съм емоционално опериран? Значи аз като мъж нямам право да се оплача от нищо, щом се оплаче мъж е емоционално опериран така ли?
Вижте тези снимки

# 32
  • Далечният изток
Аз мъже под 185 не поглеждам.
И какво от това?!
Какво ги интересува всички мъже на света, които са 180 см примерно?!
Така че и теб какво те интересуват жените, които харесват високи? Ти гледай да впечатлиш жена, която харесва ниски мъже или която въобще не се интересува от ръста на мъжа, а не да се мъчиш да впечатлиш всички жени. Това така или иначе няма как да стане.

# 33
  • Пловдив
Сърдиш се, че жените искат високи мъже?
Защо не започнеш да търсиш из по-едрите и закръглени момичета, като имаш предвид, че гепърва напълняват.
Примерно някоя с извивки и 90 килограма, която след като роди дете ще качи още 30. А докато стане на 50 години още 20?

Отговори на това ..........какво би му имало на това момиче , че ти ниският няма да е погледнеш????

Шушляк!

# 34
Ти пускаш теми и после следиш коментарите, за да намериш нещо, което те обижда. Както видяхме в другата тема, дори не е нужно някой да те е обидил наистина или да е казал нещото, което си си помислил, че ти е казал. Ако никой нищо не ти каже, хващаш някой полезен съвет и казваш: "Ама ти с този съвет искаш да ми кажеш, че съм смотан, не ставам за нищо, по-добре да се гръмна", а човекът ти е казал, както в моя случай "Изкарай допълнителни часове при друг инструктор".
Ей така разбра Нарциса, че си емоционално опериран. Основно от тук трябва да започнеш, после да се потрудиш малко върху себе си и на никой няма да му пука колко си висок. Няколко пъти те питаме, ама пак да питам: На колко години си всъщност?

# 35
Да му имам самочувствието на автор/аката, ако не трол, който да раздвижва бг-мамата. Второто е по-вероятно.

# 36
Мъжът ми е 165. Аз 182. Заедно сме от 35 години. Едното ни дете е 165 другото 192. Никой от нас няма намерение да се самоубива.Вашият начин на мислене обижда нас и всички асиметрични двойки под слънцето. Фокусирайте се върху стойностните неща.

# 37
Сърдиш се, че жените искат високи мъже?
Защо не започнеш да търсиш из по-едрите и закръглени момичета, като имаш предвид, че гепърва напълняват.
Примерно някоя с извивки и 90 килограма, която след като роди дете ще качи още 30. А докато стане на 50 години още 20?

Отговори на това ..........какво би му имало на това момиче , че ти ниският няма да е погледнеш????

Шушляк!

Тая ми е найстина любимата тема като я подхванете. Знам една такава и е ниска и се подиграваше с мен и с един приятел тя даже си хвана хубав мъж и май хвана и чужд преди него, но няма значение, та аз височината не мога да променя, но те килограмите могат. Много хубав коз си избрала браво, дано нямаш нисък син, а сина ти да е 1,88 поне висок, че да не го питат такива въпроси жените. Такива сложни и хубави въпроси, а не питаш защо ниска жена иска примерно 1,90 мъж. Пак казвам, ако искаш син дано да е 1,88 поне и да е много красив и желан

До дамата с ниския мъж извинявайте, но вие сте изключение от правилото и не сте под път и на път

# 38
Имам колега висок 1.60, с жена, по-висока от него и три деца. Не позволявай комплексите да провалят живота ти.

# 39
  • Далечният изток
Тоя и книжка ли не може да вземе?!

Що бе, приятел, щото си нисък ли?

# 40
Тоя и книжка ли не може да вземе?!

Що бе, приятел, щото си нисък ли?

Не, лошият изпитващ го скъсал, понеже само се качил на бордюра, тръгнал на ръчна и щял да блъсне някакъв бус. Абе ...

# 41
  • София
Да му имам самочувствието на автор/аката, ако не трол, който да раздвижва бг-мамата. Второто е по-вероятно.
Май натам вървят нещата. Иначе не мога да си обясня толкова неадекватност от пълнолетен човек.

# 42
  • Пловдив
Ако започнеш да харесваш мъже ,вече избора ще бъде твой и няма да имаш проблеми 🤷🤷

# 43
При обичайните човешки организми килограмите трудно се променят.
Това не са холивудски филми.

# 44
Dimitrova160,
добре де, оплака се. Ама човек като се оплаче, вземе, че размисли и над съветите и градивната критика, пък промени нещо в себе си. Не са всички жени красиви, високи, стройни, умни. Намери си еша - скромна, не особено умна, не особено красива и по-ниска от теб. Гаджета по 155-160 см има.
Майка ти е миньонче, а баща ти - среден на ръст. Нормално ти си по средата. Нормално да ти се иска да си поне като баща си, но можеше да си и като майка си. Вярно, че за жена не е чак толкова важно, ако не напира да става стюардеса или модел, но предвид, че родителите ти не са с ръст над 180-190 е нормално да не се тревожат за твоя ръст, ако си като тях, т.е в нормите. Моят познат, на когото бият хормони действително беше с много нисък ръст, под нормата дори за нисък. Лекари след изследвания и наблюдения назначават тези инжекции и хич не са евтини, май към 90 000 годишно излизат и не знам каква част се поема от НЗОК. Тъй като ти си в долната граница на средния ръст никой няма да ти ги предпише. Работи над себе си - отгърни се от комплексите, бъди стилен, елегантен, образовай се, стани добър събеседник и си търси гадже, което да ти прилича.
Огледай се в живота около себе си. Не си ли виждал щастливо женени двойки, а съвсем обикновени хора и физически, и интелектуално, и финансово.

Общи условия

Активация на акаунт