BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 896
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 690
Ето и промото - https://www.facebook.com/share/v/16QE35Anor/?mibextid=wwXIfr

Явно вече наистина ще има бой… Дано Иван изхвърчи!

# 691
И аз мисля, че Иван се мисли за готин, че реагира така и/или си мисли, че това е правилният начин да си заявиш отношението към даден човек и ситуация. И без това има толкова много хора, които така реагират, не разбирам как може да се толерира и да не се намесва продукцията.
Елена още на визитката обясняваше, че ако я слушали хората, нямало да има проблем. Това ми е изказване като човек на власт, който няма изобщо качествата, ама много му се иска.

# 692
Дано само Стоянов не го отнесе, ако има някой който трябва да бъде изгонен от продукцията това е Иван! От началото на сезона проявява агресия, трябваше много отдавна да бъде навън, още когато изритаха Стефани, а оставиха него за да им прави шоу.

# 693
  • София
Още преди седмици трябваше Иван да е изгонен от предаването. Не мисля, че сега ще му се размине. До сега Стоянов не му се връзваше на провокациите, сега какво го е прихванало, че и той отива да се бие. Стефан сигурно реве отстрани за милото си.

# 694
Еми , гледах промити сега, колко търпелив трябва да си, за да изтърпиш това да ти мучи и вие насреща.Да обижда, да крещи....
    Явно трябва да сбият,че да се намеси продукцията.

# 695
  • Bayern
Възмутена съм от липсата на реакция от страна на продукцията!!!  Заради единия рейтинг го оставиха този да вилнее в къщата цял месец! Жалкото е , че е пълно с изроди като него, които си мислят ,че щом не харесват някого трябва да му избият зъбите. Биг Брадър отдавна трябваше да му сецне мераците на тоя агресор! Обаче продуцентите са щастливи , че сега всичките им официални страници ще избухнат с коментари... Ванката трябва да излезе с усмирителна риза ! Стискам палци на Стоянов да остане в къщата

# 696
Аз пък не знам как съквартирантите не му казаха да млъкне. Това мучене и викане непрекъснато натоварва дори зрителя, какво остава останалите в къщата! Те го гледат и мълчат - това си е чисто психически тормоз.

# 697
Гледам промото за довечера - Иван трябва да бъде изгонен незабавно, никаква Събота да не се чака!

Ние хубаво се шегуваме тук, но аз наистина съм убедена, че Иван приема наркотици отвън (или поне нещо в този асортимент) - ако беше толкова агресивен и навън, то отдавна щеше да е зад решетките на някой затвор. Сигурна съм, че навън не е такъв, защото ‘приспива’ това си поведение със с*кс и наркотици (това обяснява и бройката, която спомена…изключително гнусно).

# 698
Стоянов навън с охрана трябва да ходи. Тази безумна омраза хич не е безобидна. Тук поне е защитен, ама като излязат? Дано да е само въздух под налягане, но във всички случаи това не е нормално...

# 699
Не разбирам защо никой от така наречените му приятели нему каже да не се държи така... А сияна я погнаха заради мръсните гащи на Стоянов

# 700
Пещерняк да бяха съживили и сложили в къщата щеше да се държи по-адекватно. Какви са тези викове????? Направо да го пратят при д-р Пекин

# 701
Идвам от промото. Още вчера ми се стори, че Стоянов е решил да не си мълчи повече. По езика на тялото му, 1-2 думи, които използва и усмивката му изглеждаше, че повече няма намерение да стои и просто да мълчи на изблиците на Иван.
Доколкото виждам Иван започна да блъска по вратата на банята, а Стефан се опита да го успокои. Мисля, че дори само това се води вид унищожаване на къщата и може да бъде изхвърлен дори само заради това.

# 702
Според мен вече е извън къщата, но ако не е предлагам всички пишещи в темата да се обърнем към СЕМ.

# 703
И на мен така ми се стори... Като го попита какво го сочи с пръст..
Незнам защо Стоянов загуби хладнокръвието си, но дано не го отнесе и той заради тази маймуна

# 704
Браво на Стоянов. Дълго време му мълча, но всичко си има граници. То не бяха обиди, заплахи, блъскане, викане… Дано най-накрая изгонят тази агресивна горила.

Общи условия

Активация на акаунт