Център за асистирана репродукция (ЦАР) 40

• 5 659
  • 198
  •   3
Отговори
# 195
В Геника -  Вродени тромбофилии - Разширен Панел 4 „Кръвосъсирване, фибринолиза и витамини“. Не съм сигурна дали е най-разширения пакет, но след като видяха резултатите със 7 точки под линия от лабораторията, лекарите не са искали да правя още изследвания, свързани с това 😅

Благодаря за информацията! В коя лаборатория пуснахте пакета за тромбофилия и колко от показателите включваше?

Тромбофилия според мен е добре да се направи, аз направих разширен пакет. Излезнаха проблеми и от там и ще се наложи лечение след трансфер. А и като си говоря с познати доста са в сходна ситуация и е често срещано. Ако финансите не са проблем - бих препоръчала разширената, за да се знае и да има спокойствие. 

За добавки и за мъжа, и за жената си взех книгата Всичко започва с яйцето. Там има препоръки и за други неща. Също четох в интернет и питах чатgpt и пием по 2 шепи с добавки 😅 не мога да кажа за ефект, преди първата стимулация вече пиех някои, скоро предстои втора и ще видим. Всичко е доста индивидуално от месец до месец и зависи какви проблеми имате и какво очаквате да помогнат. Чувала съм спорни мнения за резултати от добавките. Аз ги пия, за да имам по-качествени яйцеклетки и да се чувствам по-добре и да съм по-здрава.

За мъжете това, което знам освен добавки е 3 месеца преди трансфер без сауна и много горещи вани и душове. Да няма претопляне общо взето в тази зона, по възможност по-широко бельо, без алкохол и наркотици и цялостно здравословен начин на живот.

Имам въпроси, които са малко извън темата, но тъй като всички тук сме в подобна ситуацията смятам, че е отговорите могат да бъдат полезни не само на мен:

-Има ли такива от вас, които ще правят предварителна подготовка преди процедурата - визирам специални добавки?
-Правили ли сте/ ще правите ли изследвания за тромбофилия? Докторката ми препоръча да се изследвам, но се колебая дали да пусна стандартен или разширен пакет.
-При двойките с мъжки фактор - има ли нещо, което са препоръчали на мъжете ви за оптимални резултати преди процедурата?
  Благодаря на всеки отзовал се!

# 196
Привет Simple Smile Обръщам се към тези, чийто документи са подадени към ЦАР от репродуктивната клиника. Колко време отне докато получите входящ номер? Ние чакаме вече седмица.

# 197
Привет Simple Smile Обръщам се към тези, чийто документи са подадени към ЦАР от репродуктивната клиника. Колко време отне докато получите входящ номер? Ние чакаме вече седмица.

Чаках една седмица. Точно на 7 ден ми се обадиха от клиниката и казаха входящ номер.
Обадете се Вие. По някога така процедират.

# 198

Нашите документи също бяха изпратени чрез клиниката, но при попълването на документите бях написала имейла си и на следващия ден след като ЦАР са ги получили ми пуснаха имейл с входящия номер.

Общи условия

Активация на акаунт