Отговори
# 15
Едно е да четеш за нещо, друго е да го преживееш лично. Ако не ти върви с момичетата, проблемът не е в ръста, а в други дефицити, които ги отблъскват. Ръстът е най-малкият проблем, когато човек има качества. Не виждам причина да се обиждаш от някакви трендове. Аз, като попадна на такива, просто им сипвам с големия черпак. Да, българите са доста комплексирани, и това ясно си личи по съдържанието, което публикуват в социалните мрежи, особено в Тик-ток.

# 16
Човекът си търси гадже, която да харесва такива мъже, и е писал тук по такъв начин, за да я намери. Само като прочета какво и как е написано и просто всичко намирисва много сериозно.

# 17
  • Paris, France
Диего е известен и богат естествено, че ще е харесван.
Значи си разбрал как стоят нещата. Работи да станеш известен и богат и няма да имаш проблеми!

Вярно е по принцип това, което пишеш. Във всички човешки общества мъжете са по-високи от жените с минимум 10 сантиметра, а жените търсим здрав мъж, който да ни закриля, да може да доставя ресурси за поколението и от там предпочитанията ни за по-високи мъже.

Наистина имаш по-малко шансове за топ 10% от момичетата, но тези шансове ги нямат и не особено красивите, дебелите, плешивите, глуповатите момчета, момчетата с видим физически недъг, лоша походка, тикове, говорен дефект, видими белези итн.

Познавам ниски мъже, създали успешни двойки и семейства с много красиви и високи жени. Естествено са били успешни икономически, интересни с нещо и способни. Единият ми дядо беше около твоя ръст, че и по-нисък като остаря и се изгърби, с голям нос като клюн и се беше оженил за красивата ми, зеленоока баба, висока 1.74.

Моят мъж няма 1.80м и синът ми също, но не са имали проблеми да си намират момичета и синът ми е доста харесван и търсен. ОК, не са под 1.70м, но не са и супер високи, та има надежда.

По улиците в парижкия район редовно виждам мъже с твоя ръст и с жени и деца с тях. Особено е впечатляващо по африканските пазари, където мъже с твоя ръст вървят до жени, които са минимум 1.75, често над 1.80 и нащуфирчени на 20см ток.

Съседа срещу нас е (доста) под моя ръст, под 1.65м, женен за жена, висока под 1.60м и с 10 годишно дете. Имал е и други връзки и ниският му брат също е женен.

Тук ниските мъже като установят, че никой не ги иска, се ориентират към Бразилия, друга южноамериканска държава или Африка и си намират много красиви жени. Имаш интернет. Направи си един профил и се запознавай с момичета от цял свят. 100% ще си намериш някоя! Имаш ли пари да я доведеш и гледаш?

Аз не бих излязла с тебе дори да беше 1.95м висок. Отблъсква ме лошото изразяване, женското име, което си избрал и това, че си депресар.
Ник е милионер ѝ е изключение повечето ниски мъже ще си отидат сами без деца и семейство
Разбираш къде е ключа на палатката. Действай! Много високи мъже си отиват без семейства и деца и без да се оплакват. Братът на ММ си е отишъл в средата на 30те. Няма потомство. Бил е към 1.88-1.90 висок. Джефри Епщайн си отиде от този свят като бездетен милиардер.

# 18
Човекът си търси гадже, която да харесва такива мъже, и е писал тук по такъв начин, за да я намери. Само като прочета какво и как е написано и просто всичко намирисва много сериозно.

Никакво гадже не търся в бгмама успокой се. Тук идват големи хора, а не 20 годишни. А, другите коментари въобще не общувам с другия пол, ама въобще и така.

На вас ви е лесно да го кажете ти си оплакваш, несигурен си то се усеща тн, ами да ви светна това, че даден мъж е висок не означава, че не е пълен с комплекси! виж убийците какви са хубави, високи нормални мъже жените ги харесват и така да си видяла нисък смотан убиец? Говорим сериен.

Важна си е височината не се правете. Дори от баба съм чувал някакви неща, а какво става за млади жени и мъже, моля. Коя не иска висок син? Не се чувстват защитени, а пък токчета като сметнеш и то трябва да съм 1,80 поне, а майка ми се подиграва "поне толкова си пораснал" и ми казва, че няма значение нали и тя е ниска и казва, че татко бил нисък човека е 1,70 поне може и повече, а тя има ли 1,50 не знам! Има си проучвания и статистики, че жените искат висок мъж как на бяло казвате черно. До коментара горе няма такава която харесва нисък е освен да е някой известен и богат ще го харесват, или видеата на ричър Кипър в Америка хванали са някой мъж само за пари и мъже се чуди, що връзката не върви ами не знам брат хаха?

Привличането не се купува има едно видео един нисък го направиха пожарникар, милионер и тн пак не го искат

Разбираш къде е ключа на палатката. Действай! Много високи мъже си отиват без семейства и деца и без да се оплакват. Братът на ММ си е отишъл в средата на 30те. Няма потомство. Бил е към 1.88-1.90 висок. Джефри Епщайн си отиде от този свят като бездетен милиардер.

Шегуваш ли се? Има такива видеа на рич купър хванали са си някой мъж, само заради парите не могат да го търпят как диша, пие вода?! Това не е любов, даже не е сделка щото даже и секс сигурно не правят, а ако имат деца какво ще е положението не знам най-много да направи деца от друг и той да ги гледа и тя да го тормози, ама нека да се направя че няма такива случай и че жените са китки, а мъжете сме боклуци.

Това с жени от Бразилия, Африка, или Филипинки е много смешно. Един комик така си намери смъртта. Та, тези жени ако искат нисък мъж повярвай ми ще си намерят имат и те инстаграм / фейсбук не мисля, че ще им е трудност не са допаднали до мен най-много да ме използват да дойдат до Европа примерно и има много случай такива, а за любов и такива с тези райони както казах, ако искат нисък мъж ще си намерят, или богат.

За пари ли е е транзакция в една правилна любовна динамика не си личи, кога се случва тази транзакция и то е когато има привличане най-вероятно. Не са ниски мъжа ти и сина ти или които беше там, аз съм висок колкото петокласник не знам скоро правя 22  нещата не са добре

Наистина имаш по-малко шансове за топ 10% от момичетата, но тези шансове ги нямат и не особено красивите, дебелите, плешивите, глуповатите момчета, момчетата с видим физически недъг, лоша походка, тикове, говорен дефект, видими белези итн.

Къде си видяла някъде да пиша, че чакам жена модел? Мъжете не могат да намерят жена за кафе ти ми лафиш за модели 😭😭😭😭аз на моята красота жена не мога да хвана, тя ще иска и чака най-най и така. Една жена с моята категория знаеш ли колко покани получава сутринт предложения за кафе, срещи всичко всеки ден нови мъже, а аз никакви покани, нито нищо. Скоро време мъжете ще се борят за най-грозната жена от квартала им, ама то си е така вече, а какво остава на тяхната красотата.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 12:29 от Dimitrova160

# 19
Не ръста ти е проблема, а комплексите в главата. Още от темата с книжката избиваш някакви чивии… това не е нормално държание, явно имаш прекалено свободно време.

# 20
  • Далечният изток
Толкова си ограничен и неграмотен, че за мен като жена няма значение метър и двайсе ли си или два метра.
Ако си готин мъж, с чувство за хумор, с цели, амбиции, всяка жена ще иска да е с теб, ама ако си останеш такова ревливо комплексирано магаре, забрави.
Работи върху себе си. Пробвай с психолог за начало.

# 21
Имате шанса да станете първият нисък сериен убиец Joy, щом Ви е толкова важно.
Един мой познат, който дълги години беше дебел, казваше "Знам, че съм дебел и не съм красавец, но печеля жените с интелект и отношение!". Така че вземайте пример! Ще си намерите Вашето момиче. Колкото малки хора съм виждала,веднъж не съм чула да се оплакват. Имат си семейства и деца.

# 22
  • Пловдив
Е...па....стани богат бе. На 22 си ...имаш камара години да се ориентираш и после по Монако с украйнката

# 23
  • София
Да, ниският ръст е проблем.
Ти избираш дали този проблем да бъде водещ или водещо да бъде поведението ти.
Ако срещу мен има страхотен на външен вид мъж, но мрънка като теб, този мъж няма да го погледна втори път.

Ето, и Аида казва същото, но с други думи:
Толкова си ограничен и неграмотен, че за мен като жена няма значение метър и двайсе ли си или два метра.
Ако си готин мъж, с чувство за хумор, с цели, амбиции, всяка жена ще иска да е с теб, ама ако си останеш такова ревливо комплексирано магаре, забрави.
Работи върху себе си. Пробвай с психолог за начало.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 12:17 от milenaka

# 24
Имате шанса да станете първият нисък сериен убиец Joy, щом Ви е толкова важно.
Един мой познат, който дълги години беше дебел, казваше "Знам, че съм дебел и не съм красавец, но печеля жените с интелект и отношение!". Така че вземайте пример! Ще си намерите Вашето момиче. Колкото малки хора съм виждала,веднъж не съм чула да се оплакват. Имат си семейства и деца.

А, ти давай сега идеи къде да се реализира Grinning

# 25
Пукнахте ме с това, че се оплаквам, или че съм неграмотен и такивам колко високи са по зле от мен но имат жени и даже ги сменят, а мен проблема ми е бил, че съм неграмотен и тъп и не знам си какво! Ако иска магистър да бях не мисля, че ще имаше значение след като съм нисък. Разбрахме аз съм виновен, виновен, виновен и още хиляди пъти нашите. Вече ще знам да не се оплаквам никъде аз съм мъж, а мъжете не се оплакват не е мъжко все пак как ще се оплаквам. Ще завърша магистър, ще пиша перфектно, изказ, дикция не знам си какво и направо на жените ще им падат гащите, то нали това с височината е само в моята глава и аз съм шизофреник, сега даже не пиша в форум с хора, а си говоря сам.

Добре вече няма да пиша и да се оплаквам мъжете не се оплакват

Да, ниският ръст е проблем.
Ти избираш дали този проблем да бъде водещ или водещо да бъде поведението ти.
Ако срещу мен има страхотен на външен вид мъж, но мрънка като теб, този мъж няма да го погледна втори път.

Мрън, та Мрън. Не вярвам, че ще го върнеш, но все тая нищо не помага. За бога един красавец дето блъснал едно дете ли какво беше един джеръми го измъкнаха от затвора и е модел и милионер. На красивите всичко им се разминава. Един вид разбрах, че не е важна височината и така добре прави сте вие в минал живот сте били ниски мъже и имате много опит нищо, че под 1,70 не погледжате ама айде

# 26
Брат ми е 165 висок.
Жени бол!
Не смятам ,че е проблем ръста тиако си с правилната.
Има доста ниски жени

# 27
Сърдиш се, че жените искат високи мъже?
Защо не започнеш да търсиш из по-едрите и закръглени момичета, като имаш предвид, че гепърва напълняват.
Примерно някоя с извивки и 90 килограма, която след като роди дете ще качи още 30. А докато стане на 50 години още 20?

# 28
Брат ми е 165 висок.
Жени бол!
Не смятам ,че е проблем ръста тиако си с правилната.
Има доста ниски жени

Брат ви с едни маратонки става 1,70 както и най-вероятно е хубав

# 29
Емоционално опериран, интелектуално ощетен и далеч от физически идеал не е печеливша комбинация. Като не става едното, трябва да се наблегне на друго. Въпреки че първият критерии рядко може да бъде компенсиран, ама знам ли…

Общи условия

Активация на акаунт