Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 676
  • 121
  •   1
Отговори
# 15
На 15-16.10 подадох.
И вие ли сте с електронно връчване?

Да ви кажа честно не знам , наши те документи подадоха от болницата,Обаче май в заявлението писах електрония адрес.
Документи бяха подадени на 20.10

# 16
Нашите документи подадохме на 03.11 и са пристигнали на 04.11 при тях. Дали са попаднали в това заседание?

# 17
  • София
На 15-16.10 подадох.
И вие ли сте с електронно връчване?

Да ви кажа честно не знам , наши те документи подадоха от болницата,Обаче май в заявлението писах електрония адрес.
Документи бяха подадени на 20.10
Няма вариант с електронен адрес, има електронно връчване, с куриер или взимане намясто. Най-вероятно сте с куриер, щом не знаете, това обикновено отнема още няколко дни.

Vicky94, би трябвало да сте в това заседание, тъй като сте подали няколко дни преди него. Докато не обновят сайта няма как да се каже на 100%, но с голяма вероятност е да сте успели

# 18
За получаване на заповед по електронен път се изисква наличие на електронен подпис.

# 19
Да, сега видях, че за обновили информацията в сайта и вече сме със статус "Издадена заповед за финансиране".

# 20
За получаване на заповед по електронен път се изисква наличие на електронен подпис.

Не е така, може както електронен подпис, така и ПИК код от НАП.

# 21
Пухилда, благодаря за корекцията.
Имах предвид, че не ги пращат директно по имейл.
От моята клиника настояваха да посоча получаване с куриер, било най-удобно според тях. На мен с електронно връчване ми е най-удобно и май най-бързо се случва.

# 22
От моята клиника настояваха да посоча получаване с куриер, било най-удобно според тях. На мен с електронно връчване ми е най-удобно и май най-бързо се случва.

Ами аз Сигурно ще ходя утре в София , да взема заповед и направо да си я откарам в болница,защото нямам пик и подпис.Честито момичета, дано във всеки един дом скоро да тропат малки крачета 🤎

# 23
  • София
Поне се обади първо по телефона да ги питаш, защото шансът да си заявила взимане на място, не е голям, щом не знаеш да си попълнила това.

# 24

О, да, така е. По имейл се получава само нотификация, че имаш съобщение в Системата за сигурно електронно връчване. Така беше при мен. Трябва да влезеш там, за да изтеглиш заповедта.

Все още се чудя как от клиниката предпочитат доставка с куриер. В ерата на Интернет, да се губят няколко дни в изпращане на хартия по куриер.. За някои момичета е важно да се започне процедурата веднага.

# 25
Поне се обади първо по телефона да ги питаш, защото шансът да си заявила взимане на място, не е голям, щом не знаеш да си попълнила това.

Обадих се в клиниката, при мен посочено взимане на место

# 26
Здравейте, за повторно кандидатстване по мъжки фактор, ни казаха, че ще минем със старите спермограми, но трябва ново становище от уролог и ново АМХ. Това така ли е? Преди три месеца кандидатствахме за първи път. Най-вече ме интересува становището от уролог

Последна редакция: вт, 02 дек 2025, 17:05 от Avi_

# 27
АМХто има давност 6 месеца, може би е минал този срок и затова изискват ново.

Аз имам също въпрос за АМХ - трябва документа да е с печат от лабораторията или с някакъв подпис също?

# 28
С печат и подпис ми го дадоха на мен от лабораторията.

АМХто има давност 6 месеца, може би е минал този срок и затова изискват ново.

Аз имам също въпрос за АМХ - трябва документа да е с печат от лабораторията или с някакъв подпис също?

# 29
Подпис на лаборантката на смята, или който в там на регистратура и бие печата, или нещо специално?

Общи условия

Активация на акаунт