Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 3 669
  • 121
  •   2
Отговори
# 30
На регистратура ми го разпечатаха, подписаха и подпечатоха.

# 31
  • София
АМХто има давност 6 месеца, може би е минал този срок и затова изискват ново.

Аз имам също въпрос за АМХ - трябва документа да е с печат от лабораторията или с някакъв подпис също?

Обикновено го пускам в лабораторията на клиниката и те си го пралат към комплекта документи. Ако е необходимо си слагат подпис и печат, но нямам спомен дали е имало.

# 32
Да. Но по-странно ми е за новото становище от уролог. Хем със старите спермограми, хем ново становище? Това така ли е?

АМХто има давност 6 месеца, може би е минал този срок и затова изискват ново.

Аз имам също въпрос за АМХ - трябва документа да е с печат от лабораторията или с някакъв подпис също?

# 33
Здравейте, ☺
Кога заседават този месец?

# 34
Здравейте, ☺
Здравейте и аз се чудя същото. Преди 2 дни получих имейл, че са приели документите . Миналия месец мисля че е било още в началото към средата на месеца .. някой дали има информация как ще се процедира този месец ?

# 35
Здравейте, ☺
Здравейте и аз се чудя същото. Преди 2 дни получих имейл, че са приели документите . Миналия месец мисля че е било още в началото към средата на месеца .. някой дали има информация как ще се процедира този месец ?

На 11.11 бяха приети нашите документи, обаче все още не сме поличили отговор. Предполага, че и нашите документи ще бъдат прегледани този месец.
Утре ще звънна да попитам за дата

# 36
Здравейте,
Като подавах документите на 12.11, ми казаха,  че ноември са заседавали по-рано, но декември май щели да го направят по-късно (каквото и да рече това). Но дамата ми обърна внимание,  че всичко ще се случи навреме, с цел да приключат преди празниците, нали са държавни служители. Така че, предполагам заседанието ще е идната седмица. Щом ще звъните днес, моля споделете какво са казали, за да не звъним и ние да ги изнервяме излишно 😀

Здравейте, ☺

На 11.11 бяха приети нашите документи, обаче все още не сме поличили отговор. Предполага, че и нашите документи ще бъдат прегледани този месец.

# 37
Здравейте,
Като подавах документите на 12.11, ми казаха,  че ноември са заседавали по-рано, но декември май щели да го направят по-късно (каквото и да рече това). Но дамата ми обърна внимание,  че всичко ще се случи навреме, с цел да приключат преди празниците, нали са държавни служители. Така че, предполагам заседанието ще е идната седмица. Щом ще звъните днес, моля споделете какво са казали, за да не звъним и ние да ги изнервяме излишно 😀

Здравейте, ☺

Здравейте, днес между 14:00 и 16:00 звънях може би 10–15 пъти, но за съжаление не успях да се свържа. В понеделник ще опитам отново. 🤦🏻♀

# 38
Момичета, освен епикризите от трансферите и оригиналните заповеди, трябват ли ми други документи от старата клиника при подаване на документи чрез нова клиника?

# 39
  • София
Накой запознат ли е как се сменя лекар в същата клиника? Т.е. имаме заповед за конкретна клиника,но искам да сменя лекаря. Можем ли? Трябва ли да подавам нещо към ЦАР?

# 40
В заповедта е посочено само лечебното заведение. Ако искате да смените лекаря, трябва да коментирате с клиниката. Не е нужно нищо да пращате към ЦАР.

# 41
Здравейте,
Днес успешно се чух с дамата, която каза: "Заседават, информация на сайта ще бъде качена до края на следващата седмица."

Реших да не досаждам с повече въпроси. Надявам се да не е в последния момент това качване на информацията и да не се търчи предпразнично, но да видим.

# 42
Здравейте момичета, някоя може ли да ми обясни как се удължава заповед?

# 43
Здравейте,
Нова съм тук и този месец подадохме документи, но мисля че ще сме на заседанието през януари
Няой знае ли през колко време обновяват информацията в сайта на ЦАР, тъй като последно е било 01.12

# 44
Здравейте,
Нова съм тук и този месец подадохме документи, но мисля че ще сме на заседанието през януари
Няой знае ли през колко време обновяват информацията в сайта на ЦАР, тъй като последно е било 01.12

Обикновенно я сменяват след заседанието, което е веднъж на месец.

Общи условия

Активация на акаунт