BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 722
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Даже Богданска изкуствено я загрозяват, но пак изпъква над всичките женки...

# 61
Александра е много променена спрямо това как изглеждаше, когато беше участничка във ВИП Брадър през 2017г. Филъри има на повечето места в лицето, а носът й си промени с операция, но въпреки това веднага прави впечатление и е красива жена. Далеч не е като жените вътре, в което няма нищо лошо, че не изглеждат като нея. Просто е жалко, че я обличат по абсурден начин при все, че има такова тяло, че без проблем може да й сложат всякаква кройка.

# 62
Силно се надявам от следващата година да излъчват епизоди и в понеделник. Така се губи интересът, когато не можем да гледаме всеки ден.

# 63
Обикновено през ноември Игри на волята в понеделник стават 20-22 ч.

# 64
Александра е много променена спрямо това как изглеждаше, когато беше участничка във ВИП Брадър през 2017г. Филъри има на повечето места в лицето, а носът й си промени с операция, но въпреки това веднага прави впечатление и е красива жена. Далеч не е като жените вътре, в което няма нищо лошо, че не изглеждат като нея. Просто е жалко, че я обличат по абсурден начин при все, че има такова тяло, че без проблем може да й сложат всякаква кройка.
Аз съм убедена, че дизайнерът на предаването ѝ има зъб. Втора поредна година я обличат като клоун - което само по себе си е трудна задача, защото на нея почти всичко ѝ отива.

# 65
Един друг въпрос не ми дава мира от известно време.
Някой има ли идея защо Пинки и Мозъка се наричат един-друг "адашчета"?

# 66
Миналата година абсурдните визии бяха дело на обезобразената от корекции Теди Велинова. Сега не знам дали отново тя я докарва така, но е наистина подигравка с Александра и не знам защо не каже, че няма да носи тези тоалети. По-добре да отиде по домашна пижама в ефир, отколкото с тези тоалети.

За мен "Игри на волята" са неглеаеми, особено с тези епизоди по 3 часа, в които гледаме как 50 пъти се минава едно и също трасе. Дано другата година няма сезон.

# 67
  • София
Ее, ще има 8ми сезон на ИВ, вече тече кастинг 🙂 Някои от нас, си ги гледаме с интерес игрите..

Никой не знае защо си викат адашче, може би уредът така ги е посъветвал, той все такива "уникални" съвети дава 🤣 Другият вариант е, защото Стефан е адаш със Стоянов и оттам да е тръгнало нещо, което за нас е непонятно..

# 68

За мен "Игри на волята" са неглеаеми, особено с тези епизоди по 3 часа, в които гледаме как 50 пъти се минава едно и също трасе. Дано другата година няма сезон.

Това няма как да се случи, ИВ е най-гледаното предаване през есенния сезон.

# 69
Предполагам нещо такова

Иван: Казвам се Иван
Стефан: И аз се казвам Иван

#Адаши4евер

# 70
Предполагам нещо такова

Иван: Казвам се Иван
Стефан: И аз се казвам Иван

#Адаши4евер
Или са адаши по прякор. И на двамата им викаме “Тъпото”. 🙄

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 08:46 от Lilly_85

# 71
  • Варна
Почти винаги визиите ѝ са дело на дизайнерката Пембе Кенан,с която работи и за много събития.
Александра има доста,дооста намеси - нос,устни,скули, челюст,гърди.
Иначе е симпатяга-свежа,усмихната,хубава кожа,с идеално,високо,тренирано тяло.
На мен визиите ѝ ми на 99% ми харесват.Все пак това е сцена,не офис или ежедневни визии.Нека не забравяме това.
За най-красива дадох глас за Сияна.Макар определенито"красива" (както беше и за мъж Smiley) ми е силно преувеличено.
Чаровна е,което е най-важното всъщност.
Красотата е относително понятие и определение не е в симетрията.
Но за жена това обикновено включва- лице,коса,кожа,фигура и ЧАР Simple Smile

# 72
  • София
Благодаря за новата тема. Видях кратък рийл от участието на Мина при Елена, ми продължава да копае дъното с изказ и всичко. Нито ми е умна, нито ми е е топ красавица. С тези рошави вежди като тръгнат всичките.. чудо.

Още е млада, може пък и да тръгне в друга посока. Красив и корекции в едно изречение ми е трудно, но да кажем, че изглежда прилично, но в никакъв случай не прилича на младо момиче.

На Сияна корекциите са доста сполучливи - харесвам я.

Богданска трябва да спрат да я обличат толкова нелепо...

# 73
Няма да тръгне в друга посока. Мина трябва да преживее сериозен катарзис, за да са промени нещо в противното си поведение. Лошото е, че след участието й в ББ, акциите й само ще скочат.

# 74
Именно!
Тя се има за много умна, крадива, интелигентна а сега макар и за кратко ще бъде търсена отвсякъде
Е ще дойде време когато ще си се върне в деветата глуха от която е излязла, но сега ще се има за вип

Общи условия

Активация на акаунт