BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 885
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 195
Елена завалийката, сега изкарва нещата все едно драмата на Сияна е причината да изглеждат зли, а не че те са си такива.

# 196
Какво е станало с Давид, че пропуснах?

# 197
Да тия до преди малко от нищо не ги беше срам и те застават зад думите си, ама чакай сега тука 15 минути да се пообясняваме как не са ни разбрали съвсем добре. А и то всичко беше на майтап така или иначе...

# 198
Нещо ми идва много сълзлив този епизод - ще пропусна. Ще ви изчера утре. Приятно доглеждане на всички.

# 199
Давид сподели, че също е бил жертва на сексуален тормоз Sad

# 200
Насилила го някаква кака. Гадно е, щом не е било по негово желание и е бил още по-малък. Душица. Heart

# 201
Стоянов добре ли е 😂😂😂

# 202
Стоянов си пийна и се разприказва.

# 203
Айде сега всеки ще се бори да се изкара най-голяма жертва.

# 204
Този Стоянов е такъв лицемер, направо нямам думи… Ако Сияна не беше разказала историята си, той щеше да продължава да стои при Иван и да злослови срещу нея.

# 205
Стоянов ми пада с всеки изминал епизод все по-долу в класацията. Твърде голям нарцис. Дори и сега се опитва да го завърти към себе си. Вместо да я подкрепи. Ужас.

Бягай далече от такива...

# 206
Айде сега пък Калин ревнува Давид…абе май вярно им пускат някакъв газ на тези хора, какво им става 😂

# 207
  • София
Бебо на Беба ни се видя направо…най-неревящия човек на света! 🤣 Не мисля, че сме виждали толкова реване до сега.

# 208
Айде сега пък Калин ревнува Давид…абе май вярно им пускат някакъв газ на тези хора, какво им става 😂
Калин дърпа Давид към себе си, а Стоянов Сияна. Какво толкова има да си поговорят двамата за малко…

# 209
Не, не ревнува Калин, а много добре усеща как Сиана почва да го врътка Давид. Знае, че той ще е финалист и се върти около него и по линия - братя по съдба. А и да дразни Стоянов, ето изгони го да кажела нещо тайно на Давид. Хитра маймунка е тази мома. И ме навежда на мисълта истина ли е всичко споделено досега?

Общи условия

Активация на акаунт