За добавки и за мъжа, и за жената си взех книгата Всичко започва с яйцето. Там има препоръки и за други неща. Също четох в интернет и питах чатgpt и пием по 2 шепи с добавки 😅 не мога да кажа за ефект, преди първата стимулация вече пиех някои, скоро предстои втора и ще видим. Всичко е доста индивидуално от месец до месец и зависи какви проблеми имате и какво очаквате да помогнат. Чувала съм спорни мнения за резултати от добавките. Аз ги пия, за да имам по-качествени яйцеклетки и да се чувствам по-добре и да съм по-здрава.
За мъжете това, което знам освен добавки е 3 месеца преди трансфер без сауна и много горещи вани и душове. Да няма претопляне общо взето в тази зона, по възможност по-широко бельо, без алкохол и наркотици и цялостно здравословен начин на живот.
-Има ли такива от вас, които ще правят предварителна подготовка преди процедурата - визирам специални добавки?
-Правили ли сте/ ще правите ли изследвания за тромбофилия? Докторката ми препоръча да се изследвам, но се колебая дали да пусна стандартен или разширен пакет.
-При двойките с мъжки фактор - има ли нещо, което са препоръчали на мъжете ви за оптимални резултати преди процедурата?
Благодаря на всеки отзовал се!