BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 908
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви! Ми то в мозъка на Иван май е гладко.
И аз така разбрах, ама си викам , това не е възможно. Толкоз врякане , щото някой не е номиниран, чак гнус. И не разбрах Стоянов с какво е виновен.
   Сафито е симпатично момиче,  ама как го търпи тоя Стефан, не знам.

# 661
Аз ще съм доволна и от напускането на Дъртия П*ъдльо , понеже е хитрак и може да завърти къщата за да не е номиниран на следващите номинации. Сега е удобен момент за отстрелването му. Симпатиите ми към абсолютния ми фаворит Давид отслабват , под влиянието на Калин. Все повече клоня към Котов. За Котов , ако ще влиза в политиката , е много добър тренинг , да научи как се общува със слабоумни

# 662
  • Между гори и планини
Външният вид, както видяхме със Стоянов - лъже.
Съжалявам, но най - големият комплимент за един човек е партньорът до него. С партньор като Каспър, какъв извод да си правя за Сафито? Господ е събирач и за всеки влак си има пътници. Щом си го харесва, явно има засилено майчино чувство, то иначе такъв ревльо издържа ли се?

# 663
И аз влязох в профила на Духчо, че ми стана любопитно да видя жената, за която се леят тези реки от сълзи.

Ами, нищо особено, нормално момиче, явно си я обича и за него е богиня, но за мен неговото поведение не е нормално.

Отстрани изглежда като обсебен, все едно е в някакъв Сафи култ и я стъпи накриво, я ще го пребият с камъни.

Ако ББ сега вкара Сафчето, ще избие рибата, Духчо съвсем ще пресъхне и не знам кой по-напред ще прегръща и кой ще превали да го успокоява.

П.П. ако и в живота така лесно се разчувства за всичко и реве, аз лично не бих могла да го възприема насериозно, какво остава 8 години да съм с него.

# 664
Ох , представям си на опашка в магазин, някой прережда Сафито и тоя почва да еди сълзи и сАполи ,как може така да се държи някой с нея?!

# 665
Съжалявам и си връщам казаното за Иван от последното ми мнение. Няма шанс този австралопитек да се реабилитира по какъвто и да е начин. Погълнат е от злоба и завист, а вчера беше черешката на тортата със затапката да е сиамски близнак със своя поданик. Първо Брадъра яко го подигра с превръщането му в Стиван, а след това изкара и късата клечка с единственото отрицателно обаждане от телефона. Почувства се супер **ебан и подигран, та затова си показа магариите и се нахвърли отново на Сияна и Стоянов. Наистина явно всява страх у тях щом никой не смее да му отговори подобаващо, само Мина което е тревожно и за неговата агресия и за тормоза който причинява на другите. Разочарован съм от номинацията на Давид срещу Котов и Стоянов ама си личи, че това чисто детенце го омърсиха в това предаване, че той не знае вече къде се намира.Впиването на Калин в него е супер притеснително, та тираджията се изявява като повече от баща дори за има-няма 2 месеца. Не му позволява да си изразява собственото мнение, да общува с когото иска. Как ли се държи със неговите деца, не ми се иска да знам. Моят фаворит за наградата Котов ги нацели в болното място и каза много истина, но трябваше да поднесе казаното по по-достъпен за тях начин на разбиране😅. Малко усет му липса само за това, че говорейки с хора с недостатъчен умствен багаж, възможността да се засегнат от една критика и да не я приемат за градивна е голяма. Това като с шегите и обсъждането на съквартирантите от Елена. Интелигентна е, но няма това усещане да си подбира начинът по който осмива някой, още повече като и камери те снимат. Аз на работа примерно с дадени колеги се шегувам по един начин с други по съвсем друг или изобщо не, защото знам че биха се засегнали или въобще не биха разбрали какво имам предвид. За параномалният става въпрос, той каквото и да му кажеш, ще се държи като ощипано момиченце, което ще вика за своята майка "Сафито". В къщата неговата майка е Иван, чувства се закрилян от горилата и за него ще бъде най-голямата чест да излезнах заедно хванати за ръка или по-точно слепени😅. Гласувам за Стоянов, защото спасяваме съквартирант, а именно той има нужда да бъде спасен, защото Котов ще обере вота. Стиван на 90% съм убеден, че си заминават, единствено не знам за Калин как са нагласите сега и възможно ли е да има борба между него и скачените съдове.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 18:30 от toohot2resist

# 666
  • София
Калин ще отърве кожата тази седмица, няма щанс да изпревари Стиван. Laughing Аз да си кажа, че нито един от номинираните не харесвам. Стиван и Калин са ясни, Стоянов ми е противен женчо, а Котов ми се срина. В началото го харесвах, но ме дразни този назидателен тон все той да обясни, да изговорели. Досаден е.

# 667
Колко по -подходящ и културен начин Лили. В песен ли да им го изпее. Или за да го разберат , ще трябва да им се подиграе и изимитира. Или да им го крещи в лицата или шушука където седне и стане.
Точно за това казвам, че човек трябва да познава опонентите си. Да седнеш да обясняваш такива неща на Каспър и Иван НЕ е интелигентна постъпка от страна на Котов. Те не възприемат информация по същия начин, по който той я възприема и не би следвало да предполага това и да се чуди защо не са го разбрали. С такива хора като “адашчетата” (както се наричат) няма смисъл да се вадят аргументи, да се правят аналогии и т.н. Просто трябва да се игнорират напълно от всички и има 1% шанс като се видят отстрани да се сетят защо, аджеба. Или пък Сафито да набие малко акъл в главата на единия, след като излезе. За другия няма спасение.

# 668
Голяма почитателка съм на предаването и го гледам с интерес. Обаааче… моля ви, обяснете ми какви са драмите на Иван, защо Калин е все кисел на хората, защо Котов при номинации, дава факти свързани със Сияна, защо младо момче, в случая Стоянов не може да върже две изречения…все такива въпроси имам в главатa. Не мога да  хвана нишката на тези съквартиранти

# 669
Значи сафито все пак е реална, но дали е актуална след последните събития...
Значи сияна не е достойна да ходи и да се разбира с жените които са я направили на 2 ст, а агресора е достоен да блъска, тртшка и заплашва за щяло и не щяло и никой не се замисля 2 това?
Е Иване и аз се  питам в какъв свят живеем, а може би и сияна трябваше да обижда и блъска, че да и даде евала

# 670
И на двамата поведението не е готино. Предполагам, че както мен, го дразни фалшът в ситуацията. Не знам дали само нейният или на всички жени. За мен тя се държи несестествено, като започнем дори от начина ѝ на говорене. Пак да кажа, че никак не се учудвам и сама да си е купила последоватвлите в instagram.

# 671
И аз не харесвам поведението и и на другите две джофри Елена и Ебру
Не съм вярвала че ще го кажа но лена много се промени и ми харесва
И Калин ми е анти и гнусното дуо стивън, така че дано някой от тях си тръгне

# 672
Не разбирам защо поведението на който и да е се обсъжда през призмата на нормалният живот?

Да, навън, като нещо не ти харесва - ставаш и си тръгваш. В къщата е малко трудно да си намериш кътче за 10 минути спокойствие...

# 673
Пак можеш да се изолираш и да не слушаш стивън...
За сега котов ми е фаворит

# 674
Гласувах за Валентин. Няма шанс да не е първи по вот дори и да има стратегическо гласуване за Стоянов. Повечето casuals не гласуват стратегически. А пък колко е реален вотът само ББ знае.

Желанието ми е с 1 куршум 2та заека да си тръгнат, но и Калин да отпадне пак добре. Даже отпадането на Калин ще се отрази много добре на Давид, защото явно му влияе много зле щом и той започнал на пръцка насам натам като него, а и започва да споделя калинските мнения за къщата. Тази връзка между двамата ми е много странна и изпадам в тъмни мисли ако отделя повече от минута да ги разбера.

Видяхте ли злобната усмивка на Елена когато показаха разголените "моделски" снимки на Сияна? :Д мисля, че затова гласуваха за нея. Мислят си, че покрай предразсъдъците за Сияна ще се забрави за това, което се случи миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт