Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 5 588
  • 195
  •   1
Отговори
# 165
И ние имаме заповед 😊😊😊

# 166
И аз съм одобрена момичета😊успеххх на всички ни🥰

# 167
И ние сме одобрени! Стискам палци на всички ❤️

# 168
успеехх❣️

# 169
Успех на всичкии❣️
Само да попитам някоя от вас чака ли я по пощата?
Защото аз съм написала, че искам по пощата да я получа
Знаете ли горе долу колко време отнема получааването по пощата?

# 170
Здравейте ,

Миналия вторник 20.01 подадох документи за кандидатстване на място в центъра , като ми дадоха входящ номер . Сега виждам че страницата е обновена в петък , но ми излиза Няма намерени резултати! Нормално ли е ,според вас ?

# 171
Здравейте ,

Миналия вторник 20.01 подадох документи за кандидатстване на място в центъра , като ми дадоха входящ номер . Сега виждам че страницата е обновена в петък , но ми излиза Няма намерени резултати! Нормално ли е ,според вас ?

На следващото обновяване, би трябвало вече да ви излиза "прието заявление"

# 172
Има ли момичета, които са от Варна или клиниката, която са избрали да е във Варна?

# 173
Точица, аз съм от Варна, но правя процедурите в София.
Ако с нещо мога да помогна пиши на лични, за да не разводняваме темата.

# 174
Има ли момичета, които са от Варна или клиниката, която са избрали да е във Варна?

Аз също съм от Варна и във Варна правя и ще правя процедурите.

# 175

Къде ще я правите? Т.к аз съм при Емин в Нова Радост и чувам много разнопосочни мнения?

# 176
Имам въпроси, които са малко извън темата, но тъй като всички тук сме в подобна ситуацията смятам, че е отговорите могат да бъдат полезни не само на мен:

-Има ли такива от вас, които ще правят предварителна подготовка преди процедурата - визирам специални добавки?
-Правили ли сте/ ще правите ли изследвания за тромбофилия? Докторката ми препоръча да се изследвам, но се колебая дали да пусна стандартен или разширен пакет.
-При двойките с мъжки фактор - има ли нещо, което са препоръчали на мъжете ви за оптимални резултати преди процедурата?
  Благодаря на всеки отзовал се!

# 177
Здравейте момичета от ЦАР ми казаха , че още вчера заповедите са изпратени на получателите , но моята още не е пристигнала очаквам я да дойде в пощата...
Вие вашите получихте ли ги? 🍀

# 178

Къде ще я правите? Т.к аз съм при Емин в Нова Радост и чувам много разнопосочни мнения?

Немога да изкажа мнение, ние сме се доверили на МЦАР Варна и доц. Кисьов 🤗, разбирасе мисля че е най-важно как усещаш специалиста и екипа на който се доверяваш, ако ти дава отговори, спокойствие и нещата вървят лека полека това е твоя човек. Прекарваме доста време по тези клиники и за мен това е важно, естествено освен да вдъхват доверие са необходими и качествени резултати, но срещайки добро отношение нещата вървят една идея по-гладко 🤞
Здравейте момичета от ЦАР ми казаха , че още вчера заповедите са изпратени на получателите , но моята още не е пристигнала очаквам я да дойде в пощата...
Аз получих днес в Еконт.

# 179

Моята е пристигнала днес по Еконт

Общи условия

Активация на акаунт